Fredagsmys
Okej, här har ni ett recept på världens förmodligen smarrigaste gris ytterfilé i ugn. Till maten lagade vi klyftpotatis i stekpanna (nästan ännu godare än i ugn, fast det tar sin lilla tid!) & stekte zucchini. Givetvis hade vi även vitlökssmör till maten! Smaaaarriiigt!
500g inrefilè av gris
3 msk olja
2 msk soja
Häll olja och soija i en ugnsform och blanda om. rulla filèn i såsen krydda gärna med svartpeppar. 200 grader ca 30 min.
Sås:
3 dl vispgrädde
1 buljongtärning
2-3 msk senap
Vispa ihop grädden och senapen och smula ner buljongen låt koka 10 min.
3 msk olja
2 msk soja
Häll olja och soija i en ugnsform och blanda om. rulla filèn i såsen krydda gärna med svartpeppar. 200 grader ca 30 min.
Sås:
3 dl vispgrädde
1 buljongtärning
2-3 msk senap
Vispa ihop grädden och senapen och smula ner buljongen låt koka 10 min.
Detta måste ni bara pröva ;)
Kommentarer
Trackback