ESC 2012

Ni som har följt denna blogg ett tag vet vid det här laget att jag är en trogen ESC-tittare. Jag följer 'inför ESC'-programmen så gott jag kan och tittar gärna på delfinalerna + stora finalen om jag har passligt. Somliga bidrag är rätt bra och tyvärr så finns det ju alltid de mindre bra också..

Vet inte om ni har hört San Marinos låt, "The Social Network". Om inte, lyssna själva.


Alltså.
FÅR.INTE.VINNA.

Nee, det ska vara show!
Som 2007 då Ukraina definitivt inte sparade på krutet :)!


TANZEN!

Jag håller tummarna för både Sverige och Finland (som vanligt?), tycker att båda länderna har skickat bra låtar i år. Men jag är ganska säker på att det kommer att gå bättre för Sverige än Finland, undrar om den sistnämndas bidrag kommer att sjunga på svenska eller engelska i finalen? Hmm..

Har ni hittat något av årets bidrag som ni gillar/avskyr ännu?

Nytillskott i familjen

Låt mig presentera två nya familjemedlemmar. Vi lovar att ta hand om dem ;)


Denna gula skönhet hittade jag på Rosenblads trädgård i stan. Den var dyr, men det var det värt. Hur fin är inte färgen? :)


Även ett litet Bonsaiträd fick flytta hem till oss. Står nu så bra på bordet i vardagsrummet!

Symaskiner & grubblerier

Hyllningskonserten till Queen var FENOMENAL! Det kändes inte som att man satt på Alandica, snarare Oscarsteatern i Stockholm. Både brorsan och Carola gjorde en kanoninsats, jag kände mig så stolt där jag satt & beskådade den imponerande sångtalang som faktiskt finns på Åland. Åh, vad glad jag är att jag kunde gå!

Just nu kollar jag hockey, nätshoppar på hm.com och drömmer om hur vi ska inreda vårt gästrum. Jag har länge varit sugen på en symaskin (kan bero på allt mitt "Project Runway"-tittande, haha!) men jag vet inte någon bra butik som säljer sådana. Så om mina läsare har koll på någon bra återförsäljare av symaskiner, gärna inte alltför dyra, så hojta till :)

Nu ska jag gå och ordna lite fika, sen kanske det blir en film. Vi får se!
Sköt om er 


Slänger in en bild från skärtorsdagen då jag åt lunch på Umbra. Elin som jobbar där bjussade på creme brulé, himla snällt! God var den också :)

It's a kind of magic

Hello, hello!

Hoppas att er påsk har varit bra och att ni fick ett ägg eller två av påskharen :) Själv jobbade jag hela påsken, men jag hann iaf med en familjemiddag med älsklingen hos mina föräldrar, en skål memma (obligatoriskt!) plus att jag fick ett stort påskägg med godis, nomnom!

Fredag idag och jag har precis avverkat tre stycken avsnitt av "Project Runway". Jag har sett de flesta säsongerna, kanske inte alla avsnitt, men de senaste åren har jag hängt med rätt bra. Nu tittade jag klart på "Allstars"-säsongen och vilken rysare det var på slutet. Phuh! Läste att säsong 10 snart drar igång - can't wait!

Planer för dagen är en promenix och senare eventuellt handla lite mat, vi har inte riktigt bestämt oss för om vi ska dra ut och käka eller fixa något gott hemma. Vi får se!..
Imorgon blir det "A tribute to Queen" på eftermiddagen, hoppas verkligen att det blir bra! Heja, heja brorsan :)!

Nee, nu ska jag börja röra på mig. Önskar er en finfin fredagkväll och en toppenhelg :)


Mitt smarriga påskägg!

Knipan

Söndag och 1:a april, men var lugna. Jag tänker inte luras ;)

Helgen har varit riktigt trevlig. I fredags gick jag & Micke till Texas Longhorn och käkade lammfilé respektive oxfilé. Nomnomnom, som vanligt :) Lördagmorgon åkte jag och Camilla till Svinö och tog Knipan över till Föglö och Debbie och Holly. Riktigt nice, det är var inte igår jag sist åkte skärgårdsbåt! På kvällen var vi överbjudna till K & S på födelsedagskalas med vin och mycket snack. Idag har jag hunnit med en powerwalk med fröken R, senare blev det en sväng via Byggvaruhuset och deras Vårdagar och sedan pyssel hemma i form av byte av dörrknoppar i gästrummet (någon som är intresserad av 5 st. begagnade knoppar? De har endast 31 år på nacken, haha!).

Denna kväll ska jag gå ner till tvättstugan och kika om det finns någon maskin ledig. Senare blir det kanske en film eller serie, vi får se! Imorgon är vi båda lediga, så vi kanske passar på & gör klart hallgarderoben då och plockar vidare hemma :)

Ha en fin söndag, det ska vi ha!


De gamla dörrknopparna..


.. och såhär ser de nya ut :)