Christmas

Jaha, det gick ju som det gick med jul-uppdateringar :) Well well, skriver lite längre nu istället.

I onsdags åkte jag själv till Stockholm för att bara strosa i butiker i väntan på bussen upp till Sundsvall. Jävlar vad mycket folk det var på stan, Gallerian som vanligtvis är riktigt trevlig att gå i blev en kamp att ta sig igenom. Jag fick krisskrossa hela tiden, ungefär som Anja Pärson gör, för att inte bli nermejad. Iaf så lyckades jag hitta de sista julklapparna på stan, men det tog sin lilla tid.
När klockan började närma sig 15 gick jag till Neko Sushi & Wok & köpte med mig en liten sushi. Ett litet minus till dem som inte säljer burkläsk som man kan ta med sig, tog en liten burk vatten som självklart spilldes ut i kassen & blötte ner sushi, servetter, pinnar & min misosoppa. Aja, I-landsproblem ;) Jag hann till bussen med god marginal & köpte en dricka på Pressbyrån istället.
Bussresan var ju smått fantastisk! Det var första gången som jag åkte buss med Internetanslutning, inte blev jag åksjuk heller då det var alldeles kolsvart utanför rutan så jag slapp se alla träd som svishade förbi :) Satt & surfade runt på Aftonbladet + nån blogg innan jag drog igång en film; 'Coco Chanel'. Tyvärr motsvarade inte filmen mina förväntningar, den var väldigt "fransk" (hjärta, smärta & inte så mycket om det hon faktiskt blev känd för - märket Chanel). Fast med 2½ timmar film så gick resan väääldigt fort..!
Julen uppe i Sundsvall var jättejättebra! Har dock känt mig sliten hela helgen, så vi gjorde inte ens ett försök till socialisering eller utgång. Nee, julen var så mysig så med god mat, gott sällskap & bra filmer på tv :)

Nu är vi hemma igen & om dryga två timmar ska jag på jobb. I lördags bröt en mild förkylning ut, så lite snorig är jag förstås. Men att jobba ska nog gå bra :)
Först ska jag fixa lite frukost, sen sätta mig vid mitt eminenta datorbord som vi fick i julklapp & surfa in på H&M för att spana in lite vårnyheter ;) Har ju faktiskt två utlandsresor inom kort att se fram emot, så jag kan behöva fylla på med lite nytt.

 

Kjolen & toppen till höger är två favoriter!
Bilder från hm.com

Kommentarer
Postat av: Sebbe

vad är ditt nyårslöfte? =)

kramar!


Kommentera inlägget här:

All reklam & förslag på Bloglovin'-byten raderas direkt.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback