Stress!

Klockan har passerat tolv & jag har fortfarande massa saker kvar att göra innan jag ska sussa. Suck.
Kameran får iaf inte följa med, är alltför rädd att tappa bort den i folkvimlet.. Ska höra med mamma om hon ska ta med sin kamera istället!

Trevlig helg på er nu allesammans, så hörs vi igen på lördag kväll eller söndag, då jag är på jobb igen.
Take care & stay heavy metal ;D

Lite ny fakta

Jag har blivit utmanad av Jessan, att berätta 5-7 lite udda eller märkliga saker om mig själv. Sen får jag utmana några nya i min tur! Kul va? :)

1. Mina öron är liksom ihopväxta högst upp. Haha, har inte sett någon annan med samma sak!

2. Jag behöver ha ett litet snacksförråd hemma, ifall jag nu skulle bli enormt chips&dipp-sugen efter kl. 22 då ICA stängt.. :)

3. Under 2-3 år i högstadiet var jag aktiv medlem i en närbesläktad församling till Livets Ord.

4. Micke & jag träffades på en Internetchat!

5. På dagis kallades jag Danne.

6. Jag är löjligt rädd för skräckisar. Drömde mardrömmar i ett par år efter att ha sett första Scream-filmen..

7. Tro det eller ej, men jag har varit på två konserter med Backstreet Boys.

Jag utmanar:
Camilla
Jessica I
Emma

Killswitch Engage - The End Of Heartache



Gryyym!

You're gonna be the one that saves me

Uuuuj, börjar på resångest. & det är tillpådet världens tristaste väder ute. Bläää. Idag måste jag packa, ringa en massa samtal & checka läget med föräldrarna, fixa matsäck till resan imorrn (nej, jag är för snål för att köpa på bussen) + lite annat.
För er som inte vet så är jag mästare på att packa för mycket. Jag & big bro John är precis lika hopplösa! Så vi får väl se hur många gånger jag får packa om..

Vi börjar med frukost!

Rock hard and fight

Åter igen ett nytt besöksrekord. Jag tackar & bockar.

Hittade precis en
rolig artikel på Expressen! Det där hade jag velat se :) Haha! Men kanske inte pröva på själv..
Vad händer mer ikväll då? Well, kladdkaka & film funderar vi på.. Men vi får se hur det blir.

Gonatt!

You gotta looove it

Micke är verkligen världens duktigaste. Precis som mig har han aldrig varken färgat eller tonat hår förut (iofs prövade jag en gång hemma hos hans familj, men jag fick panik & gav upp, hehe) & håret vart verkligen hur fint som helst! Det är verkligen toppentoppentoppen :)

Jag lovade att belöna hans prestation så nu har jag handlat hem både Frödinge kladdkaka & en stor påse godis, hehe! Skickade precis iväg en bild till mamma också, så hon får se hur fin jag är i håret ^^

Nej, nu blir det sista dubbelavsnitten av 'Project Runway'. Christian eller Jillian vinner, så måste det vara. Got to be, Got2B.

Känner ni igen mig?



Känns underbart att vara brunett igen. Även om det bara är för ett tag :)

Imorgon?

Har klurat lite på det här med hårfärg & kommit fram till att bästa tillfället inför resan att färga håret är nog imorgon. Gulp. Hoppas allt går bra bara, om inte så köpte jag ju faktiskt med mig ett extra paket hem..

Tror att vi ska köpa en ny router hem nån dag också.. Vet ej helt säkert, men troligen är internet så struligt pga. den vi har nu. Hoppas att en ny från Media Markt kan passa!

Nej, nu ska Micke & jag nog se på film. Så slipper jag oroa mig för det där med håret mer ikväll :)
Natti natti!


Oflyt

Vaknade 10.20 imorse av att det ringde på dörren.. Funderade först på om det var Mickes mamma, men det var en från Mitthem. Jag ringde ju dem i typ maj & bad dem komma hit & byta ut en handdukstork som jag av misstag böjt sönder :) Ett tag sen alltså.

På tal om att bryta av så har jag även söndrat en ställning på skåpdörren som man hänger upp sopkassen på.. Men det kom jag ju såklart inte ihåg att säga imorse.. Typiskt.

Har även lyckats slå tån i tröskeln in till badrummet, ajajaj. Sicken otur.

Nej, nu är det strax dags för middag.

Bära eller inte bära?

Jag måste ha världens kallaste händer. Brrr.. Kanske är vitaminbrist? Eller dålig blodcirkulation, då hjälper väl inga vitaminer..

Efter jobbet ska jag sticka till H&M & köpa hårfärg. Dags att göra nånting åt håret nu.. :)

Undrar vilken resväska jag ska ta med till Sthlm i helgen.. Kanske klarar mig på min lilla svarta weekendväska? Eller så blir det en dragväska, mycket jobbigare..
Ja, vilka bekymmer :)

Stockholm i helgen!

Oj, vad glad jag blev när jag såg besöksstatistiken för dagen! Undrar om jag haft såhär många förut..

Vilken märklig dag!
Micke & jag var ut till Birsta en runda, fram till 18 har det bara varit piano.
Sen ringde jag mamma & hon ville sååå gärna att jag skulle komma med till Sthlm nu på fredag för inspelningen till tv-programmet :) Så jag har funderat & funderat hur jag ska göra med passen som jag jobbar i helgen (tack & lov har det löst sig nu!).. En snabb middagslagning & lite scones-bakning har vi också hunnit med :)
På fredag ska jag träffa en isländsk tjej som jag jobbade med på Åland för två somrar sen, inte sett henne sen dess :) Åh, vad roligt det ska bli.. Men lääänge sen jag snackade engelska sådär med nån över en fika ! Gulp. Aja, det löser nog sig!

Nej, nu måste jag snabba mig. Film, sen marsch i säng! Job tomorrow :)
So long!



Bjuder på en bild från när vi var på utflykt i den thailändska landsbygden :) Hade noll aning om att papsen stod precis bakom mig & grimaserade, haha. Bakom honom står storebror.

Apotekarnes

Trallalaaa.

Micke & gänget drog nyligen iväg till stan :) Jag blev kvar hemma av flera orsaker, mest för att jag kännt mig så slö precis hela dagen.. Nu med lite
Apotekarnes  i magen känns det bättre, men jag är ändå alltför trött för att orka masa mig mot staden. Jag har inte heller piffat till mig, så hemma ikväll blir bra. Måste tillägga att flaskan med orange etikett INTE är något att hänga i hatten..

Nej, lite dryck på det här så..
Trevlig lördag!

Det dummaste jag sett

Herregud. Jag bara undrar.. varför?



Under tiden får jag mig ett gott skratt iaf!
Hahahahahahah (:

Time has come to step up

Chokladmuffinsen jag tipsade om I FÖRRGÅR tog slut IGÅR! Haha, så det får nog bli en vaniljmuffinssats nån dag :)

Ikväll ska vi käka kebab på stan, muuuums! Tror det var över ett år sen vi sist åt kebab ute..
På tal om stan, gissa vilka som har fått en trea inne i stan & snart ska flytta ut? Sweeeet.

Återkommer senare med datum för 'Singing Bee' :) Fan vad kul det är!

"Time has come to step up
And take back what you took from me"

Yummie yummie

Just nu har jag dessa i ugnen, sedan ska de dekoreras med lite ljus blockchoklad :) Råkade ha det exakta antalet chokladbitar i en liten förpackning i skåpet, what are the odds!

Närsomhelst kommer Micke hem också, åh vad mysigt!

Det sjungande biet

Mamma & pappa har lovat ringa ikväll om det gått bra för Tony i 'Singing Bee', som spelas in ikväll. Han är så otroligt jävla duktig att jag inte tvekar för en sekund att han kommer vara lysande :)

Heja, heja!

David Lee Roth - California Girls

Ni vet när man får en låt på hjärnan som liksom vägrar försvinna.. & jag har ingen aning var jag fått den ifrån! Haha :) Iaf, en sån har jag idag som jag nynnat på säkert 50 ggr..



Dra 1:15 in i låten , det är först då själva sången börjar!
Får härliga flashbacks av den från när jag var liten & pappa brukade spela den.. Gryyyym! Måste ha världens bästa pappa :)

Ekologisk Cola?

Haha, vad bra det känns med lite respons gällande mitt "stora" bekymmer. Jag tror att jag har två reservplaner nu iaf, så jag behåller båda kjolarna.

Igår hade jag full rulle hela dagen. Satt på fika i tre timmar, sen tittade vi lite i butiker efter brillor. Idag har vi handlat lite på H&M samt fikat på 'Tant Anci och Fröken Sara'. Vi delade på en kladdkaka där som var gryymt god, fast den ekologiska colan vi drack var ingen höjdare.. :) Tråkigt nog är vanlig Cola det bästa, enligt mig iaf.

Nuu börjar jag bli hungrig, idag ska vi laga en specialare från senaste ICA-tidningen, hehe. Det blir chorizo & couscouspytt med tomat&basilika creme fraiche & kokta grönsaker, typ. Recept kommer om det blir lyckat :)

Lateeer.

I-landsproblem big time

Jisses, jag är verkligen mästare på det här med pyttesmå problem som jag förstorar upp. Såklart gäller det kläder :)

Jag beställer hem två kjolar, de kommer i två olika paket.. Det ena före det andra alltså. Såå, jag får hem den mindre kjolen först, provar den & den passar sådääär.. Nästan lite liten. Till mitt dilemma; skicka tillbaka den mindre & hoppas på att den större kjolen passar bättre (& därmed riskera att helt bli utan kjol då den är slutsåld sen länge.) ELLER.. vänta på att den större kommer med posten & besluta senare hur jag ska göra med den mindre, då jag ej kan skicka tillbaka den & få pengarna tillbaka längre..

Sa ju att det var i-landsproblem..

Jiddra inte med King Kong

Väldigt, väldigt lugn dag. Sen igår har vi fått två filmer sedda iaf :)

'King Kong' är fullspäckad med datoreffekter & action, dock känns den extremt utdragen med sina 2h 50 min. Hade önskat ett lite annorlunda slut, men men. Vi strecksåg den inte, utan delade upp den på två kvällar. Kanske lika bra det?

En film som däremot var riktigt kul var 'Jiddra inte med Zohan'. Shit, Adam Sandler lever sig verkligen in i sina roller.. Måånga bekanta ansikten också, så värd att se! Men toppbetyg? Njäääaaaeeeh..

Nu snart blir det 'Little miss sunshine' med Steve Carell!

OS

Morning glory! Vaknade för en halvtimme sen, snaaart dags för frukost :) Riktigt slapp dag!

Måste lite kika på OS idag. Verkar som att Kallur ska springa nu..? Haha, inte så bra koll kanske på tablån, men sen tycker jag att infon skulle kunna vara bättre också!

Förresten,
lite tips på recept med bär, tyckte väl att en viss 'New York cheesecake' såg bekant ut.. :) Måste prövas snart!

Hoppas på flyt(t)!

Här där vi bor har vi fått lära oss att gör du fel ska du minsann få höra om det & det ska snackas skit om dig tills du kommer med en ursäkt, som ändå inte tas emot. Nej fy fan, vad skönt det ska bli att slippa alla bittra människor.
Så, då kan vi släppa det.

Nu blir det film. & yes, snack om lyan som vi båda jäättegärna vill ha.

Klassiker

Ikväll blev det en klassiker till middag; kycklingfilé med ris, mangoraja & wokgrönsaker. Till det en grönsallad & ett glas rött. Enkelt, men väldigt gott.

Film väntar snart, lutar åt att vi ska se resten av 'King Kong'. Annars blir det 'Jiddra inte med Zohan'. Vi får se!
Trevlig kväll :)



Bästaste MBK-Center, kopiornas paradis!

Nightwish - Bye Bye Beautiful



Så fruktansvärt bra live.. Måste se dem snart igen!

Nytt boende?

Dåligt med uppdatering, skyller på att vi var runt precis överallt igår :) Först till Elgiganten & lämnade in Mickes mobil på reparation, till SOVA & funderade lite till på det här med ny säng, sen hem till svärföräldrarna & möta svärmor, som redan hade åkt iväg på Selångers marknad, så vi åkte också dit.. :) Mycket folk där, Micke träffade lite bekanta & jag handlade sura godisremmar (favoriten!)

Blev uppringd av en hyresvärd på Diös som ville höra ifall vi var intresserade av att kika på två lediga hyresrätter mitt i stan.. Sagt & gjort, den ena åkte vi igår & tittade på & gud vad fin den var! Underbart fin lägenhet som vi faktiskt funderar på att tacka ja till.. :)

Nu har vi varit duktiga & lagt upp min gamla tyskalitteratur på Blocket. Såå om det är någon som känner för Kafka's 'Förvandlingen' på tyska, är det bara att höra av sig.. :)
Nu är det dags för frukost, sen iväg & handla!

Svepa & Sova

Helloo folket!

Var uppe med tuppen idag, vaknade av ett mess om inflyttningsfest :) Trevligt!
Jag & svärmor har varit en runda ut till Birsta idag & kollat in nya sängvaruhuset 'SOVA', alltid roligt med nya butiker! Fastän det var mer säljare än kunder där inne.. & jag hittade en skitsnygg sängram för nätta 13.800...
På IKEA hittade jag mina
favvodricksglas (31 cl's storlek), båda gångerna jag var där förra veckan var de slut. Tredje gången gillt!

Sen tog vi en fika & jag sprang på Anna! Kul att se henne :)

Nu blir det disk, sen ska jag fixa middag. Bacon, potatisbullar & bacon. Gott, gott, gott!
'Hell's Kitchen' ikväll kl. 22 också! Don't miss.

Nocturnal Rites - Still Alive



"I'm stiiiiiiill aliiiiiive.."
Bra som fan :)

Soon soon

Kollade tidigare idag när fotbollsdamerna spelade. Tror att det var den bästa matchen jag sett dem spela ever.. men jag trooor inte att de räcker till mot Tyskland på fredag. Sorry.

Micke berättade att lägenheten vi funderar på var rätt bra, så det kanske blir ett återbesök dit nån dag :)
På tal om besök måste jag klippa mig snart, okej väldigt snart..

Over and out.

Brorsan på TV3

Så, allt nödvändigt avklarat idag då.
Läste i tidningen att sängvaruhuset SOVA ska öppna i Birsta (var annars) på torsdag. På öppningsdagen ska de sälja iväg ett 20-tal sängar för 5 KRONOR STYCK. 5 KR?! Kanske inte världens bästa kvalité där, fast priset går väl inte att klaga på..

Nu ska jag snart lägga mig, vi köpte nya täcken i helgen. Fantastiskt mysiga, riktiga fynd från IKEA :)

Juust ja, mamma berättade att Tony, äldsta brorsan, ska på audition för ett program på TV3 (& nej, vi snackar inte 'Lyxfällan' eller liknande! haha) Grymt häftigt iaf!

Cola & kola

Usch, det är inte roligt alla gånger. Mamma & pappa åkte hem idag & en kvart efter att de stack så var Micke tvungen att kila iväg på jobb.. Snyyyft, bara jag kvar hemma. Så jag har haft en riktig "tröstätar"-dag med Cola & Frödinge kolatårta, det gick heelt klart an :)!

Mamma & jag har lite lösa planer på att sticka iväg till Stockholm nån gång för en weekend, tänk vad mysigt med middag i Gamla Stan & sen bio på kvällen! & så måste jag ju besöka min amiga Camilla i hufvudstaden!

Pläääns för kvällen; softa, fixa gröt till middag tror jag (skulle faktiskt inte orka pinna iväg till ICA idag) & fixa med en lite spännande grej :) Hoppas det går bra!



I'm a joker

Städat & klart!

Mamma & pappa kommer hit om dryga 2 timmar & precis hela lägenheten är verkligen tiptop nu. Både Micke & jag är verkligen nöjda!

Ikväll har vi sett 'The Dark Knight' :)
Den var kanonbra & helt klart sevärd. Fast en timme in i filmen satt jag faktiskt & gäääspade.. Jag håller inte med de som toookhyllar Heath för sin The Joker-roll. Sure, han var skitduktig. Men där räcker det.

Btw, Micke har bokat biljetter till Slipknot i höst! Det är menat som en födelsedagspresent till hans lillebror, så de är tre stycken som ska åka ner & kolla på dem, Machine Head & CHILDREN OF BODOM! Avis, jojomen! Snacka om att de kommer få det kul!

Ska ta & fixa lite nu :)
Trevlig helg på er!




















See you on Monday!

Fullspäckat

Snart dags att gå & lägga sig. Imorgon blir en fullspäckad dag; vi ska städa härhemma, åka en vända via jobbet, gå på bio & så kommer ju mammi & pappi hit seeent :) Mamma sa att de borde vara framme vid 00.30, huuuj. Stackrarna!

Vi tittade nyss på halva 'King Kong', vi tar resten en annan dag.. Den är ju trots allt nästan tre timmar..
Nu ska jag lägga mig & läsa.

Nighty night!

Äääväää

Vi var ju på visning imorse också, lägenheten var jättefin! Köket var lite litet kanske, annars var resten av lyan tiptop! Den hade tom. en pytteliten klädkammare, hihi. Mysigt!

Snart ger jag upp mitt sökande efter Coldplay-biljetter, jag menar.. jag betalar inte över 1500 spänn för två biljetter. Då får det väl vara då, tar det nästa gång de kommer hit istället.

Okej, jag veeeeeet att jag har lagt upp denna förut.. Men den är ju så jäkla söt! Gosh, måste väl vara en liten papillon? Ni ska veta att jag är en rackare på att härma den också :) Haha!



Annars vore inte en liten allergivänlig katt helt fel heller :)

No Doubt - Hella good



"You've got me feeling hella good, so let's just keep on dancing"

Fynd

Juuust ja, jag glömde ju att berätta om mina fynd från igår!

Jag & Mickes mamma gick en stund på IKEA & letade efter en tekanna.. Så sprang jag på en perfekt salladsskål (eller ja, man kan nog använda den till det mesta) för 19 kr! Helt otroligt bra :) Dubbelt så stor som vår gamla är den också, man tackar.

Tekanna eller tepress hittade vi också, jag är så trött på alla tekulor som släpper ut hälften av innehållet ändå.. Usch! Men denna tror jag på. Thank you, IKEA.

Nej, om man kanske skulle ta & kika lite i kylen efter nåt gott till middag? :)

Willy's for life

Igår såg Micke & jag 'Wanted' med bl.a. Morgan Freeman & Angelina Jolie! Skitbra film med mycket action, se den!

Har för andra dagen på rad handlat på Willy's, nu är kylen fullproppad med massa gott. Ska testa Milkos kokosyoghurt imorrn, likaså lite nektariner som jag faktiskt aldrig köpt förut :)
Nej, magen klagar. Dags att fixa krubb - det blir KÖPTA (hoppas de är goda, brukar verkligen inte gilla köpta) köttbullar med pasta & rödbetssallad. Snabbt, enkelt.. & gott hoppas jag.

Ikväll blir det 'American Idol', annars film här hemma.

GratisBio.se

Nu har jag registrerat mig som användare på GratisBio.se! Vill ni bli värvade av mig, klicka här!

På fredag kommer mamma & pappa hit :) Det ska bli så roligt! De stannar tom. måndag, så vi kommer att ha gott om tid att besöka Birsta & säkert Stenstan & bara kunna ta det piano.

Nej, kanske man skulle ta itu med lite disk? Sen blir det nog middag i form av tonfiskröra med pasta. Efterrätt blir det sen senare också! Muuums :)

Nickelback - Rockstar



Jag har haft den här på hjärnan sen igår kväll. Kanske den försvinner om jag lyssnar på den en gång?

Visning på onsdag

Första dagen på läänge som man vaknar upp till gråmulet väder. Läste att fram till kl. 11.45 skulle det vara solförmörkning också.. Svårt att se nåt här för alla moln :)

På onsdag ska vi på visning! Till en riktigt fin lägenhet också, med BRA läge!

So long!

Hårinpackning

Den senaste tiden har jag verkligen märkt hur falska vissa kan vara. Fy fan vad besviken man blir, men hey! Nu har man ju fått se deras äkta jag, eller hur? Inga personer att bry sig om alltså.

Nog om dem.
Våfflorna blev kalasgoda :) Lagade denna gång med bakpulver i istället för vispad grädde i (bakpulversvarianten var myyycket bättre!)

Imorgon hoppas jag på soool, jobbar natt så jag har hela dagen på mig att slappa! Nu ska jag nog gå & lägga i en hårinpackning, sen sooova. Minns att håret vart silkesmjukt sist jag gjorde så :)

Gonatt på er!