What shall we do?

Idag har jag varit duktig :)
Eller ja, jag har skickat lite viktiga mess hemma. Väl på jobbet har jag även ansökt om en tandläkartid (Smile's tandläkare ska ringa upp mig när det finns en lucka i deras schema, nån som provat dem btw?) & skickat in svaren till Studera inför höstterminen -09. Det blir nog bra det här!

Jag är lite nojig över mina lediga dagar from. imorgon! Haha, har inte varit ledig två dagar på rad på ett tag nu.. Vad ska man hitta på liksom? Imorgon måste jag iaf hämta min mobil som har varit på lagning. Så snart är det so long till min trista lånetelefon ;) Sweet.
Kanske man skulle käka tacos imorgon? Läste nyss på två olika bloggar att de hade lagat tacos ikväll.. Vaaad gooott det vore! Annars kanske man skulle våga sig på & käka ute? :) Hmm..

The end of the road

Sitter på jobbet, en natt av alla i mängden :) Sova, äta frukost, kort slappestund, middagsfix & jobb - så har mitt liv sett ut i nästan en månad nu, haha. Räknade ut att jag jobbar 20 nätter på 26 dagar, not bad!

I måndags sade jag upp mig från Casinot. 2 år & snart 4 månader som bara har svischat förbi, vart försvann egentligen tiden? Med facit i hand hade jag ingen större koll på vad som väntade mig när jag började, istället blev det till en jättefin erfarenhet som jag aldrig skulle vilja vara utan.
& sen alla goa människor - vad jag kommer att sakna er! Men än är det ett tag kvar, så jag kan tänka bort det ett litet tag till :)
I september går flyttlasset till Åland. Yes box, Micke & jag flyttar hem till Åland. Vi har många idéer om vad vi vill göra & jag skriver ut det senare när det är klart. Men jag själv vill allra helst ha liknande arbetsuppgifter som i nuläget, så vi får hålla tummarna för att allt går vägen :)

Sådär, nu vet ni min lilla hemlis.
Snartsnart blir det hemgång, godnatt & sov gott!

It's the final countdown

Två nattpass kvar nu innan jag är ledig fredag & lördag.
För att peppa mig själv inför de kommande passen så behöver jag ett gott skratt. Tro mig, det får man av detta band:



Worst band ever? :)
Hahahaha!

Heja, heja!

Edguy - Save me

Måndag & vi startar en ny vecka! Jag har nedräkning till min nästa "långledighet" - bara 9 arbetspass kvar! I helgen kände jag av hur trött kroppen blir av alla nätter - sovmorgon till 15-tiden på eftermiddagarna..
Senare i veckan ska jag berätta en liten hemlis som vissa inte vet.

Inatt hade jag förresten storstädning här hemma! När klockan visade 03.00 ville kroppen inte alls sova, vilket resulterade i 1½ timmes städning.. Vilken dygnsrytm, va?

Nää, nu ska jag plocka med lite tvätt tror jag. Sen traska ner på stan, fundera lite på en väst från H&M som jag lagt undan & senare hämta ut ett H&M-paket.
Ha en strålande måndag allesammans!

Det kan bara bli bättre, right?

Taget från aftonbladet.se

Lördag
Norrland: Större delen av Norrland kommer få mycket regn

Söndag
Norrland: Under söndagen får norra Norrland fortsatt regnigt

Måndag
Norrland: Mer regn över norra Norrland

Tisdag
Norrland: I södra Norrland blir det mer regn.

Onsdag
Norrland: Det ser ut att bli mer regn för Norrland

Torsdag
Norrland: Under dagen har en högtrycksrygg spridit sig upp även till Norrland som får uppehåll, men rätt molnigt ändå

Fredag
Norrland: Under fredagen väntas högtrycksryggen förskjutas österut, molnigt väder

Bara jag som undrar vart sommaren tagit vägen?!

Saftigt värre

Det är mycket som händer just nu. Mycket jobb & alltid en massa att fixa med på dagarna. Snacka om att tiden går fort, vad hände egentligen med juni & juli?
& Micke är ledig veckan ut, vilket är jättejättemysigt.. :)

Idag har vi spanat efter ett nytt matbord. Eller det skulle nog passa bättre som matsalsbord. Vääldigt snyggt var det iaf, stolarna med för den delen. Men 2400:- per stol & 9900:- för bordet är nog lite saftigt, don't you think? Letandet går vidare..

Får inte glömma att sätta i sim-kortet & ladda mobilen när jag kommer hem..

Over & out.

Brott lönar sig inte

Årets klantigaste rånare?

Av alla flyktvägar så väljer de Torggatan i centralaste Mariehamn med X antal vittnen (hinder) + kullersten. Smidigt.. :)




Från Torggatan där de har haffat en av rånarna..

Tickets for sale

18 svar på mina biljetter på ett dygn. Bra jobbat tycker jag :) Nu har Micke & jag skickat mail till alla att det får bli budgivning på mina biljetter. Så nu får alla slåss bäst de vill, haha!

Chickenfoots första platta går på repeat här hemma, faaan vad jag diggar dem! Jag stod & gungade hela spelningen igenom - w u n d e r b a r !

Nu blir det Zingo, godis & ett avsnitt 'Scrubs'.
Later!


Life in motion

Trött, trött, jag är jättetrött. Ikväll avslutar jag mitt natt-marathon på jobbet, har då jobbat sen i söndags. Kroppen känner tydligen av det också, vaknade av att Mickes mobil ringde kl. 13.15.. Hujuj.

När vi har sparkat igång dagen med lite frukost ska jag bege mig till Entré Sundsvall & hämta ut mina Coldplay-biljetter. Jag har nu definitivt bestämt mig för att sälja dem, det finns många andra band/saker jag hellre vill lägga slantarna på.. Så vi får se vad jag får för dem!
Sen måste vi även kolla igenom vår lista här hemma med lite telefonnummer att ringa.. Har en heeel del kvar där att göra..!

Ni får ha en så jäkla bra fredag!

Förlovningsringen



Det är svårt att fota ringar, men här får ni en liten glimt iaf :)

En ordväxling på tyska med Tobias Sammet

Hej hopp! Nu är vi tillbaka i stan efter en minst sagt grisig festival i Kilafors. Tack & lov klarade vi oss hyfsat undan regnvädret, förutom att vi var tvungna att bila runt hela Bollnäs efter gummistövlar.. Men det löste sig, tack & lov!

Efter de sista konserterna (Edguy & Dimmu Borgir, gryyymma båda två) sista kvällen så stack vi via Statoil & köpte lite french hot dog för att sedan bege oss hem & sova. Utanför vårt Scandic-hotell satt några killar & snackade, jag tänkte inte desto mer på det utan fortsatte in på hotellet i samma takt som jag alltid har.. :) Men jag hann inte långt innan Micke hejdade mig - de som satt utanför var självaste EDGUY!!! Hooooly crap, vi som precis hade sett deras spelning & så bodde de på samma hotell som oss.. Vi hade jäääkla roligt när vi snackade med dem, tog kort & jag fick faktiskt möjlighet att briljera med mina något ringrostiga tyskakunskaper & skaka tass med självaste 
Tobias Sammet (geniet bakom Edguy & Avantasia). Det finns nog de som skulle offra ett lillfinger eller två för att få göra det.. Som sagt, vårt samtal med dem var otroligt roligt & jag skrattade så jag vek mig dubbel åt en sak pappa sa..

Pappa ser en affisch med Kikki Danielsson på en av entrédörrarna
"Look! That is Kikki Danielsson, a swedish alcoholic!"
Hahahahaha, snacka om att Edguy-grabbarna kollade på honom! Om det är någon som är duktig på roliga repliker är det just pappa..

Ikväll är jag på jobb, samma sak ända fram till fredag.. Lite synd är att Micke har semester denna vecka, men men :/
Förresten, nån som läste torsdagens Nya Åland eller fredagens ST? ;)

Festivalen som regnade bort..

Hälsningar från ett jättemysigt litet rum på Scandic hotell i Bollnäs. Gratis trådlöst internet ftw! Just nu äter vi godis, pappa & Micke dricker öl & jag sörplar på lite Sprite. Dag ett av tre är till ända & vi har sett både bra & mindre bra band idag. W.A.S.P., Wolf & Dia Psalma övertygade definitivt, däremot inte Dark Funeral & Testament.
& vad är det frågan om med vädret? REGNET HAR ÖST NER HELA DAGEN - vi har alltså gått runt med nerlerade & dyngsura skor hela dagen, myyyys.. Det känns obeskrivligt skönt att äntligen ha fått duscha av kläder & skor & värma fötterna :)

Dags att tvätta av sminket (det lilla som inte har regnat bort) & sova lite. Imorgon ska vi ut på stan & jaga gummistövlar till Micke & mig. Behöver jag nämna att vi INTE är sugna på att traska runt i gummiskor mer under denna festival..?

Btw, ni som har ST! Kika i den lite extra noggrant imorgon ;)

See ya!

MJ

Kollade på minnesgudstjänsten igår (som alla andra), vet inte vad ni tyckte men själv ville jag bara stänga av tv'n när Michaels lilla dotter skulle fram & säga farväl till sin pappa. Det kändes så himla, himla obekvämt att se. Nästan framtvingat för att få honom att framstå som en bättre pappa..? Nää, den biten förstod jag inte.

Nu ska jag snaaart sätta igång med packningen (yes, imorgon bär det av till ROOOCKWEEKEEEND!), dessförinnan måste jag även ta itu med ett diskberg skapat på en ynka dag. Diskmaskin är ett m-å-s-t-e i nästa läga!

Grattis till mig & Micke, för idag (läs: torsdag) har vi 4-årsdag! Grattis även till Camilla & Joel, som OCKSÅ har 4-årsdag!

Nää, om jag kanske skulle ta & sätta fart nu.. Klockan åtta imorgon bitti ska vi nämligen upp.
Sköt om er alla & låt oss hoppas att vädergudarna gillar alla headbangers i Kilafors.. Syns på söndag!


Das Rockchick.

Maxelimax

Hej & hå! Full rulle hos Wikström/Sjöberg, båda jobbar för fullt. Som vanligt. Inte alltid samtidigt, men men. Vi är vana :)

Ska strax springa ut till hjärtat som ska köra oss till vårt favorithamburgerställe MaxMaxMax! Ny mobil har jag skaffat mig också, en ROOSA! & den är helt perfekt, jag kommer nog aldrig att vilja byta mobil igen.

Nununu ska jag sticka!

When I opened up my eyes I saw the sun

Här följer en kort Gatufestrapport från en 30 (!) grader varm lägenhet på Trädgårdsgatan.

Kvällens roligaste: Sluttonerna av EMD's - 'Jennie let me love you' som ringer ut i julinatten & följs av ett gällt & högt barnskrik som får mig att undra om det är en själ över 8 år inne på området :)
Kvällens sämsta: Ace of Base -  'All that she wants' & särskilt 'It's a beautiful life'. Man kan INTE göra ett 'Liiii-iiii-IIIIFE!'-slut a' la E-Type & sen spela refrängen en gång till..

Justja, film var det!

Heaven and pancake

Hemska saker. Jag kom nyss innanför dörren efter en natt på jobb & den första kvällen i juli kommer jag definitivt inte att minnas med någon större glädje. Sista 1½ timmen, då jag satt själv, var galet hektisk.. fick verkligen jobba non-stop med undantag för någon enstaka vattenklunk. Pust.

& nu dog datorn också. Perfekt.. Himla krångelkväll! Nu glömmer vi den & sover lite istället, tummen upp för det.

Ännu en stekhet dag

Solen skiiineeer (för kanske 10:e dagen på rad?) & det är riktigt varmt & skönt ute. Som vanligt. Jag ska strax fixa lite frukost, sen ska jag upp till svärföräldrarna & sola lite. Ska försöka sova lite sen på eftermiddagen innan jobbet, får se hur det går.
Har två viktiga ärenden idag också, varav det ena är viktiga papper som måste postas. Hej & hå.

Ha're fint!