JAAA

HURRA, HURRA, HURRAAAA. Grannen har nästan blivit vräkt, ett ljud till & han åker ut snabbare än ni kan säga AY CARAMBA! Wohooo :)

Valborg dårå. Tänk att snaaart fyller jag år :) Måste slipa lite på vad jag ska ha för kläder ikväll.. Jobb imorgon också, så no partyparty.

Trevlig kväll & glad valborg på er!
Speciellt ni i Örebro :)
Nu ska jag ut i solen!

Roll over Beethoven

Vad är det för skumt nudå med blogg.se? När jag först skriver in mitt lösenord så kommer det upp en ruta där det står att jag har skrivit feeel, när jag där skriver in EXAKT samma lösenord så går det igenom..

Sooommar, sommar & sol. Iaf sol är det idag. Ska strax ta & sätta mig på balkongen & läsa.. Sedan blir det nog en snabb runda på stan innan jobb ikväll/inatt.

Nya sommardäcken till bilen är fixade! Tjoho :)

Borde kanske göra som många andra & börja varje dag med en smoothie till frukost? :)
Den här med jordgubb eller den här med hallon verkar ju inte helt fel!

Nej, mot balkongen!

image153

Urtjusig våning, ja tack!

Tur att inte Micke & jag letar lägenhet i Stockholm.. Sitter & kikar på en uuurtjusig 4:a på Östermalm med utgångspris 6 900 000 ..... Just nu ligger priset på 7 000 000 ..... Huvaligen. Behöver jag inflika ännu en gång att lägenheten var superfin?

Vi blev uppringda imorse kl. kvart i 9 (huuu, vad trött jag var när det ringde!) av en kvinna från Diös, fastighetsbolaget som hade två visningar för 1½ vecka sen.. Iaf, hon undrade om vi fortfarande var intresserade av den ena lägenheten på sisådär en 110 kvadrat, hyran på den var dyyyr. Känns samtidigt inte kul att tacka nej till en 3:a mitt i stan :/

Nu har vi handlat massamassa god mat iaf :) Känns bra, då kylen har ekat tom hela helgen..
Nu blire fiiika!

Smoothietime!

"Down, down, doown, the ring of fire"
Haha, igår när jag kollade på Körslaget kände jag igen David från Södermalmsförsamlingen, han som tidigare var med i Fame Factory! Nu var han med & sjöng i team Brolle.

Riktig slappesöndag idag; blev sovmorgon till 12 & jag har precis ätit frukost bestående av havregrynsgröt & mango/hallon smoothie. Nu kollar jag på 'Spårlöst' & väntar på att min älskade Micke ska komma hem från jobbet :)

Ikväll ska jag jobba igen, länge sen! Hoppas jag lyckas hålla mig vaken bara!
& det blir inget valborgsfirande nästa vecka för mig, iom. att både Micke & jag jobbar, sådeså.

Ååh, igår när jag ringde upp mamma & pappa så svarade Madde i telefon :) & hon kände verkligen inte igen min röst, hihih. Lillstumpan, vad jag saknar henne!



"Snoop Dogg ft. Skateboard P. - Drop It Like It's Hot"

Däckdjungel

Vem har sagt att det är lätt att hitta billiga bildäck?

Men nu äntligen ska det väl ha löst sig :) Inte så lätt när det finns ett helt Mecka av däck, pust.

Sitter & kikar på en konsert med Mando Diao i väntan på ork att gå & äta frukost ^^ Sen funderar jag på att baka nånting, det vart aldrig av tidigare i veckan..

6 stycken har hittills svarat på bilen.. Gissar att det blir visning imorgon! Hoppas iaf!

Bye bye Fårrden

Lugn, väldigt lugn, fredagkväll. Micke & jag sitter & tittar på 'Constantine' (som jag frågade Micke om jag har sett, han sa att jag somnade inte särskilt långt in i filmen när vi såg den.. woops!)

Idag har vi tvättat, städat ur & lagt upp gamla bilen på Blocket! Dessutom solat några timmar på balkongen & ätit grillat hemma hos svärföräldrarna. Sååå gott!

Funderar allvarligt på att börja plugga i höst, har ännu inte bestämt mig riktigt för vad :) Men efter en noggrannare titt på kurser här i stan så har jag ändå hittat lite intressant!

Snart ska det snart sovas.
Natti!

Hela livet blev en helg

Det känns nästan lite för bra för att vara sant.. Har varit ledig heeela veckan, ja förutom utbildningen igår på dagen.. & på söndag jobbar jag natt igen, men annars helt ledig. Har för tredje dagen i rad suttit ute på balkongen & njuutit av solen & läst.

Disk, matlagning & lite pappersplock är kvällens måsten.. Nog för att solen på balkongen lockar mer, men men.

Idag hämtade vi bilen från Birsta, den är ju sååå fin! Bilder kommer :)

Imorgon måste jag komma ihåg att handla solkräm!

& så måste jag bara lägga upp en video med en låt som jag har nynnat på i säkert en vecka nu. Förresten så spelar hon snart i stan, hm. Om man skulle gå & kolla, kanske..?



Veronica Maggio - Måndagsbarn

Books and books

Happ, Bloggkoll ligger tydligen nere.. Gör egentligen inte så jättejättemycket, då man faktiskt kan följa bloggar ändå ^^ Hehe! Det gäller bara att komma ihåg dem, jag som följer sisådär en 10 stycken dagligen.. :)

Haft utbildning i några timmar idag, cyklade till jobbet för första gången i år också! Nån har skurit sönder min sadel, men jag är ju nästan 100 på vem det är.. Aja, kostar inte mycket att byta!

Snart ut i solen igen! Läste klart Carolina Gynnings "Ego girl" igår, mycket bättre än vad jag hade trott. Började idag på "En shopaholics bekännelser", också bra! Rätt mycket Bridget Jones över huvudpersonen :)

Ikväll blir det lax med potatis & nån god sås till!
& "Rent hus" + "Top Model" förstås!

135759-152

Nigella vs. disk

Underbart solig & härlig dag! Såg att vädret ska fortsätta på det här viset tom. torsdag! Det betyder myyycket solande :)

Nu väntar lite disk, baka en kaka + börja fixa med middagen!
Åh, längtar tills man har en lägenhet med diskmaskin!

Nooo, nu börjar 'Nigella express'.. MÅSTE gå & diska nu.

image151

I live my life the way I planned



Efter lite funderande har jag kommit fram till att jag nog är ett rätt stort Alcazar-fan, haha. Kan det ha varit -04 som de uppträdde hemma på Åland? Anyheww, den konserten var bra!

Nu har jag gått iväg med massa skrot, handlat middag, dammsugit alla rum, dammtorkat, ordnat bland papper.. Ska bara diska, sen blir det tv-kväll!

Sun is shining, the weather is sweet

Måndag igen. Ny vecka, nya tag. Jag gillar måndagar, speciellt denna då solen skiner & dagen är helt oplanerad.

Hittills idag har jag inte gjort mycket, bara raderat/svarat på gamla lägenhetserbjudanden. Så nu har jag ordning & reda bland de mailen.

Middag ikväll blir renskav med pasta & lingonsylt. Det roliga med att vara utifrån & pröva nya rätter är att få testa tillbehör till, utan att veta vad som "ska" passa till!

Dags att fixa sig iordning, sen ska jag städa lite.

Bjuder på en vårig bild från vår balkong! Visst ser det mysigt ut?

Förresten så åker vi till Åland redan den 14:e maj & stannar till den 18:e! Räknar med att Sandy & co. också är där den helgen, eller huuuur?


135759-150

Forever 21

Längtar tills på torsdag, då vi får hem nya bilen! Jisses, den är så fin! Går som en klocka gör den också.. Gäller bara nu att försöka lista ut vad vi ska göra med gamla bilen..

Fler lägenhetserbjudanden har trillat in på mailen! Roligt roligt, men vi får se om/när vi ska flytta ut härifrån snart.

Nu dags att sova :) Natti!

(Just ja, jag är nära att klicka hem två klänningar från Forever 21.. Vi får väl se hur det går med det!..)

Nyyy biiil

Nu är den här vååår:

Bilibilibiiili!

Visst är den fiiin? Åååh, vad nöjda vi är!

Damn, damn, damn

Ärligt talat så blir jag så jävla sur när i-n-g-e-n-t-i-n-g går ens väg.

  • Idag gick bilen sönder, det krävs nu en heeel del meck för att få iväg den..
  • Micke & jag tittade på TRE lägenheter idag & får vi ingen av dem så vet jag ärligt talat inte om jag vill/orkar leta vidare efter ny lägenhet.. Efter att ha fått svaret "det är redan ett par/en kille före er i tur" hur många ggr som helst tröttnar man helt enkelt.
  • Grannen är igång igen, startade festandet ikväll kl. 18, musiken stängdes av kl. 20.30, men de håller fortfarande på att ropa & skrika..

Where to begin?

Ett litet fikatips

Jag har hittat ett bra substitut för hederlig kladdkaka som man bakar själv, FRÖDINGE KLADDKAKA. Kladdig, tillräckligt söt för att det ska räcka med bara en bit & värd varenda liten krona. Rekommenderas!

Den är faktiskt så god att jag är inne på min tredje portion just nu för dagen. Det ni!

Imorgon blir det TVÅ olika visningar för sammanlagt TRE lägenheter, vi var även & tittade på en idag. Den blir det troligtvis INTE, så vi hoppas på de andra!

image149

Länge sen jag la upp en bild på mig själv, borde ta ett kort nån dag & visa hur långt håret har blivit också!

Nu ska vi snart sova, upp & iväg TIIIDIGT imorgon. Hujuj. Men sen åker vi troligen hem igen & sover vidare.
Nighty night.

Jumper-trailer



Jag vill seeee denna rulle. Nån mer än mig som tror att den är sponsrad av bandet Jumper? ^^

Ge mig sol & värme

Sitter & drömmer mig bort till Dominikanska republiken.. Fick höra igår att föräldrarna har bokat resa IGEN till Thailand, denna gång ska de resa runt lite, ska bl.a. besöka Khao Lak..
Nästa sommar/höst hoppas jag verkligen att vi kan åka iväg nånstans!

Time flies. Måste dra till jobbet om dryga 5 min, ska via ICA före också.
Ciao ciao.

Maggie

Uuunderbart väder ute idag! En liten runda på stan hann det bli innan jobbet..

Missar både "Rent hus" & "Top Model" ikväll, får komma ihåg att se det i helgen.. Likaså "Lyxfällan" & "Efterlyst" som kommer imorn :) Hoho.

Nu har jag fått reda på av Micke att världens sötaste grannhund heter Maggie & är en mix mellan papillon & yorkshireterrier.. SÅÅÅ OTROOOLIGT SÖT. Nån som känner sig extra givmild inför min födelsedag?

No country for old men

Oscarsvinnaren "No country for old men" sågs precis.. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den. Å ena sidan var den så ruuuskigt spännande att jag ett flertal gånger måste titta bort & gömma mig i Mickes famn, å andra sidan var den emellanåt rätt förutsägbar :/ 3/5 blir nog passande.

Våra gröna, fina ljuslyktor har lyst sen 21-tiden ikväll, tycker att det är ett fint sätt att hedra Englas liv på. Mysigt även att se så många lampor & ljus tända när man tittade över till grannarna.. Varför ser så många nåt fel i det, förresten? Alla får ju göra som de vill.

Dags att sova, längtar tills torsdag då det blir visningar + att Micke är ledig! Yipee!

Siddubarra, haddu köpi Volvofarmare?

Jahapp, vad hände med solen som jag beställde igår? Läste på en skånsk blogg att det nu går att skörda rabarber där.. Mmm, rabarberpaj.. :)

Har lyssnat lite på Svenska Dialektmysterier/ Dialekt från Åland :) Kvinnan som pratar med Brändödialekt låter faktiskt som en släkting till mig, vilken rolig dialekt det är när man får lyssna noga!

"Siddubarra, haddu köpi Volvofarmare?" = om man på ett lätt uppskattande sätt vill fråga/belysa vilket bra köp man tycker någon gjort ifall den köpt en Volvo av kombimodell sedan man sågs sist.
Now you know.

Huvudvärk för andra dagen på rad, illa illa.
Nu ska jag nog ta en runda till ICA & hämta paket, sen hem igen & laga mat!

The power of 10

Uj, vad jag fick ont i huvudet när jag gick till ICA. Men väl inne i värmen igen med med en kanelbulle i handen kändes det bättre :)

Sitter & kikar på "The power of 10" & tycker inte alls att det verkar särskilt bra.. Som en sämre version av "Postkodmiljonären", fast med en massa opassande humor & onödigt mycket hjälp för deltagarna..
På tal om Kanal 5, vilken rip-off "Frusna män söker kärlek" verkar vara! Fyy!

Missa inte "40 year old virgin" kl. 21 :)!

Korvgulasch

Slappesöndag big time idag. Sen några timmar tillbax är jag parkerad på soffan med en godispåse :) Inge vidare väder ute heller, snööö snööö & åter snö. Inte en flinga på Åland enligt säkra källor - ska vi byta?

Ska snartsnart försöka masa mig ut genom dörren & gå till ICA för att hämta ut H&M-paket + handla lite gott till middagen. Funderar på nåt med korv, tror att det blir
detta! Mums vad gott med färska champinjoner! Detta var inte heller så illa, om man vill ha vegetariskt :)

Visning måndag & torsdag! Roooligt :)

Såg förresten att det ska bli soool & många plusgrader imorn, hurrahurrahurraaaa!

Blocket-wannabes


image148Åh, mina Hello Kitty shorts som jag köpte på second hand i Thailand är såå mysiga!

Igår tittade jag in en sväng på Marknaden i Ålandstidningen.. & jäääklar vad likt Blocket det har blivit ! Copycats eller bara samma stilmall? Who knows.

Jobb ikväll (trots lite hosta & snörvel, men äh. Jag KÄNNER mig frisk iaf), innan dess lite städning & ev. åker vi ut & hittar på nåt kul också :)

Såg förresten "Min bror & hans flickvän" igår.. Bra film, lite förutsägbar, men stundtals riktigt rolig! 3/5 it is. Steve Carell är riktigt duktig skådis!

Hare!

McCain girls - Raining McCain



Only in America..

Hahahahaa!

Måste bara

Hahaha, suveränt program av "Insider" ikväll. & varje dag lär man ju sig nånting nytt! Visste faktiskt inte att det fanns en skillnad mellan gratis & kostnadsfritt :D

http://www.aceonline-info.com/
Hohojaja.

Filmkväll snart?

Visning imorse, ska inte säga hur det gick.. vet ärligt talat inte riktigt än.. Om inte annat så är det roligt att titta runt & jämföra!

Onsdag & torsdag kväll = tv-kväll. Rent hus, Top Model, Lyxfällan, Efterlyst, Insider.. Mycket TV3, hehe!

Två filmer som jag verkligenverkligen vill se snart, "Min brors flickvän" & "21". & så måste jag ju ta & göra nåt åt mitt dåliga tv-serie intresse, haha. Eller vad säger du, Jess? :)

Lite piggare idag än igår, trötta ögon & snuvig näsa dock.. Hoppas kunna vara pigg till helgen!

Yuk

Hoho. Jag får alltid städnoja efter att ha tittat på "Rent hus" & sett alla insekter krypa omkring i de minst sagt orediga rummen.. Huuuu.. :)

Lite om kvällens Top Model; såg precis på Youtube att brudarna från programmet INTE hamnade med i "the official video".. Om det var för att de faktiskt inte kunde agera framför kameran vågar jag inte spekulera i.

Har en låt i tankarna som jag verkligen, verkligen gillade för kanske en 5 år sedan & jag kaaaaaan verkligen inte komma på vad bandet/låten hette.. Finns det något mer störande?

Nu blir det kladdkaka, vaniljvisp & senare Leno, om jag orkar hålla mig vaken! Tjoho!
Nighty nighty!



Men fyyy



Tur att man aldrig har gjort bort sig såhär mycket nån gång :)

Pour your misery down on me

Jahapp, där försvann det. Bara att skriva om allt..

Tillståndet idag är lite till & från. Har en djävulsk värk i halsen + lite snuva.. Det där med värken har jag aldrig varit med om tidigare, iom. att det värker i bakre gommen/svalget.. Lite schkommis, menmen.

Har iaf. ordnat en visning till imorn! Fun christmas :)
Nu ska jag peta i mig lite Bafucin, reta mig på grannarna som spelar sådär småhögt (tveksamt om Mitthem knackar på med denna volym) & ev. diska lite! Ikväll blir det tv-kväll!

Trevlig onsdag!

"Garbage - I'm only happy when it rains"

Ont i halsen

Fröken har ont i halsen, känner hur det sticker i näsan & fortfarande lite svullet öga ---> låter som att en förkylning är på väg :/ Men nu är det ju så att jag redan har planer inför min ledighet. Sjukdom is not included..

Nu blir det lite pyssel. Gonatt sen!

Evil eye

Jag vet inte vad det är med mitt öga idag, det känns liksom fuktigt & lite svårt att se med.. Aja, får ta en dusch väl hemma så kanske det blir bättre :)

Imorgon är jag leedig! Då ska jag lämna in ett par skor på omklackning (blev rekommenderad ett ställe av en tjej ute i Birsta) & kanske gå till Arbetsförmedlingen också en runda.

Dagens krubb: Tacofärs med creme fraiche (också det med tacokrydda) & ris. Kanske jag slänger ihop en
sån här också om jag har tid över? Mumsmums.

Over and out.

MSN = svenskt?

"Hej, Det är Andy och John, MSN:s grundläggare,
Vi beklagar att vi stör, men vi håller på att stänga msn. Detta är pga. att så många oförstående människor använder alla våra användarnamn. Vi har bara plats till 578 användare kvar.
Om du vill stänga din msn användar SKICKA INTE DETTA MAIL VIDARE
Om du vill behålla din msn SKICKA VIDARE DETTA MAIL TILL ALLA DINA KONTAKTER!
Detta är inte en dum vits, vi menar allvar, vi stänger användaren! Du som inte skickar vidare denna mail kommer att få betala 10.00 £ för fortsatt använding. Tryck inte på vidarbefodra, gå in och kopiera hela mailen och skicka ett helt nytt. Tack för uppmärksamheten."

...
Jag visste inte att MSN's grundläggare kunde svenska.. :) Anledningen var dessutom den roligaste jag läst på länge.. "oförstående människor använder alla våra användarnamn.." & det där med 578 användare kvar..

HAHAHAHAHAHA.

Now you know

.. varför jag inte äter köttbullar! UUUUUUUSCH!

Natti natti!

Sehr tüchtig

Ja, igår var det verkligen full rulle :) Ut till Birsta, fyndade lite i Birsta City, vidare till Willy's, hem & lägga in tvätten, till stan & hämta Micke, hem igen & tvätta vidare, diska & laga mat.. Duktiga vi är! & tack & lov för en lugn kväll!

Jobb idag & på tisdag! & världens tråkväder idag också..

Trevlig måndag!

Skynda, skynda

Dagens planer:
  • Handla maaaat (kanske en runda till Birsta City också..)
  • Tvätta
  • Träna!
Time to goo!
Förresten, helgen den 14:e till 18:e maj kommer vi till Åland! Kuuuuul :D

Tuska 2007

Ljuva minnen från Tuska i somras.



Precis framför bandet stod vi, bara flax att vi inte blev nerklubbade av de runt omkring oss =/ (killen framför gav ju sig på en helt oskyldig tjej) Annars en riiiktigt bra konsert!



Här i publikhavet var vi också, men Micke & jag sprang mest runt & letade efter pappa som försvann spårlöst. Visst känns det otroligt att vi lyckades hitta honom bland alla där, utan hjälp av mobil? :)
Häftigt tremannaband som pappa direkt tog till sitt hjärta!


Låt oss hoppas att Tuska 2008 blir ÄNNU bättre!

Öppenhjärtlig?

Det här var det värsta, hahaha.
Det finns de personer som har svårt att vara öppna då de blir intervjuade.. & så finns denna 16-årig snubbe som jag hittade på sista sidan i Nya Åland.


"Jag kanske ska starta en bilservice"

När vi är på väg tillbaka till redaktionen träffar vi på Jesper Bamberg som sitter och skruvar på sin moped. Han är en bestämd och utåtriktad sextonåring som kommer från Mariehamn. Han brukar mecka på mopeden och spänna på flickor.

  • Vad är det för en moped du har?
  • Det är en pv från -96 som jag själv har lagt ihop. Delarna har jag fått från en kompis i Sund eller köpt från Edos.
  • Så det är mopeder som gäller för dig?
  • Ja, det kan man säga. Jag har också en BMW som jag brukar skruva på i mitt garage i Sund. Snart är den klar och då ska ni få se på bil! Vänta ni bara. Jag har också just börjat med judo.
  • Det var det värsta! Beskriv dig själv med tre ord:
  • PV, hård och kött.
  • Vad har du gjort i dag då?
  • Jag har inte varit i skolan på ett tag nu. Jag har nämligen vart på polisförhör för att jag körde 120 på Godbyrakan när jag skulle till Sund. Det sved i plånboken. Sedan for jag till Mariebar på kaffe med Robin Löfström och "Grunken". Efter det tog vi Escorten till mitt garaget i Sund för att byta däck på BMW:n. Mamma hotade med att sälja den om jag inte bytte däck. Och nu är jag här och fixar på en black box på PV:n.
  • Okej, vad har du för framtidsplaner?
  • Jag ska gå bilmecklinjen på Yrkesskolan, sen kanske jag öppnar en bilservicefirma här på Åland.
  • Låter mycket intressant. Vem vill du hälsa till?
  • Jag vill hälsa till Robin och "Grunken" som tack för hjälpen med däcken! Sen vill jag hälsa Danne Sundman att han kan ge ett förslag om motorbana i Sund.

...

Trocaderons vara eller icke vara

Goderafton.

Innan jag flyttade till Sundsvall hade jag aldrig druckit Trocadero. Aldrig ens hört talas om. Men tack vare Micke så är jag nu fast. DET ÄR SÅÅ GOTT! Mycket smaskigare än Fanta, sockerdricka, fruktsoda osv.. Typ i samma klass som Cola & Sprite. Yummiiie! Men finns Trocadero söderut i Sverige? Iaf inte på Åland.

image147

Leeedig imooorgon! Ska ut till Birsta en runda, tvätta lite & besöka Friskis. Alla tre är måstemåstemåsten. Sen blir det tillbaka till arbetet mån & tis. Känns bra!

Jag snackade tidigare om överskattade artister, ska lägga till Maia Hirasawa's "The worrying kind", det är nånting med sången & klangen som stör mig så fruktansvärt mycket. Särskilt bra är det inte. & ja, jag kan faktiskt göra det bättre själv.

Nej, nu ska jag mysa vidare med ett glas Troccis i handen :)
Gonatt sen!

(Bild: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/35/Trocadero.jpg/180px-Trocadero.jpg)

Lägenhetsbesked

Suuurt. Micke & jag hade verkligen hoppats få lägenheten som vi tittade på igår, men den gick till en annan. Den var verkligen helt otrolig; stor, ljus, högt i tak.. Skulle kännas lite som att bo i en flashig lya i en storstad. Argh.
Aja, bara att söka vidare.

Bara jag som inte hajar grejen med Unibet-reklamerna?

Nu ska jag ta en dusch & hoppas att grannen tänker fortsätta vara tyst ikväll :D En vecka har gått med lugn & ro, har inte blivit störd en gång :) Vilken känsla!

En sån här vill jag
ha! En svart!

Jobb imorgon, sen ledig resten av helgen! Sweet! Får se vad man hittar på imorgon kväll ^^
Trevlig kväll & helg allihopa :)

image146

En av favvobutikerna i MBK Center/ Bangkok :) Hihi!

Justfuckinggoogleit.com

Jobb idag & imorn. Sen har Micke & jag en ledig dag tillsammans innan han börjar jobba igen. Surt men sant.

Makaronilådan blev verkligen över mina förväntningar! Hur god som helst ju :)  Om nån är intresserad av recept så finns ett riktigt bra
här. Ta dock hellre 30 än 40 minuter..

För ett par månader sen såg jag en dokumentär om Google, där de nämnde att varje gång nån surfar in på google.se så tjänar företaget ett visst antal slantar. Själv tror jag att jag googlar säkert en 20-30 ggr per dag! Det blir mycket pengar under en livstid det :)

Ikväll blir det "Talang 2008" + chips eller godis! Ska bli kuuul :D

Creepy

D: "Kolla, Naomi Campbell har tydligen misshandlat nån på Heathrow Airport! & det är ju inte direkt första gången hon hamnar i blåsväder.."

*Läser igenom
artikeln*

"...Och det är inte första gången hon hamnar i blåsväder."

Det kanske bor en liten nöjesskribent inom mig? :) Hehe!
Nu snaaart blir det makaronilåda, sen sova. Snaark.

Jag har en idé

Imorse blev det verkligen tidigt upp, kvart i 8 rättare sagt. Uj. 2 visningar hann Micke & jag med innan jag började jobba, en 2:a & en 3:a. Imorgon får vi besked från killen som höll i visningarna..

Trött, tröttare, tröttast.
Undrar vad man ska laga för mat ikväll? Makaronilåda, perhaps?

Nu fick jag en idé! Kanske man borde slänga upp tyskaböckerna från plugget i Uppsala på Blocket? :) Kanske börjar bli dags att ta itu med dem efter 1½ år, hehe!

Take a trip to the other side

Grått & trist idag, uscha. Längtar jättemycket tills Micke & jag kan åka hem till Åland.. Huuur har jag klarat påsken utan finsk memma? Mysterie..
Skönt att jag har tokmycket planer framöver! Om allt går som jag vill blir det såhär..

* Mamma & pappa kommer på besök 19-20:e april
* Jag & Micke åker hem till Åland 15-18:e maj
* Tuska-festival & semester 25:e juni-13:e juli!

Kul va? :D

Tack & gonatt

Heeelt slut som artist nu. Pust. Känns kanon att vara hemma, ska strax sova också..

Nu ska jag kika på lite klipp från "Grotesco" på Youtube, sen förmodligen sova. Jobb tom. fredag väntar, så det är lika bra att försöka sova ordentligt :)

image145

Såhär såg våra hamburgare ut som vi lagade häromdagen! Haha, vääldigt mycket kött :D Men mycket dressing & annat gott i också! Mums!

Natti!

Finally

Äntligen funkar blogg.se igen.. Haha, jag vet inte hur många ggr igår jag funderade på att uppdatera bloggen, innan jag kom på att det faktiskt inte går..

Hurraaa, i helgen är det två veckor kvar tills mamma & pappa kommer på besök (hoppas jag..!) Tror att de sist var här i september - katastrooof!

Någon som blivit lurad ännu? Jag ska verkligen försöka vara på min vakt idag..