Allsång!

 

WOOOOW, vilken konsert :)!

Vi hade platser mittemot scenen, nästan längst ner på rad 2. De som satt på raden nedanför hade ett järnräcke i ögonhöjd framför sig, vilket himla flyyyt!


Hit & dit

Hoppsan, här var det ont om uppdateringar :) Vad har vi gjort senaste veckan då?

I lördags åkte jag & Micke till Sverige & Stockholm för att gå på konsert med Rammstein & sova hemma hos Camilla. Vi var verkligen flitiga, innan vi åkte hem till Åland igen hann vi med att åka till:
  • Globen, för att hämta biljetterna & äta sushi
  • Hornstull, där vi sprang runtruntrunt & letade efter en pytteliten musikaffär
  • Camilla, för att andas ut en stund :)
  • Slussen, för att hoppa på en buss till Nacka Forum
  • Slussen igen, för att hoppa på tunnelbanan till Globen & RAMMSTEIN!
  • T-Centralen, där vi mötte Camilla & vidare till henne & sova
  • T-Centralen morgonen därpå, för att åka hem igen
Detta, mina vänner, kallar jag verkligen att utnyttja en 24-timmars biljett ;)

So sleepy

Tisdag kväll har vi & jag är trött efter en lång dag, snart dags att krypa till kojs med andra ord. Vi har lite sjukstuga här hemma också. Huva, jag hoppas att jag inte blir smittad för jag har en viktig dag imorgon!

Nu ska jag ta en kvällsmacka, jag är vrålhungrig! Sen sooova :)

Amore amore

Jag önskar alla en glad alla hjärtans dag :)

Runebergstårtor

 

Detta är vad jag har pysslat med idag. & inte för att låta partisk eller så, men dessa smakar fantastiskt!

Fika anyone? :)


Beware of the salt

Ah, dåligt med uppdateringar på sistone. En förklaring kan vara att en ny säsong av AMERICAN IDOL har dragit igång :) Wiii! & när jag inte kollar AI är det Heroes som gäller.. Inget nytt under solen alltså ^^

På torsdag drar jag & pappa till Sverige över dagen & storhandlar.. Haha, denna gång har jag verkligen lyckats rensa kyl & frys, så det är bara att handla på för det får garanterat plats.

Damn, nu hände nåt med Acern så det är bara att skriva om. Just ja, när jag väl är hemma igen efter trippen till Sviden ska jag baka Runebergstårtorna som finns på blogg.se's startsida.. :) Jag hoppas att de blir bättre än fastlagsbullarna som jag gav mig på, tycker nämligen att de var på tok för salta. Det var inte alls mitt fel, jag dubbelcheckade faktiskt receptet efteråt & det STOD att det skulle vara hjorthornssalt & vanligt salt i :/ Dumt! Så ni som ska baka såna, akta er för saltet :)

Så var det med det. Nästa vecka blir MYCKET spännande & jag känner mig redan riktigt taggad!
Men nununu kom Micke hem, ska fixa nåt gott att äta & sen kolla på.. you know it.. HEROOOES..! Haha!

Cha cha-cha cha chaoooo! (så ropade de varje dag i högtalarna på Teneriffa!)

I have absolutely nothing I want to do in Indiana

Vilken härlig lördag!

Efter jobbet tog jag en fika med Camilla, sen bar det av hemåt där två trötta själar slocknade & sov en timme :) Sen lagade vi lite mumsig mat & planen var att titta på Mello.. Men det satte jag stopp för minsann, haha. Efter två låtar stängde jag av, så drog vi & köpte godis & cola istället. Muuums..!
Vi kom tillbaka när de drog resultatet av omröstningen, då slängde vi igång en film istället.
Public enemies blev det idag, en actionrulle med bl.a. Johnny Depp & Christian Bale. Trots sina 2h & 20 minuter får filmen klart godkänt. Men sen gillar jag actionfilmer också!

Just ja, fick veta ikväll att våra nyfunna vänner från Tyskland med största sannolikhet kommer till Åland & hälsar på i sommar! Hur roligt är inte det? Myyyyyyyycket om ni frågar mig :)



Public enemies bjuder på många pangpang-scener vill jag lova!
Bilden är lånad från moviezine.se

Full fart

Freeedag, tjoho! Är precis hemkommen efter några timmars arbete, nu inväntar jag bara min kära sambo så ska vi se vad vi hittar på för middag idag :) Fiskpinnar med citron, nån god fisksås & couscous till?.. Kanske det, kanske. Jag & Micke snackade förresten om det igår, att vi är nog världsbäst på snabba & goda rätter. Är det nån som vill ha tips, hojta till vetja :)

Efter maten ska vi iväg till mina föräldrar en sväng & träffa storebror med familj. Sen ska jag åka & titta på Let's Dance, på nåt sätt ska jag även hinna med att sno ihop en ananaspaj. Full fart med andra ord!

Tjipp!

Bild lånad från linneasskafferi.blogg.se

Spiti

Egentligen är jag mitt i städningen här hemma, men jag kunde inte låta bli att ge ett litet inredningstips :) Det var såhär att jag häromdagen satt & slösurfade på hm.com & hittade en hamamhandduk (förstår fortfarande inte riktigt vad det är som gör den så bra), googlade efter en förklaring & vips så hamnade jag in på spiti.se. Jag satt säkert över en timme & bara tittade på alla uuuurfina inredningsprylar. Det är inte så konstigt att Sveriges enligt mig bästa inredare, Simon & Tomas, använder sig av Spitis sortiment.

Bilder lånade från spiti.se

 

Dörrstopp från Libanon, fylld sammetspåse dekorerad med silverfärgad metall och mässing&glasknopp

 

 

Dagbädd i form av en "koja" som tål att stå ute året om

 

Glaslykta i fattigmanssilver

 

Puff med brodyr

 

Quiltat sängöverkast i siden/akryl-brokad


I tried to be like Grace Kelly

Nee, hörni. Nu måste jag sätta igång & baka lite! & när man bakar behövs det bra & glad musik :)

Katching!


Ibland ska man ha tur

Detta är helt galet. För en vecka sedan lämnade vi ett soligt & fint Teneriffa, idag berättade de på nyheterna att det är översvämningar på Kanarieöarna & värst drabbat är just Teneriffa. Tycker synd om alla turister som är där nu, vi kunde lika gärna ha fått sånt väder under vår vistelse!

Nog om det. Idag har jag varit i stan & fikat, väl hemma igen svängde jag ihop en jättegod lasagne :) Imorgon funderar jag på att baka lite semlor/fastlagsbullar, måste passa på nu när jag är ledig & uppe i varv!


Undrar hur vädret ser ut där nu?

ELF

Vilken toppendag! Det var riktigt kul att jobba, jag hann med den tidiga bussen hem (tack vare att den alltid är försenad när det är så halt ute) & jag bjöd hem mamma & pappa på middag ikväll. Det blev skinkstek med bechamelsås & potatis, jag som aldrig har lagat det förut!

Sitter & kikar på
eyeslipsface.com, en sida som säljer bassmink för bara 15 kronor & mineralsmink för under 100 kronor. Låter helt otroligt bra, iaf i mina öron :) Hoppas kunna göra en provbeställning snart!

Nu ska jag vänta på att Micke kommer hem, sen ska vi titta på 'Heroooooes'!

 

Bild lånad från eyeslipsface.com

Halv åtta hos R

Micke & jag kollade på senaste Terminator-filmen igår. Jag skrattade HÖGT när Arnie himself gjorde entré. Sen var vissa saker så uppenbart tagna från de tidigare filmerna & Micke berättade flera gånger vad som skulle hända i vissa scener, fastän han förstås aldrig har sett den tidigare. Sådääär får bli mitt betyg, kanske 2/5.

Annars har helgen varit riktigt bra! Igår morse blev jag blixtinkallad på jobb, lördagar är roliga att jobba då det ofta är mycket att göra :) Helgen har även bjudit på lördagsmiddag hos mamma & pappa, en riktig sovmorgon idag & en middagsbjudning hos R. Maten var fenomenal - allt var fenomenalt. En tia får hon mig, right Helge Skoog?

Nu ska vi strax sova, imorgon eftermiddag väntar jobb för egen del. Sov gott & don't let the bed bugs bite!


NU RÄCKER DET FAKTISKT MED TERMINATOR-FILMER!
Bilden är lånad från moviezine.se