Skinnkjol

Såg på Therez' blogg att H&M har fått in lite mer Divided-plagg, bland annat en kjol i skinn för bara 98:-! Otroligt bra :) Så en sån fick det bli!

Funderade först på att fixa omelett ikväll, men jag tror att jag kör ett säkert kort & fixar lite våfflor istället :) Muuums vad gott med glass & sylt till!

Har suttit ute på balkongen hela dagen & myst, riktigt varmt & skönt!
Nu ska jag fixa film, sen blir det matlagning. Får absolut inte missa 'Hell's Kitchen' ikväll!

All work and no play

En tuff arbetsvecka ligger framför både mig & Micke. Jobb tisdag, onsdag, fredag, lördag & söndag für mich. Mitt i alltihop hade jag tänkt pressa in lite solande också, hmm.. Men imorn ska vi nog bada före jobbet iaf! Det blir roligt :)

Tidigare ikväll avverkade jag två avsnitt 'Project Runway', nu ska vi nog titta på 'Cloverfield', hoppas den är bra! Vi såg förresten 'The Happening' igår, jag tyckte inte alls att den var bra..

Annars idag har jag städat hela köket (tvättat fönster, diskat, sorterat tidningar, torkat bänkar osv..) & handlat lite till matlådor :) Duktigt, duktigt.

Nej, nu film!
Gonatt på er!

Föräldrabesök!

Tar en paus i solningen, då solen för tillfället gömmer sig lite bakom molnen. Har suttit ute en stund & druckit Trocadero, läst vidare på 'Läppstiftsdjungeln', som jag haft en paus från men nu återgått till, & bara haft det sweet!

Fixade precis hem förra avsnittet av 'Project Runway', glömde ju bort att se det i helgen när vi var på grillkväll. Så det får bli nu istället :)

Annars är allt bara fint, pappa ringde & berättade imorse att de troligtvis kommer över till helgen nästa vecka :) Åh, vad mysigt det ska bli! Vet inte om jag hoppas på strålande sol då, iom. att den senaste veckan har det varit allt annat än svalt hemma hos oss.. Men äh, det löser sig!

Måste passa på & visa upp lite blommor som vi köpte förra veckan!


It's gonna be a bright sunshiny day

Idag blir det jobb fram till kl. 18, ska bli en annorlunda dag för mig som annars brukar sitta fastklistrad i solstolen på balkongen i flera timmar :) Oh well, jag behöver jobba, så det blir nog bra!

Dags att tvätta ansiktet, sen sticka! Ha en trevlig söndag & hälsa solen :) Förresten, igår tog jag årets första dopp, i Sidsjön. Hihi, det var kallt men absolut välbehövt!

Sol & fläskfilé

Fabulous Friday :) Vilket underbart väder! Jag klagar inte, tycker jag inte att man ska göra om man säger, som jag brukar, att jag gillar värme!

Idag har vi solat, både hemma hos oss & hos svärföräldrarna. Imorgon ska vi baaaaada, woho! Men nu ska vi fixa fläskfilé med bearneisesås & pommes, trevlig fredag!

Biljetterna är slut!

Jahapp, biljetterna till Coldplays spelningar i Stockholm är slut. Hur fan ska jag göra då? Vet ej om jag vågar lita på biljettsäljarna på Blocket, man har ju hört både en & två gånger om folk som har blivit lurade.. Om nån vänlig själ har bra tips på secondhand shopping av biljetter, please let me know!

Nååånstans ska det väl finnas bra sittplatser till hyfsade priser?.. Jag letar vidare..

Something new

Alltså, det är när jag ser bilder som den till höger som jag förstår varför jag envisas med att kolla in StockholmStreetStyle överhuvudtaget. Scheisse, kläderna sitter verkligen hur snyggt som helst på henne. Snyggt, snyggt, snyggt. Längtar tills jag kan använda min gråa kofta/klänning från Tiger igen :)

Just ja, häromdagen fick jag världens måste-shoppa-nåt-nytt-till-hösten-begär. Slutade med att jag kom ut från H&M med en kasse innehållandes en svart, mjuk väst med knappar (har tänkt ha den löst över en t-shirt, annars gärna som tjejen i deras höstkatalog; knäppt över en vit t-shirt med ett par slappa jeans till, nice!) & en nästintill identisk halvkort svart kofta som den jag aldrig fick tillbaka från Silja, gissar att nån städerska snodde den (god smak då, iofs). Nöjd, nöjdare, mememe? Jo tack.

Btw, vi har haft världens softaste dag, jag & M. Cyklat till stan, handlat lite billig Cola & fina linnen, hem till vår superhärliga balkong & ikväll har vi suttit med M's polare & bara snackat. En riktigt bra dag!

Nej, nu dags att vara lite social. Trevlig kväll :)

Hungry at night

Hemma igen då :) Gah, önskar att kakan inte var sluut.. & till Shell är det lååångt.. Buhu, jobbigt att vara hungrig såhär sent.

Nu kika på lägenheter, sen macka & sova.
Natti!

Vitchokladkladdkaka

I helgen bakade ju jag & Micke vitchokladkladdkakan som jag tipsade om i förra inlägget & herreguuuud vad god den blev! Alla kladdkakor, banankakor osv. som vi bakat tidigare kan slänga sig i väggen, för den här var alla kladdkakors Rolls Royce! Oh my. Egentligen ska det vara 400 g vitchoklad i allt som allt, fast jag fuskade & köpte Lindt's vitchoklad & använde 100 g i smeten & 100 g i glasyren! Funkade toppenbra :)

    

Yummiiieee..
Behöver jag tillägga att denna kaka måste prövas?

Nej, nu måste jag snabba mig. Ska till ICA & handla lunch & en sväng via staden innan jobb ikväll!

Ciao!

Helglyx

Ååh, igår hade vi verkligen en kanonmysig dag! Vi stack ut & handlade, besökte Siba en runda & åt middag på O'learys! Huur gott som helst :)
Både igår & ikväll är jag ledig, vilken lyx! Ska sticka till ICA & handla ingredienser till tacos.. Sen till efterrätt ska jag baka d
en här :) Hur god verkar inte den då? Speciellt med en klick glass till.. Recension kommer!

Men föörst; PROJECT RUNWAY!

Restaurangmat, ja tack

Soligt väder & jobb är bloggens värsta fiende :)

Imorgon är både jag & Micke lediga & det passar ju bra en fredag kväll :) Funderar på om man skulle gå till Stadshuset & äta middag.. :) Om det regnar passar kanske 7 Kryddor bättre?
På tal om mat skulle jag gärna gå till Subway nån dag också, fast.. Men om nåt
sånt här väntar i min macka så avstår jag gärna!

Jobb ikväll, ledig fredag & lördag samt jobb på söndag igen! Nu ska jag ut i solen, sen snart iväg.

Where to?

'So you think you can dance' på tv, ett program som jag aldrig riktigt haft koll på.. Hur många säsonger har det gått? Två? Tre? Hundra?

Nu när man är hemma från semestern igen, vad har man för resmål att se fram emot till nästa gång? Grekland skulle jag mycket gärna åka tillbaka till, många många år sen jag var där. Fast mamma sa att det har blivit dyrare där nu, så njäää.. Thailand är alltid bra, fast långt bort. New York vore himla mysigt, fast dit åker man väl inte för att sola.. Nåt flott ställe i Florida vore ju annars rätt nice.
Förslag på roliga resmål mottages gärna!


Väpnat rån

.. mot Casino Cosmopol i Stockholm. Gulp.

Världens bästa festival

Hellooo! Nu är vi hemma igen :)

Vi har haft världens bästa semester!
Vi har bott på samma hotell som & festat med de grymmaste banden på festivalen, suttit massamassa ute på föräldrarnas veranda & solat, ätit säkert 10 liter glass, lekt med Tonys töser & J&A's underbart söta lilla Angelica, frossat i skräpmat under 5 dagar, träffat en hel drös lussemänniskor som jag nästan glömt hur bra jag tycker om, snackat med Marco från Nightwish när vi satt ute på stan i Helsinki & käkade glass.. Jaa, haft det bäst helt enkelt!










Nightwish ställde upp utan sångerska vid skivsigneringen, deras spelning var precis lika bra som väntat!





Min Micke, gitarrist + sångare i Amon Amarth. Han längst till höger är otroligt schysst, vi snackade en hel del med honom på efterfesten.. Han gick tom. & kollade efter en person åt Micke, jättejättesnällt!



Micke, basisten & trummisen i samma band :)



Perkele vad bra Dimmu Borgir var! Basisten, längst till vänster, festade vi också med! Världens grymmaste! Dessa villvillvill jag se igen!



Sonata Arctica :) Precis som Nightwish var de lika bra som väntat! Ojojoj, vad kort vi har knäppt..


That's all for now folks.. ^^
Vi kom hem vid 15-tiden, efter det har vi hälsat på Mickes familj samt besökt ICA för lite handling (75% av innehållet i kylen släpade vi med till Åland, annars hade vi tvingats slänga det). Så frukost blir det absolut imorrn, hehe :)
Imorgon jobbar jag natt också, det ska bli skönt att få komma in i det vanliga mönstret igen. En sen kväll med Daniela blir det alltså ikväll, var så säkra.

Over & out.

Sämst uppdatering?

Haha, kanske en nio dagar sen jag skrev nånting här nu. Aja, vi har haft en helt otroligt jävla bra vistelse i Helsinki & även här nu so far på Åland :) Ska inte göra det längre än så.. Skriver mer en annan dag, oki?

Ha det bäst allesammans & njut nu av solen!
/Den Tuska-frälsta åländskan