Effektivitet deluxe

Snabba ryck nu. Hittills idag har jag hunnit med frukost, dusch, disk & laga lunchlådor till mig & Micke, har bara varit uppe i dryga 2 timmar också. Suveränt vad man hinner med bara man ger sig fan på det. Hade gärna hunnit med en promenix i solen också, men det får bli en annan dag.

Nu blir det plugg tillsammans med en kopp kaffe, vid 17 börjar jag jobba & jobbar natten.
Trevlig lördag allesammans!

Allt & inget

Full rulle hemma, suttit med skola hela dagen samtidigt som vi haft fredagsfika & finmiddag i form av fläskfilé, klyftpotatis & grönpepparsås - riktigt bra :) Men det är klart det blir bra när Micke lagar maten ;)

Nu har vi fått i oss varsin Subwaymacka också, lika gott som vanligt! Kallt ute dock, så jag är glad att jag inte ska ut mer ikväll! Imorgon & på söndag däremot blir det jobbelijobb, så det är lika bra att skriva på så jag hinner arbetet klart i tid.

Dags för lite cola :)
Nattinatti!

Hur man vet att det är dags att slänga skorna

Jag har hittat en ny taktik för att slippa släpa runt på otympliga kassar i centrala Stockholm :)
I helgen när vi var i huvudstaden vart jag dyngsur om fötterna flera gånger om (jag värmde skorna & sockorna direkt när jag kom in på hotellet, men lik förbannat så blev de genomblöta direkt när jag gick ut igen). Såå, när mamma manade mig att köpa nya skor tog jag mina gamla, gick till första bästa soptunna på Drottninggatan & hivade dem. Snabbt & enkelt, så slipper man allt funderande huruvida man ska ha kvar dem iaf.. Gjorde samma sak en stund senare när jag hade köpt nya skinnhandskar, kastade de gamla på en gång!
Det roligaste var när en burksamlare gick fram till soptunnan, plockade upp mina skor & kastade dem åt sidan :D Hahaha, då vet man att de var i dåligt skick.



Anyheeew, back to school.
Förresten så blev
bananpannkakorna väldigt lyckade :) Rekommenderas!

Sammanträffande?

Hahaha, jag var precis inne på pannkakor.se & jagade ett bra recept till middag då jag kollade 'Ålandspannkaka', mest för att vara lite nostalgisk. Men vad var det jag hittade bland kommentarerna?!

"Ålandspannkaka är nog det bästa jag vet.

Postat av Daniela den 1 mars 2008"

En annan Daniela som är tokig i Ålandspannkaka :) För det är inte jag, fastän den även ligger mig varmt om hjärtat. Kan det vara en dubbelgångare? Haha!


Lycknis.com

Igår var jag tillbaka på jobb efter en lång paus, bra med lite annat att göra än att sitta hemma med näsan nertryckt i organisationsböckerna :) På tal om dem hittade jag en sida igår där man kan sälja eller köpa begagnad studentlitteratur, lycknis.com. Vart allt lite sugen på att slänga upp mina gamla tyskaböcker där! Nån som provat?

Dåså, tillbaka till böckerna en stund. Sen blir det nog pannkakor/plättar till middag :) Kanske skulle ha testat att servera dem med banan & kanel? (inspiration från blogg.se - igen..)

Over the hills and far away

Vad duktig man känner sig nu! Micke & jag fixade middag ihop, det blev dessutom två matlådor över (perfekt till jobbet imorgon) & nu ska jag sätta igång & plugga. Har unnat mig rätt mycket ledigt från skolan iom. konserten i helgen, men nu är jag snart igång igen :)

Såg dessutom att det kommit ett nytt avsnitt av 'Heroes', det ska kollas ikväll! Det & Fazers blå får bli belöning sen senare.

Ciao!


AC/DC

Hemma igen efter en fartfylld resa till Stockholm & AC/DC :)

Måste bara säga att konserten var HELT OTROLIGT BRA! Tyvärr tog jag inte ett enda kort, tacka Globens säkerhetscrew för den.. Istället fick min Canon bo i ett inlämningsbås utanför Globen, poor thing..
Finns mååånga höjdpunkter från konserten som är värda att kolla in på Youtube; t.ex. uppblåsbara barbaran Rosie som gungade i takt med 'Whole lotta Rosie', Angus som visar sina AC/DC-boxers för publiken & givetvis 'Thunderstruck' & 'Highway to hell'.



Hur faan fick de den där bruden att dansa? :) Haha!
 


Såhär grymma platser hade vi, tänk er detta perspektiv fast spegelvänt liksom..
Biljetter till GBG, någon?

Men bäst var kanske ändå 'Thunderstruck' - vilket drag!

Off to Stockholm!

Ska strax springa iväg till jobbet en sväng, sen blir det hem & packa (borde ju diska lite också, huj).
Anyheeew, imorgon drar vi :) Fan vad kul vi ska ha!

Höres på måndag kväll! Ha det bra allihop, skulle det vara nåt så finns jag förstås på min mobil.
See yaaa!


You've been thunderstruck

Sista rycket nu med plugg innan jag är borta två dagar. Skönt på ett vis att slippa sitta & skriva, samtidigt är det ju två dagar pluggtid som försvinner.. Nää, nu ska jag inte se på det så :)
Såg i Aftonbladet att AC/DC fick 4+! Vi hoppas på ett extra plus imorgon..

& ikväll är det Melodifestival igen. Jag som BWO-fan hejar ju alltid på dem, fast detta år är deras låt bara halvbra.. På förhand låter faktiskt både Mollys & EMD:s låtar bättre. Petra Medes snack kommer jag totalt att hoppa över.
Aja, back to business!


She's got eyes of the bluest skies

Är det bara jag som tycker att 'Lyxfällan' bara går utför? Det är inte alls särskilt spännande längre, känns som ALLT går till på samma vis (leta jobb & sälja prylar).. Intressant att han i kvällens program inte ens hade fått ändan ur vagnen & ringa Bert Karlsson under 6 år efter Fame Factory. Suck. Aja, tur att 'Design Simon & Thomas' fortfarande finns :)

Precis kollat 'American Idol', nu dags för lite skolarbete. Micke & jag har varit till ICA Maxi idag & handlat, så nu är kylen full igen :) Blev tillfrågad av en gammal kollega från butikssäljarutbildningen om jag jobbar ikväll (Larz-Kristerz spelar) - svaret är nej! & pappa ska gå på Sabaton ikväll, han drar kanske med sig brorsan.. Hoppas de får det bra!

Hahahaa, bra fråga på ST:s hemsida idag.
"Vem är din drömdejt?"

Barbapapa

Blondinbella

Carl-Jan Granqvist

Victoria "Posh Spice" Beckham

Babsan

Barbapapa blir det om jag måste välja. Ni då? :D


H&M Home

Kikar lite på H&M's Home-kollektion & påminns av att vi kanske borde handla hem nytt nu när vi har köpt ny säng & allt. Ska titta lite med Micke också innan nånting bestäms :)

Ljuuvligt väder ute idag! Trots det ska jag sitta inomhus & plugga. Yes box, det är grymt. Men jag är inställd på att göra ett minst lika bra arbete med detta som det förra!

Ha en bra torsdag!

Darkwing, darkwing Duck

Vilken slappeonsdag detta har varit. Eller ändå inte, för vi har hunnit med en massa bra hemma såsom disk, dammsugning, dammtorkning & burit ut lite lådor till förrådet, så nu börjar det se riktigt tiptop ut här hemma :)

Ingen bakning har det blivit tyvärr. Vet ej om det blir nåt sånt imorgon heller.. Micke jobbar & jag ska sätta igång med mina inlämningsuppgifter. Jo just ja, har en ny dator nu! Svärfar har varit snäll & ordnat fram en, då min bärbara är på reparation. Så nu har vi varsin dator hemma att surfa på igen, kanonbra!

Jag följer Sofias exempel & fortsätter Disney-temat med en av mina ABSOLUTA favoritserier när jag var liten; DARKWING DUCK. Åh, kommer ihåg mina dagböcker från när jag var en sisådär 7-8 år & mitt värsta scenario inför fredagkvällarna var att John skulle sno mitt godis & att jag skulle missa Disneydags. Vilka bekymmer! Kanske man borde försöka leta fram några VHS-kassetter hemma & göra om dem till DVD-skivor istället :) Vore roligt att ha!



"Han vet vad som händer, ser det ingen ser.."

Semlor & tights

Woho! Jag blev godkänd på min första inlämningsuppgift :) Let's keep up the good work!

Ledsen att fresta er, men HUR GOD ser inte
den här ut, som jag hittade på blogg.se's framsida? Bara jag hittar tid över ska både den & semlor bakas. Måstemåste bli av snart.. Jag som inte ens äter mandelmassa måste ju ta mig i kragen, ifjol köpte jag Pågens semlor istället, men 28 spänn för 8 st känns inte humant. Nåväl.

Åh, fick mitt paket från Gina Tricot idag. Rekordsnabbt! Beställde i söndags, fick paketet idag. In your face, H&M :)

My favourite hero

Goodmorning everyone!

Åh, den frasen får mig att tänka på Fran Fine ---->
Chester! Nu har jag hittat en ny favorithjälte i 'Heroes' ---> Mr Muggles! Så underbart, ljuvligt söt hund.. :)

Snart kommer Micke hem efter sitt möte, då blir det frukost & sen ev. en tur till stan & Lagerhaus :) Ska kika på lite burkar till skafferiet, har sett att de har en jättefin burk med äpplen på.. Annars finns ju alltid IKEA! Vi får se helt enkelt.

Har redan kommit på vad jag önskar mig i födelsedagspresent, en rosa trasmatta från Åhléns. Denna från IKEA skulle nog också funka..

Nu mat!

Are you ready to rock?

Jäääklar vad jag längtar till söndag :) Åh, vad roligt vi ska haaa!
AC/DC, Scandic hotell, morgonfrukost, Sthlms-shopping.. Lovely!

Givetvis kommer kameran få följa med också :) Hoppas på fint väder bara..

No need to worry

Nu blir det fika, efter det ska jag fixa lite matlådor. Ikväll blir det jobb, länge sen!

Fullspäckat schema denna vecka med..
Inlämningsuppgifter, hår som ska fixas, jobb, AC/DC på söndag, paket som ska hämtas ut & jag vill gärna hinna med lite städning också. Äh, iiingen fara :) Hann ju med arbetet förra veckan som slutade på 26 sidor. Hoho.

Trevlig måndag!

Thumbs up

Superb service hos Gina, tummen upp för det. Tyvärr var de slut i butiken i min storlek, så jag fick beställa hem dem från nätet istället. Fick lägga på lite extra jämfört med i butiken, men då har väl inte så många provat dem innan mig förstås :)

Eftermiddagskaffet är uppdrucket --> Back to work.

Reklamation

Sista (hallelujah moment) pluggdagen, sen om jag hinner ska jag kasta mig in i inlämningsuppgifter del 2 som ska vara inne om några veckor. Hoppas på lite färre uppgifter :)

Först frukost, sen lite skrivande & en promenix till Gina Tricot, ska reklamera ett par tights som jag köpte där igår som jag hittade ett hål på (svårt att sy sånt också). Får se vad de säger, hoppas få byta iaf.

So long!

Nej, nej, NEJ!

Herreguuuud vilket värdelöst låtmaterial. Skrattade HÖGT åt den där "slåss i dina kvarter", Markoolio kan överhuvudtaget inte sjunga (är det därför han envisats med upp-tempo-låtar i 10 års tid?) & Måns låt var överraskande tråkig. Nee, ut med Björkman & in med nån som kan plocka BRA låtar som man faktiskt vill höra!

Är det bara jag som inte hört en enda artist i årets startfält sjunga tonrent ännu?


Spotify

Ni som har Spotify, hur länge fick ni vänta på en inbjudan? Det var minst två månader sen jag skrev in min e-mail & fortfarande har det inte kommit nåt.. :/ & om man skriver in den igen står det såhär:
"We already have your email in our waiting list."
Det verkar ju funka bra för andra så det vore ju kul att ha..

Nu tillbaka till organisationsboken.

W.A.S.P. - I wanna be somebody



Tänk vilka modetips man kan få av W.A.S.P., vem hade trott det för 20 år sen? :)
Ska snart ner på stan för att kolla efter ett par leggings, likadana Lederhosen som sångaren har skulle nog också funka.

"I wanna be somebody, be somebody soon"
För övrigt är jag uppvuxen med W.A.S.P. (We Are Satans People..?) & all annan 80-tals hårdrock, så höj volymen * 200 & addera två headbangare så har ni min vardag när jag var yngre!

Aceravsked version 2

Idag har jag tagit avsked av min relativt nya Acer Aspire. Jag önskar den en trevlig vistelse på Media Markts verkstad & hoppas att vi får ses igen :) Tyvärr var det ju inte så länge sen sist jag sa adjö till en Acer, jag tror nästan att det någon slags förbannelse.. :) Eller så funkar bara inte Acer & jag ihop.

Det går så bra att dela på en dator hemma under tiden, dessutom skulle jag behöva beställa hem & läsa lite böcker snart. Gärna två av Martina Haag & så lite Schulebücher. Det blir nog prapra!

Nej, nu tillbax till plugget. Sen sooova.
Tjaaarå!
                                  

 
                                                                                               Ciao bella!

Metaltown eller Tuska

Trallalallalaaaa.

Gissa vad jag gör? :) PLUGGAR!
Åh, känns ju inte som man kommer framåt fast man ändå gör det. Äh.
Snaaaart klart iaf :)

Roliga nyheter; både
Metaltown & Tuska Open Air har nu släppt sommarens artistutbud. Två festivaler, samma helg fast i olika länder. What to do?

Det är så skönt att ha Micke vid min sida. Idag när vi var på väg till bilen kom det en man med hund & knuffade till mig bakifrån så jag tappade balansen. Micke röt då till högt för att han säkert skulle höra..
Så glad att jag har honom :)

Pluspoäng?

I en av mina inlämningsuppgifter har jag med en bild på chipsfabriken i Sund samt en åländsk Taffelchips-påse. Fråga mig inte varför, lång story :) Undrar bara om man får pluspoäng om man sett fabriken på riktigt? :D Hahaha!

Nee, nu ska jag plita ner några ord till (makalöst långa pluggdagar nuförtiden, motsvarar ett heltidsjobb eller två) & sen kanske det blir ett eller två avsnitt 'Heroes'. Vi är inne på säsong 3 nu, myyycket bra men så mycket som händer hela tiden att det gäller att hänga med :)


..10 DAGAR KVAAAAR!..

Sov gott!

All work, work

Jag har ett jäkligt strikt schema att följa nu när jag pluggar & som belöning ska jag imorgon ta en tur ut med Micke :) Förmodligen blir det Birsta en runda för att åka både till Media Markt & Elgiganten & klaga på elektronik som inte funkar. Hoppas att min Acer skärper till sig efter en reparationsrunda.

Nej, nu blir det plugg en stund till. Sen blir det att värma på en matlåda från igår :) Smidigt det är med storkok när man inte hinner med annat!
Kanske blir en belöning till mig själv imorgon också i form av lite shopping? :) Damn, vad kul vi ska ha i Stockholm nästa vecka btw! Blir garanterat både ett besök på Kiehl's & Topshop.

Trevlig kväll!

Organisation

Sova, äta & plugga. Mitt liv är inte särskilt spännande denna vecka. Var tom. tvungen att tacka nej till jobb igår - SURT!
Aja, ny dag - back to business.

Höres :)

I wanna rock

Urkass uppdatering hela veckan, försöker verkligen lägga ner hjärta & själ i mina inlämningsuppgifter istället. Goda nyheter btw; fick mail idag innan jag smet på jobb att nu även den andra boken finns inne på bibban att hämta :) HURRAAA! Tänkte tanken tidigare idag att nån annan kanske hinner dit före mig & snor boken.. Nejnej, inget sånt får ske. Jag ska därför hänga på låset imorgon kl. 9 :) Men på vår webbportal är det tydligen fler än bara jag som har problem med dessa uppgifter.. Skönt att höra att det finns fler mänskliga på kursen :)

Snygg, snygg, snygg t-shirt. Kanske det blir ett köp? Inte så farligt dyr :) Annars har ju colorez.se den snygga tröjan med Heidi Klum, kanske blir en sån istället!

Oh well, imorgon ska det pluggelipluggas iaf.


Wohooo!

Dåligt uppdaterande på sistone som beror på min kurs som satte igång i lördags. Stenhårt schemamässigt redan från början, på söndag ska vår första inlämningsuppgift vara inskickad. Mycket jobb kvar på den, men jag tycker faktiskt att det passar mig rätt bra det här med att läsa på distans (sen blir man ju alltid lite extra taggad under tidspress). Fick hem bok 1 av 2 idag, förvånandsvärt lättläst med mycket exempel i sig. Sånt gillar vi!

Hur ser er kväll ut då? Själv lär jag sitta vid skrivbordet mestadels av kvällen med boken i hand och skissa vidare på mina frågor, kl. 20 missar jag INTE
Simon & Tomas, bästaste inredningsprogrammet. Jag blev otroligt inspirerad av programmet för två veckor sedan, där de gjorde om en lägenhet med världens läge mitt i Stockholm. Påminde faktiskt en hel del om vår!

Wooops, läste nu att Forever 21 KOMMER till Sverige! Kuljul, många shoppingrundor väntas det bli till huvudstaden :)

Over & out.

Airtours

Okej, läste på Engla's blogg att hon har en tävling där man kan vinna en resa med Airtours till bl.a. London, Paris, Rom, Milano & New York. Here we go!

Jag tänkte imorse, när jag precis hade vaknat, på hur absolut ljuuuvligt det vore att bjuda med sambon på en resa till New York i maj & möta våren, ta varsin kaffe från Starbucks & sätta sig i Central Park, uppleva all shopping på Forever 21 & Century 21, åka på sightseeing förbi Carrie's trappa & Ground zero, vara med & köa om biljetter till Late night with Conan o'Brien, spana efter taxibilar på Time Square.. "I wanna wake up in a city that never sleeps!"



Jag viiill åka dit!

Say what?

Howdie!

Hoppas alla haft en lugn & skön lördag (raka motsatsen till min alltså). Dagen vändes upp-och-ner redan innan skolan hann börja, då en kurskamrat undrade vad jag tyckte om kurslitteraturen. "VA?!" tänkte jag då, men jag sa "So far so good". Tydligen var detta något som jag totaaalt missat, haha. Aja, har nästan fixat böcker nu iaf :) Sen blir det plugg heeela veckan lång, tjoho!

Imorgon blir det sovmorgon, jäklar vad jag ska sova :)!


Mimmi Pigg

Såhääär såg jag förresten ut på personalfesten!





Sagan om Acer

Idag vid lunchtid anlände sängarna. Det var samma två som var i butiken igår som var här idag & bar upp sängarna. Han yngre såg ganska trött ut efter tre vändor upp & ner för trapporna.. Han andra var lika skojfrisk som igår :D Haha!

Något mindre roligt är min laptop, som faktiskt börjar närma sig ett studiebesök på sin hemort Media Markt. Yes, dit för jag den på söndag. Mitt trådlösa är INTE att leka med, faktiskt har det ju varit precis lika illa hela tiden sen jag köpte den. Men nu flimrar den även emellanåt på skärmen när man startar upp den, inge kul. Hoppas att de kan hitta felet & ev. fixa det, annars vill jag ha en fungerande dator. & nej, aldrig mer en Acer.

IMORGON BÖRJAR SKOOOLAN! Aaaah!
Iom. att Internet varit borta har jag haft lite svårt att kolla upp allt. Men nu vet jag på ett ungefär vart jag ska gå imorrn :) Så ser ni en tös på vift runt Mittuniversitetet är det förmodligen moi..

Schema för imorgon;
9.00 - 16.00 : Skola
17.15 - 03.00 : Jobbelijobb

Nej, nu ska jag kika på lite serier. Sen sooooova :D Hallelujah, våra nya sängar är U-N-D-E-R-B-A-R-A.

299 Swarovskikristaller - yes, please!

Micke & jag hade precis en agreement; om (egentligen var det inte en fråga om OM, snarare när ;D) jag skulle vinna storkovan på min senaste triss som jag köpte häromdagen skulle jag köpa denna direkt! Annars känner jag att den kanske inte riktigt är värd satsa på, med tanke på priset..
Istället fick jag tillbax mina 25 kr. Helt okej med tanke på vilket flyt jag hade den dagen :) Annars är det ju 1/660 av datorn.. bara att börja spara alltså, hehe!

Nu blir det ett avsnitt 'Heroes', sen sova sista natten i gamla sängen! Wohoooo!

Forever 21 i Sverige?

"Stora klädkedjor siktar på Sverige

Amerikanska motsvarigheten till H&M letar lokaler Populära amerikanska kedjorna Abercrombie & Fitch och Forever 21 är på jakt efter fler svenska kunder. Därmed får kedjor som H&M och Gina Tricot stora utmanare."

Å ena sidan jublar jag, jag menar hur skönt vore det inte att kunna handla hos dem på hemmaplan & på samma gång slippa den där jäkla tullavgiften?

Men samtidigt är det en liiiten tjusning i att drömma sig bort till större städer (som Neeew Yooork) & fantisera om världens shoppingrunda! Iaf något jag tänkt på :)

We'll see what happens!

Bild: aftonbladet.se/Forever 21

Shopping @ SOVA

Jösses, vilken busy day!
Idag gjorde vi 2009's förmodligen bästa investering; en dubbelsäng från SOVA. Gissa om vi kommer att sova gott i den (: Vi beställde även hemkörning, alltså kommer killarna med den imorgon kl. 11.30.. Jag är inte avundsjuk på de som ska bära madrasserna uppför 78 (!) trappsteg..

"I wish they all could be California,
I wish they all could be California,
I wish they all could be California,
I wish they all could be California girls.."

Feelgood

Nuuu vet jag! Denna helg ska bli extra kul & extra mysig :) Fixa barret, boka klippningstid, äta massamassa god mat - bara göra roliga saker! & så var det ju det där med semlorna.. Måste fixas!
Jättehärligt iaf att både Micke & jag är långlediga över helgen!

Åh, undrar när mamma & pappa kommer hem igen? Undrar om de hittar någon
Botkier-kopia där borta i Thailand? Jag saknar min gamla Wedins-väska fortfarande & den var ju så jääkla lik den från Botkier. Kanske man skulle spara till en äkta B i framtiden? Fantastiskt fin är den iaf.. :)

Vinden har vänt

Alltså, idag måste jag bara köpa en triss-lott. Hör på det här:

När Micke tog in posten såg jag att jag fått brev där det stod att vi betalat in för mycket på ett företagskonto. Vi skulle bara gå in på deras hemsida & fylla i ett formulär så ordnar de resten..
& nu precis ringde en kvinna från Mitthem & berättade att vi av misstag betalat in dubbelhyra under en månad som vi bodde hos dem :)
Inte helt fel med ett tillskott sådär i kassan en helt vanlig tisdag :) Woho!

Ikväll/inatt jobb, sitter & förbereder mig med en påse Ahlgrens syrliga bilar, mums. Sen dags att hoppa i duschen!
Tjipp!

Hoppas, hoppas!

På jobb idag & av någon anledning jäättetrött i ögonen.. Känns som jag skulle behöva en balja med isvatten för att vakna till.. :) Nåja, inte så många timmar kvar.

Imorgon ska jag hålla tummarna i sömnen för bilens (& plånbokens) skull, sen kanske man skulle pyssla på lite hemma? Jagar just nu skruvar som är spårlöst försvunna sen flytten.. Inte kul!
Nåt som däremot är kul är semlor, som jag egentligen borde baka imorgon.. Eller ja, ska man tänka på Beach -09 är det väl inte heller någge vidare :)

Tralla lalla laaaa.

IKEA - my true love?

Jag läste ett kedjebrev från mamma idag, såhär gick det:


"Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '

Om du har öppnat detta mejl, är du tvungen att skicka det vidare till de flickor du känner..
Om du inte skickar det tillbaka till mig, tar jag för givet att du inte ser mig som din vän.
Skicka det vidare och inom 5 minuter kommer ditt Livs Kärlek att ringa dig eller skicka ett meddelande.

Ha en underbar dag!
VI EEEEEEEEEEEE SÅ VACKRA!!!!!

Kvinnan tar sig en titt i spegeln när hon är:
3 år: Tittar på sig själv och ser en Drottning
8 år: Tittar på sig själv och ser Askungen eller Törnrosa.
15 år: Tittar på sig själv och ser Askungen, Törnrosa eller Hejaklacksledaren - om hon inte har PMS och ser en fet, finnig och FUL tjej. (Mamma, jag KAN inte gå till skolan och se ut så här!).
20 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är för smal/tjock, för kort/lång, för stripigt/lockigt hår - men bestämmer sig för att gå ändå.
30 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är för smal/tjock, för kort/lång, för stripigt/lockigt hår - men bestämmer sig för att hon inte har tid att fixa till sig själv så hon går ändå.
40 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är för smal/tjock, för kort/lång,för stripigt/lockigt hår' - men säger 'Jag är åtminstone ren' och går ändå.
50 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är' och går vart hon vill.
60 år: Tittar på sig själv och påminner sig om alla människor som inte ens kan se sig själv i en spegel längre. Går ut och återvinner världen.
70 år: Tittar på sig själv och ser visdom, skratt, förmåga - och går ut och njuter av livet.
80 år: Bryr sig inte om utseendet. Sätter bara på sig den lilla hatten och går ut för att ha kul i den här världen.

Kanske skulle vi alla ta på den där lilla hatten tidigare.
Skicka detta till alla vackra kvinnor som Du är tacksam för att Du har som vänner.
Sänd detta till fem eller fler fenomenala kvinnor idag för att fira Vackra Kvinnors Månad. Och om du gör det kommer något gott att hända - Du kommer nämligen att ha ökat en annan kvinnas självkänsla.
"


Det roliga var att 2 minuter efter att jag läste klart mailet fick jag ett mess på mobilen.. När jag sprang & kollade vem det var ifrån höll jag på att dö av skratt - IKEA !
HAHAHAHAHAHA!

Anti-Jantelagen

Åh, Micke är så bra :) Han ger mig en liten puff i rätt riktning när Jantelagen sätter in. Det är klart som fan att jag ska satsa!

Allt bra med er idag? Idag var vi som sagt uppe vid 8.15 & beställde tid till verkstaden. Det ska förhoppningsvis inte vara något större bekymmer med bilen, om det blir krångel på onsdag är det bara att säga vi redan beställt tid.. :) Det måste de ju gå med på.

Camilla! Kolla denna länk.. remember? :)
http://se.youtube.com/watch?v=PaLXaR8Dc7w

Nu snart ska jag fixa till mig, sen ut en sväng & gå.
Trevlig måndag!

Duffy - Rockferry


My babyyy

Duffy är allt bra hon. Snacka om unik röst & speciella låtar.. Spelar faktiskt ingen större roll att 'Mercy' spelades sönder av radiostationerna för några månader sen, den är faktiskt fortfarande lika bra :) & 'Rockferry' är gryyym!

Imorgon blir det riktigt tidig uppstigning för oss, huvaligen. Vi måste skicka Saaben på verkstad, den ska nämligen besiktas på onsdag.. Suck. Aja, bara att hålla tummarna för att det inte blir alltför dyrt..

Nää, kanske dags att lägga sig då. Tror att jag ska plocka upp Harry Potter-boken en sväng innan.. :)
Natti, natt!

My power, my pleasure, my pain

Söndag, söndag. And what have I done? :)

Efter en rejäl sovmorgon kom svärmor över & vi tog en promenad ner på stan & fikade. Gick även & kollade lite i butiker, jag hittade en lång, cremevit kofta med knappar på Gina :) Huur varm & mysig som helst!
Jag har även kollat två avsnitt av Girlicious samt tagit itu med ett diskberg.

Nu ska jag strax sätta igång med maten (det blir kycklinginnerfilé med wokgrönsaker, ris & tzatziki), kommer bli hur gott som helst! Ett tips är
Lindahls tzatziki, så god att man nästan trillar av stolen.

Åhåhå, nu slutar Micke! Saknar honom!

Over & out.



Så ser koftan ut, tillsammans med världens mysigaste fårskinn från IKEA & en av våra kanonfina kuddar från Living.