Koftjakt

Tisdagen började väldigt bra, Micke & jag satt & skrattade åt vad vi drömt :) Medans han var på möte gick jag en runda på stan & kollade nästan varenda klädbutik efter en lång & mysig kofta men icke.. Jag skyller det på min jättefina från Tiger som jag köpte på rea i vintras, nästa kofta ska vara precis lika bra som den!

Dags att diska, sen blir det middag framför 'Idol'!

Welcome to the jungle

Ikväll såg vi klart 'Zeitgeist' & kollade även 'Bourne Identity' som kom på trean. Jag brukar aldrig kolla filmer som går på tv längre, tycker sällan att det är nånting sevärt. Men imorgon kommer 'Bourne Supremacy', ska absolut ses! Har även kollat 'Singing Bee' & ett program där Wayne Rooney's flickvän letade efter brittiska tjejer med "flawless skin". Suuck, tråkigaste på länge..
Btw, nu är det ju mindre än 2 v kvar tills brorsan är med & tävlar :) Fun christmas.

Snacka om skön söndag här hemma! Kalaset var jättekul & vi fick tom. tårta över :) Tror det här var första gången sen vi flyttade in som vi bara varit hemma en hel dag båda två & softat! Huuur mysigt som helst ^^

'Läppstiftsdjungeln' nästa, see youuu.

Min Micke

Woho! Världens finaste pojkvän fyller år idag :D

TUSEN & ÅTER TUSEN GRATTIS, HJÄRTAT! VILKEN TOPPENDAG DET KOMMER ATT BLI!
ÄLSKAR DIG :)



Vi håller på att kolla på en fruktansvärt intressant dokumentär om kristendom, 9/11 & massa annat. 'Zeitgeist' heter den. Halvvägs igenom filmen kan jag redan rekommendera den VARMT.. Vilken tur att man inte bor i USA..
Som sagt - se den!

Nu ska här sovas. Upp tidigt & diska + städa. Hare!

Jag har den!

Mycket bra lördag :) Drog till Birsta vid 15-tiden.. Jag hittade en sittkudde på Indiska, som jag har sneglat ett bra tag på, nu nersatt med 25 %. Men 750 spänn efter rabatt? Kanske lite väl magstarkt..?

Tårta, kaffe & läsk är fixat till imorgon! Perfeeekt ^^
Skrev ju häromdagen att jag var in på Åhléns under bokrean & höll i 'A piece of cake' by Leila Lindholm, då jag märkte att jag hade kortet hemma.. Idag när jag gick dit var boken SLUT. Både i BIRSTA & i STAN. Suuuuck. Men. Jag hittade den på Akademiska, massa kronor dyrare förstås.. På Maxi slog jag till, 30 kr överpris från bokrean. Det kan jag leva med! Nu är den min :)

Strax ett avsnitt av ANTM, senare nån bra film! Letar förgäves efter såväl 'Step Brothers' (Will Ferrell) som 'Tropic Thunder' (Ben Stiller, Jack Black). Vi får helt enkelt se vad det blir!

Upp & hoppa!

Morning, morning!

Vill ni veta ett säkert kort för att få upp mig före kl. 10 en lördagmorgon efter jag jobbat natt? Spela country på högsta volym.. En månad kvar i detta hus, en månad kvar.. :)

Strax dags för frulle, senare blir det nog staden &/eller Birsta, we'll see.


Fel att digga Rammstein?

Läste i Metro igår en jämförelse mellan de två killarna som öppnat eld i finska skolor. Det som gjorde mig fundersam var jämförelsen mellan deras intressen.

Pekka-Eric Auvinen
"..lyssnar på Rammstein, Eisbrecher, gillar skräckfilmer.."

Matti Saari
"..lyssnar på Rammstein, Eisbrecher, gillar skräckfilmer.."

Är det plötsligt fel att gilla Rammstein? (Som för övrigt råkar vara ett av mina favoritband) Kommer ihåg när jag skrev en uppsats i gymnasiet om kopplingen mellan
Marilyn Manson & det som hände på Columbine High School 1999.. Varför ska band pekas ut som "skyldiga" när såna här saker händer? Menar de att enskilda band gör en till en seriemördare?
Nää, jag förstår inte alls.

Hembakat vs. färdigköpt

Haha, vår bredbandshastighet är ännu sämre nu. 7,2 ner visade den igår.. Kom ihåg att vi betalar för 100/10!

Nyvaken sitter jag här & skriver, smidigt att kunna stanna i sängen & skriva lite :)

Inatt jobbar jag, sen ledig imorrn & på söndag då hjärtat fyller år. Antingen blir det nåt sistaminuten-bak eller så masar vi oss till Maxi eller Charm. Beror förstås också på vad godsakerna kostar där..

Saknar en Micke en massa, men imorgon blir det filmkväll igen! Myspys ^^

 


Duffy - Rockferry



Gud vad bra hon är!

Piece of cake

Dåligt nu igen med bloggande. Känns som att man inte gör så mycket annat än jobbar, sover & umgås med Micke :)

Stod precis inne på Åhléns & höll i ett exemplar av Leila Lindholms 'Piece of cake' då jag märkte att jag inte hade med mig kortet. Typiskt också. Nån dag nu snart ska jag haffa den, hon lär säkert ha nåt bra tårtrecept till kalaset på söndag!

Måste nog sätta fart nu. Ska cykla iväg till ICA & handla sallad & vidare till jobbet.
Ha en toppenbra torsdagkväll & kolla på tv lite åt mig (:

Just eat it

Soft med en ledig dag igen! Vaknade lika sent som vanligt, efter frukosten konstaterade vi att det inte blir någon hamburgare idag. Nattöppet hos Frasses vore perfa.. :)

Haha, ovanligt många på sistone som kommenterat att jag äter en jäkla massa för att vara så liten :) När jag hittar nåt gott slutar jag oftast inte äta förrän ostbågspåsen/godisskålen/tallriken är slut.. Tur att jag rör på mig iaf!

Kanske man skulle traska iväg till Coop & handla lite avokados + creme fraiche? Ikväll blir det nån slags tacoröra med tortillastrimlor (fick inspiration till det från en Buffé-tidning) & pasta.

Nej, nu måste jag skynda mig om jag ska få allt klart tills Idol börjar!


Inte igen

Sänder ut en liten tanke för de anhöriga till alla drabbade i skolskjutningen i Finland.

Vaknade 9.30 imorse av att det ringde, verkligen jobbigt att vakna på det viset. Nu är jag hemma igen efter en dags jobb, så snart ska jag lägga mig & läsa :) Åh, vad mysigt!

Imorrn ska Micke & jag förmodligen ut till Bydalen & äta hamburgare :) Yes, Frasses ftw! De & Max är mina favvisar. Ska försöka klura på lite tårtor/kakor till helgen, då hjärtat fyller år ^^ Jättemysigt!

Nighty night!


Coldplay i Sthlm





Jäklar vilket drag det verkar ha varit i torsdags när Coldplay spelade i Globen : )
Oh well, nästa gång de kommer till Sverige ska jag beställa biljetter i tid!


Weekend

Puh. Trött, tröttare, tröttast efter helgen som varit. Tre dagars vila behövs verkligen! Försökte masa mig upp kl. 12, men kroppen vägrade. Tror att jag kom upp nån gång efter 13.. :)

Till middag ikväll blir det bakpotatis med skagenröra med rom, citron & grönsallad :) Muuums!

Btw, här har jag ett
test för er!

Din personlighetstyp:
Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Fortsättning följer

Aber hallo!

Imorgon kommer uppdateringar från helgen som varit. Vaknade för dryga halvtimmen sen & nu snart ska vi iväg på promenix. Jobb inatt. Full rulle med andra ord.

Ciao!

Electric Man



HAHAHAHAHAH!

Bredbandskollen.se

Ibland undrar man vad vissa tänker med (om de tänker överhuvudtaget). Som med vårt hyresbolag, Mitthem. Micke ringde imorse för att checka att allt var ok med nya hyresgästen som ska flytta in, fick till svar att denne flyttar in 1/12 istället för 1/11 som vi redan kommit överrens om. När vi pratade med fru Nilsson som är vår kontaktperson svarade hon snäsigt att "nya hyresgästen har bett om att få flytta in 1/12 & tänker därför göra det då". Morr. Dessutom sa hon att det inte är deras skyldighet att kontakta oss när de fått tag i en ny person som ska flytta in, även om inflyttningen, som i detta fall, är en månad försen.. Seriöst?
En liten detalj har vi ännu inte nämnt för Mitthem. Svärfar checkade häromdagen hastigheten på vårt bredband (
bredbandskollen.se rekommenderas varmt för den som är nyfiken!) & märkte att vi i ett års tid betalat för 100/10, men fått 10/10 ! Vilken skillnad! Om vi ska pröjsa dubbel hyra borde vi åtminstone få tillbaka pengar som vi lagt ut för bredband som vi aldrig fått..

Nu ska vi nog ut till Birsta en runda :) Måste till IKEA & handla nya lampor. Ikväll MÅSTE jag kolla på 'Singing Bee', även om inte brorsan är med ikväll. 10:e oktober, skriv upp i almanackan.

Lyxfällan-teamet på besök hos grannarna

Jag läste för ett tag sen på en större blogg, där denne skrev att hon hade sett 'Love Guru' & den i hennes mening var helt värdelös. Nu undrar jag om hon & jag kollade på samma film, för jag tyckte att den var riktigt underhållande! Kul också att se så många kändisar i en & samma rulle. Okej, det är kanske inte den bästa alla kategorier.. men om man gillar Mike Myers (jag har alltid diggat hans humor!) så tycker jag att man ska se den!
Och, 'Moviezine', att Myers småskrattar åt sig själv igenom hela filmen är faktiskt en del av hans roll. Punkt.

Nån som såg 'Lyxfällan' på tv ikväll? Paret som var med bor bara ett stenkast från oss, haha. Snacka om att man vart paff när de nämnde Midälva/Sundsvall!

Nu ska jag läsa lite, sen dags att sova. Ooh! Det kom en bilaga från IKEA med tidningen, den ska jag läsa först :)
Sov gott!

Popcorn & böcker

Åh, har haft en otroooligt skön torsdag idag. Började dagen med ett avsnitt ANTM, vi båda har varit lediga (brukar alltid vara nån av oss som ska iväg på nåt speciellt under dagen), ingen matlagning hemma utan bara käk ute (Sibylla & Restaurangchansen ftw!) & nu snart ska vi bänka oss framför 'Idol'. Sweet, huh?

1½ månad kvar till flytten. Vi börjar sakta men säkert tömma såväl skafferi som frys på mat, tycker att det är mycket mer spännande att laga mat när man plockar lite olika saker som man har hemma & komponerar nåt eget :) Istället för att alltid rusa till ICA med noll idéer.

Nää, kanske man skulle fixa lite popcorn? & päronsaft? :) Senare ska jag läsa vidare i 'Läppstiftsdjungeln' som jag har läst på i flera månader, haha! Men nu är jag igång igen iom. höstmörkret. Förresten, har ni hört att de har väntat uppemot 20 grader i Norrland i helgen? Wohoooo!

Tacos i dagarna tre

Mittwoch heute, jawohl!

Har precis avslutat världens monstertvättning, så mycket att vi får sprida ut det över två dagar. Svårt att hitta tider när man jobbar :)

Klockan är strax halv sju & jag har ätit middag! Helt otroligt, minns inte när jag sist åt middag såhär tidigt då Micke var på jobb. Betydligt vanligare är att jag äter runt 22-23 nån gång.

Nu ska jag springa iväg till ICA & handla godis, sen blir det hem & diska innan 'Idol', ser nu att 'Top Model' kommer EXAKT samma tid, så det får bli att se det senare på datorn istället!

ThaiPringles

Lite inaktiv på blogg.se idag, men jag har haft full rulle ikväll, trots att jag varit ledig :) Disk, matlagning, två avsnitt av ANTM & en massa tid med min Micke :)

Imorgon jobbar jag natt igen, innan dess ska vi nog ner på stan eller till Birsta en runda :) Funderar på att utnyttja en till Wayne's-kupong, vi får väl se hur konstig jag blir av kaffet nästa gång? :D Haha.

På tal om knepigheter, sitter just nu & knaprar Pringles som jag köpte i THAILAND! Jag skulle gärna vilja veta när de går ut.. Fast de kanske håller i all evighet?

På fredag sänds första avsnittet av 'Singing Bee', men det första som brorsan är med i sänds först 10:e oktober. Ingen panik än på ett tag alltså.


Min favvoglass! Muuums :)

Amy MacDonald - This is the life



Jag vet inte hur många ggr jag hört den här låten i helgen, men hey! Jag klagar inte, hon är bra :)

En rislampa rikare

Måndag eftermiddag & jag är ledig. Har redan avverkat en runda till staden :)
Såg att Kaaza hade utförsäljning, gick in där & lyckades norpa den sista, runda & vita
rislampan de hade! Jag är toppennöjd, hoppas verkligen att den kommer att passa i nya lyan, då den är ganska stor.. Men riktigt snygg var den!
Gillar verkligen Kaaza & Living, precis min inredningsstil :)

Ikväll blir det tacos, ska strax traska iväg till ICA & handla lite tillbehör.

No more Kramnet

Alltid lika skönt med lugna söndagar. Eller egentligen är inte denna söndag helt lugn, jobbar ju faktiskt natt ikväll. Men den känns allt annat än hektisk, jag har haft "Vem kan slå Filip & Fredrik"-maraton, frossat i Daim-kaka & youtubat. Låter inte helt fel eller hur?

Förstår inte vad det är för fel på vårt Internet. Det funkar perfekt att surfa på Mickes dator, men min dator hittar bara andra nätverk än vårt eget. & när man väl försöker ansluta till någon annans är det så fruktansvärt dålig hastighet att det inte ens är lönt att försöka surfa. Nee, aldrig mer Kramnet.

X-Factor



Väldigt, väldigt roligt klipp!
"PLEASE? PLEASE?"


Ommöblering

Fick ett ryck tidigare idag & möblerade om hela sovrummet. Sängen in i hörnet, byrån till mitten av rummet & mycket mer plats istället för skrivbordet med fåtölj :) Allt började med att min stereosladd var för kort för att räckas till väggen, tom. med en förlängningssladd.. Det blev kanonfint!

Hittade en stor Cola-flaska i frysen ikväll också :) Lilla fröken ställde in den igår eftersom den var varm, men såklart skulle den ju bara stå där en pickuliten stund & jag glömde ju bort den, haha.. Så vi får se hur länge det tar för den att tina!

Om man kanske skulle ta & sova lite snart.. Kollade precis ett ANTM-avsnitt, dock missar jag ju nästa på tv som kommer på tisdag så det kanske får bli ett till imorgon?

Saturday night, Saturday night

Gårdagen var verkligen bra! Kvällen slutade på topp, redan kl. 01 för mig.. Sen skulle Micke sova då han jobbat idag, känns skönt med skjuts hem en fredagkväll :)

Iförrgår lyckades jag putta till Micke med armbågen, vilket reulterade i att hans deodorant föll i golvet med en KRASCH! Trots att jag försökte plocka undan alla glasskärvor så gott jag kunde, var jag ändå tvungen att stiga på en 2 cm stor skärva efter duschen igår.. Aaaaj!

Nu är hjärtat på väg hem, jag funderar på kyckling med wokgrönsaker & ris till middag ikväll, rätt enkelt men alltid gott! & ikväll blir det filmilainen, wohooo!

Always look on the bright side of life

Det märks så väääl att jag inte är van vid att dricka kaffe. Igår efter Mickes & min myspysfika på Wayne's vart jag helt snurrig, nästan som svimfärdig. Började febrilt leta efter ett frimärke som jag köpte förra veckan istället för att göra mig klar & cykla iväg.. Aja, det får bli Cola nästa gång. Kaffe är ännu för starkt för lilla tösen ;)

Vi såg en av världens bästa filmer idag; Life of Brian! Borde verkligen köpa fler filmer med Monty Python, funkar alltid att kolla på :)

Trevlig fredag allesammans!

Mat i överflöd

Nämen hallå där!

Ledig, ledig, ledig idag. Full rulle som vanligt :) Micke & jag är precis hemkomna från en tur till svärföräldrarna & kalas för Mickes brorsa! Väl där åt vi vääärldens godaste (& mäktigaste!) chokladtårta samt hämtmat från Gonzalos! Fyyy buddlan vad gott allt var, men jäklar vad mätta vi är nu!

Väldigt snart ska jag börja fixa mig i ordning, sen ska jag på en liten förfest hos Ääänna. Lite svårt att välja vad man ska ha på sig då det precis är dagarna före tvättid, men nånting fint ska jag väl ändå lyckas hitta!

Restaurangchansen

Snacka om god fika idag! Varsitt stort muffins & kaffe från Wayne's. Pris? 49 kr! Thank you, 'Restaurangchansen'.

Hujuj, vad trött jag är i ögonen. Jobbar inatt, sen ledig fredag & lördag. Imorgon är det kalas för Mickes lillebror som fyller, så jag ska troligen vara med & baka tårta :) Om vi får tid över ska Micke & jag till Friskis & träna. We'll see.

Åh, säsongsavslutning av 'Hell's Kitchen' ikväll på tv3. Spääännande!

Lugna puckar

Känns jäkligt bra att ha fått en del viktiga saker gjorda idag! Gick även till ICA & handlade lite smått & gått till middagen (köttfärslimpa med potatis, lingonsylt & gräddsås) samt postade ett brev för Micke!

Härnäst väntar disk & matlagning, kanske hinner se ett Idol-avsnitt ikväll också? Banankaka hade inte heller varit helt fel att hunnit med.. Nee, tjoptjop - dags att skynda!

Trevlig kväll!

Alanis Morissette - You learn


You live you learn

Idag ska bli en riktig sån där myspysdag! Ska ringa några samtal, se ett avsnitt av ANTM (som jag missade igår..) & så blir det nog en runda via ICA med världens tomflaskberg, haha. Har kvar lite muffins från sist jag bakade också :) Goott!

Jag skickade aldrig in något bidrag till Kladdkake-SM, hade ingen tid att komponera något "eget" recept. Äh, knäcker all konkurrens -09 istället!


Underbart fin färg på blommorna!

5 saker

Jag har blivit utmanad av Miia!

Utmaningen går ut på att fylla i 5 egna svar på respektive område och sedan utmana 3 st andra genom att skriva en kommentar i deras blogg.

Här kommer mina svar:

5 platser där jag har bott:
1. Kungsö, Åland
2. Uppsala
3. Södermalm, Sundsvall (hos Mickes föräldrar, bl.a.)
4. Mariehamn, Åland
5. Midälva, Sundsvall

5 jobb som jag haft:
1. Kasino
2. Glasskioskförsäljare
3. Trädgårdsarbetare
4. Vandrat runt på IKEA iförd en Lille Skutt-kostym (det ni!)
5. DJ (en gång på ett bröllop, en annan gång på en stor fest)

5 saker i min handväska:
1. Hårvax
2. Nycklar
3. Sminkväska
4. Plånbok
 5. Lipsyl

5 saker i min frys:
1. Vaniljglass
2. Kyckling
3. Broccoli
4. Bär
5. Majskolvar

5 saker i min bil:
1. Kartbok
2. Plastpåsar
3. Cykelhängare
4. Filt
5. Spännremmar (späännande!)

Jag utmanar: Jessica I, Camilla & Emmma

Nej, nej, nej!

Om jag tyckte att det var illa att jag var för tidig imorse, var det ingenting mot lunchen som Micke & jag nyss åt. Hörrni, ät aldrigrestaurang Vinkeln i Vinkeltået/Midälva. Fy fan för deras kycklingpasta med curry.. Om Gordon Ramsay hade ätit det vi åt till lunch hade han nog slagit igen stället. Sorry, men det var faktiskt vidrigt.

Nu ska jag dricka lite Trocadero, måste snart dra & handla middag innan jobbet ikväll. Ingen kycklingpasta blir det iaf..

Mmm.. something..

Morning!

Denna morgon kunde ha börjat betydligt bättre!
Klev upp kl. 8 för att vara på AMS kl. 9.30. Väl framme får jag reda på att jag är för tidig & min tid är först 10.30! GAH! I brist på saker att göra traskar jag iväg till tågstationen & sätter mig där.. Haha, efter en halvtimme med två exemplar av Arbetsförmedlingens tidning 'Platsjournalen' är jag så uttråkad att jag skulle kunna lägga mig på en bänk därinne & slockna på direkten. Nåja, nu vet jag iaf allt om att vara diplomat i Nigeria & vad de gör på Manpower..

Har redan gjort dagens goda gärning; jag visade två turister hur man hittar från tågstationen till Navet. Jag är så snäll ^^

Nu börjar magen kurra. Micke & jag ska nog strax traska iväg till ICA, funderar på att fixa lite pannkakor till lunch. Eller varför inte våfflor? Mmmm.. :)


Sämre än sämst

Tittade en stund på 'Kristallen'-galan på kanal 5. Jag är helt mållös - what a waste of time! Standarden på allt var lägre än lägst.. Klarade inte ens av att se sista 5 minuterna, DÅ är det illa!

Kvällen lider mot sitt slut, ska dricka lite mer smoothie, sen hoppa i duschen & sova. Upp kl. 8 ska jag :) Hej & hå!

Poppis?

Märks att alla vet vem brorsan är :)

Här kan ni läsa en kort intervju med honom i Ålandstidningen! Nya Åland har också haffat honom för att snacka 'Singing Bee'.


No, never again

Idag är det måndag & fröken är ledig. Rätt mycket att göra i veckan, jobb tisdag, torsdag & söndag. Möte imorgon på AMS. Senast på tisdag ska receptet var inskickat till Aftonbladet. Så nog finns det att göra.. :)

Nej, nu är det snart dags för mat. Tror att jag ska snabbfika lite först, sen ta itu med disk. Middag blir bacon, potatisbullar & broccoli! Snabbt, gott & simpelt!

Ses!

Senare än senast

Howdie!

Fröken är otroligt trött efter gårdagen.. Tror att klockan var efter 05.00 när vi väl gick & la oss. Ikväll jobbar jag igen, sen ledig imorrn & så jobb på tisdag igen.

Lite smådålig uppdatering nu under helgen, men det får jag bjuda på ^^
Nope, nu blir det middag. Korv med bröd :)!

Förresten så hittade jag en intervju med brorsan i Nya Åland som ni bara måste läsa ;)

Vilket schema!

Oj, vilken toppenmysig fredagkväll vi har här hemma :) Dåligt med uppdatering, eftersom jag har haft full rulle hela dagen. Here we go..

Jobbade inatt till 01, sen hem & sova. Upp kl. 8 (?!) & iväg till Arbetsförmedlingen. Efter en stund på stan ringde jag Micke, så stack vi ut till Birsta & käkade lunch på Max. Mätta & belåtna drog vi till Birsta City & Barnens Hus för att shoppa födelsedagspresenter till Steffi, Vanessa & Madde :) Vidare till ICA Maxi för att handla middag (nära här att jag somnade i bilen, hehe).. Vid 19-tiden då vi var klara med middagen gick vi till stan för att hämta våra cyklar, på hemvägen vart det även en runda via svärföräldrarna.. Men NU är vi hemma iaf :)

Nää, nu ska vi slappa med en enorm godispåse framför 'Old school' på femman! Det förtjänar vi ;)

Children of Bodom - Lookin' Out My Back Door

Vaknade inatt av att jag inte kunde röra huvudet pga. världens nackspärr. Tror att det var minst 5-10 år sedan jag sist hade något liknande.. 2-3 timmar senare var den borta! Märkligt.

Nu ska Micke & jag cykla till staden innan jobb tonight.
Men först en låt som pappa gillar..



See youuuu!

Insomnia

Hellre vara en totalt okänd artist istället för en artist som bara visas nattetid på MTV. Det är då de allra märkligaste videorna kryper fram.. Som man somnar av, därav namnet på programmet - 'Insomnia'..

Kvällen som varit har varit bra, förhoppningsvis hittar jag tillfälle i helgen för att se repriserna på Idol-avsnitten :) & hey, efter auditionturnén är det inte alls lika noga för mig med alla avsnitt, det är alla auditions som är sevärda.

Nää, klockan springer iväg nu.. Ska lägga mig & läsa lite :)
Sov gott!

Jag vill ha pasta tonight!

So much to do, so little time!
Håller på att koka pasta till min lunchlåda, sen ska jag fixa mig iordning & så blir det jobb resten av dagen.

Vi fick de flesta av våra ärenden uträttade igår, soft! Även jag fick en särskilt viktig sak ordnad, tummen upp :)
Ikväll börjar ju 'Idooool' också! Måste försöka se de första avsnitten på något sätt, det är ju faktiskt de som är de roligaste!

Sveriges bästa kladdkakebagare - moi?

G'day mates!

Sitter & lyssnar på techno & läser Aftonbladet. Såg att de anordnar en tävling för 'Sveriges bästa kladdkaka', bl.a. kan man vinna en weekend på Utö värdshus med trerätters, boende & frukost inkluderat. Det innebär att jag måste ta mig i kragen & skicka in mitt favvorecept, fast i en lite annorlunda tappning då förstås! Måste ju göra den min :)

Kikar samtidigt på Youtube efter lite videor där de gör Smoky eyes, hittade en bra som jag måste öva på. Lite typiskt bara att jag har en vit & en svart ögonskugga hemma, men ej någon mellangrå. Kanske blir lite väl skarpt med svart istället för grått?
Here it iiis.



Ser ju inte såå svårt ut :)

För andra dagen på rad har vi blivit utan tidning, så jag ringde upp Distributionscentralen & gnällde lite. Vips så ringde dom tillbaka & sa att vår tidning låg utanför porten?! Snabbt som attan kubbade jag nerför trapporna för att möta en förvirrad tidningsbärare utanför dörren, hehe. Men nu har jag dagens tidning iaf!

Nej, om man kanske skulle ta itu med lite disk då. Sen blir det middag i form av lite rester från igår :) Lyx att slippa ställa sig vid spisen!

Getingattack

Usch & fyy för getingar. Lämnade balkongdörren öppen & då flög det såklart in en rackare.. Rusade i full fart mot badrummet, hämtade mitt hårspray & gick till attack mot den stackaren som flög runt i vardagsrumsfönstret. Nu har den slutat surra, fast jag vågar nog inte gå & titta..
Det doftar väldigt gott av hårspray nu iaf!

Nej, dags att sätta igång med disken, sen blir det middag!

Come on move your body

En mycket bra dag idag. Ledig, har saker att göra här hemma & lite att fixa gällande flytten! Ska snart traska iväg till ICA & posta lite brev också :)

En väldigt rolig sak dök precis upp, får se hur det går med det!
Här är en till rolig sak :)


Hahahahahahahaha, värdelöst! VARFÖR är han i gul tröja med? Iofs är båda precis lika dåliga..

Stockholm baby!

Nu är jag hemmaaaa igen :) Har varit supertrött hela dagen, efter en plågsam bussresa hem.. Förstår inte hur man kan ha sån otur att det alltid sitter ett gnälligt, litet, otröstligt barn på bussen.. Nej, tack & lov så har jag sovmorgon imorgon :) Då ska det sovas :D!

Hur har jag haft det i Sthlm då? Oh well, själva tävlingen tänker jag inte berätta om, den får ni faktiskt se själva istället på tv när nya säsongen drar igång ;) Men i övrigt har jag haft det riktigt tiptop; fikat en kortis med Camilla, snackat svengelska med min isländska kompis Lena, gullat med världens finaste brorsdöttrar, sprungit runt på Drottninggatan under lönehelg (why?) med världens tyngsta handbagage (& därigenom sparat 40 kr istället för att ha väskan inlåst på Centralen).. & dessutom insett hur mycket omtagningar, genomgångar av allt mellan himmel & jord & annat tidskrävande det faktiskt är på en tv-inspelning, som man inte tänker på.

Om jag köpte nånting då? Joo, denna kasse..



Kiehl's ftw! Tycker att det är lättare att besöka deras butik & få kolla utbudet i lugn & ro istället för att beställa hem.. Köpte ny ansiktscréme (kan användas både dag & natt), makeupremover & rengöringscréme. Väldigt nöjd!

Vårt boende gick inte heller att klaga särskilt mycket på. På lördagsmorgonen satt vi ute på Scandics terass & åt morgonfrukost i solen.. Varmt & skönt, plus att havsutsikten var otrolig :)

Nej, nu ska jag gräva fram nån rulle för oss att kolla på.
Lateeer.