Godare än såhär blir det inte

Wow, nya året har börjat kanonbra! Iaf matmässigt, jag har varit såå duktig & fixat matlådor att ta med till jobbet. Denna helg har inte heller gått av för några hackor. Igår åt vi finmiddag på Jop's, skivad fläskfilé med vitlökspotatis & en herrans massa vitlökssmör. I LOVE vitlökssmör, jag påminde Micke minst 50 ggr om vilken god mat det var & vilken tur det var att vi gick dit. Iom. att jag är så ofta på jobbet om helgerna har jag lite svårt att fatta att jag faktiskt är ledig när jag är det :) Det blev inte lättare att förstå när först det ena bordet började snacka om Casinot, sen det andra. Poppis ställe det där!

Ikväll har vi haft mysmiddag igen, det blev en liknande middag som igår fast med kyckling istället för fläskfilé. Mickes kyckling blev FRUKTANSVÄRT god, jag hoppas att det framgår av bilderna också :) Det är alltså kycklingfilé som vi lindat serranoskinka runt, emellan ligger pestotoppad mozzarella. Till det serverade vi en potatisgratäng gjord på enbart potatis, salt, vitlök (säkert 5-6 klyftor, delvis hackade & delvis pressade) & en himla massa smör. Ingen grädde eller mjölk alltså, behövs inte :) Kanon blev även den, tyvärr hade vi ont om tid så den hann inte bli riktigt klar. Fast  imorgon ska vi ju äta samma rätt igen, så då ska jag ha inne gratängen lite extra länge, då kommer den säkert att bli ännu godare :D Till det drack vi varsitt glas Casillero del Diablo. Inte helt fel, huh?

   

Recepten hittar ni
här & här.
Det var dagens matinlägg. Nu ska jag gå & försöka smygstarta på min blåbärscheesecake!

PS. Efter maten gick vi på bio & såg 'Yes man' med Jim Carrey. En riktigt bra film med en bra story & många skratt. Glömde totalt bort tiden, vilket måste vara ett gott tecken! 4 av 5 solar :) Trailer finns här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

All reklam & förslag på Bloglovin'-byten raderas direkt.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback