gott nytt år!

för alla er som gillar julen & tomten:
http://www.2flashgames.com/f/f-497.htm
har även spelat en annan variant hemma där han är på marken & det går en tågräls med ett tuffande tåg runt spelplanen.
anyway, se ifall ni kan knäcka mitt personbästa på 1043 ;D

dags att sammanfatta året som gått..
årets resa - alla resor till och från Sundsvall
årets överraskning - nee, det är hemligt.
årets fynd - just nu är det min mörkblåa skjorta från h&m, 100 kr.
årets tv-program - våra värsta år
årets band - Dragonforce
årets film - Pirates of the Caribbean - Död mans kista
årets upptäckt - Kalles randiga med ägg
årets djur - hund
årets plagg - jeans!
årets sommarplåga - Boten Anna
årets matställe - Subway
årets dryck - vin
årets färg - svart
årets jobb - Lille Skutt på Ikea
årets happening - flytten till Sundsvall
årets parfym - Miracle
årets byte - Comviq -> Halebop
årets solstrålar - Stefanie, Vanessa & Madelaine
årets beroende - lypsyl
årets fikabröd - blåbärsbakelse

jåå, & mer finns det.
gott nytt år på er :) & tänk på att det kommer en morgondag!

shop, shop, shop

nu är Micke & jag hemma i Sundsvall igen. hela gårdagen gick åt till att resa.. ålfen, buss till Sthlm, en eftermiddag av shopping i Sthlm city & till sist med bussen hem. & herregyyd va mycket folk det var ute..! kändes om alla 08:or var där.. vi kunde knappt ta oss fram efter kl. 14, men innan dess hittade vi iaf lite saker :) en halvtimmes köande till provrummen på h&m var iaf inte helt förgäves..

kollade kontot igår & hallelujah! jag har fått lön :) mycket trevligt att se.
på tisdag börjar Micke jobba! åh, vill ocksåå. borde verkligen gå till arbetsförmedlingen imorgon & beklaga mig.

haha, norther kommer till wacken. jäkla children of bodom-wannabies.
& jag vill ha vinter! inte blåsippor & tussilagon, tack!

barnvakt

hujuj, va sällan jag bloggar. men nu när jag är hemma på åland har jag inte riktigt tiid. då har jag så mycket annat att tänka på :) idag har jag & Micke varit barnvakter i princip hela dagen, & i förrgår lärde jag mig byta blöja. vilken upplevelse det var.. nåja, antar att det var ännu ett steg in i vuxenvärlden.

nu ska vi kika på vilddjuren. eller simpsons. eller snakes on a plane. nää, det blir nog die vilde Tiere.

arken eller mariepark? I wanna know, vart ska alla?
ikväll har jag lagat jordgubbsmuffins också. de blev fööör goda & vanessa sa att de var världens godaste muffins. hihihihi, sött!

jag har klippt mig också (: ska snart försöka få upp bild!

jingle cats - white christmas
VI SÅG EN POMERANIAN I SÖNDAGS. IIIIH!

bandit 106,3

ah, det gäller att hålla i plånboken så man inte gör förhastade köp från bl.a. h&m :| de har tydligen fått in lite nytt nu.. den ljusblå toppen nedan har jag likadan av, fast i svart. & den i mitten är på rea nu. byxorna var också tokfina! verkligen min stil :) kan inte paris hilton skänka mig några miljoner? heey, det är väl inte så mycket begärt?

      
idag har jag & Micke varit riktigt duktiga. vi har städat nästan hela huset.. vårt rum var en utmaning må jag säga. jag hade tre stora lådor stående mitt i rummet med en massa kläder ovanpå.. woops. nu är det knappt så man känner igen sig längre, hehe!

nu klickade jag in mig på en radiostation som heter bandit 106,3. de ska tydligen spela mycket hårdrock i form av Killswitch Engage & Dragonforce, men även mycket som inte är särskilt bra. för några år sen letade jag runt efter svenska hårdrocks-radiostationer, men hittade bara amerikanska. de funkade att lyssna på ett par dagar, sen tröttnade man. men där hade de ofta mer Guns n' Roses, Slipknot & sånt roligt.. det tyckte jag om!

snart får vi tv uppe på rummet också. extra roligt iom. att Mickes familj har boxer-paket med massa, massa kaneler. kül! nåt som också är kül är att jag ska klippa mig nästa helg :D känner på mig att det kommer bli skitsnyggt, det är nämligen en av mina favvofrisörer som ska klippa mig. hihii!

btw, sandyy! who's petra?

nostradamus

wow, sitter & lyssnar på lite av Nostradamus, min gamla musiklärare Nik Kotzev's metalopera. & vissa bitar som finns på hemsidan är faktiskt jävligt bra..! synd att han blandar powermetal med mer poppiga låtar.. hade vart ännu bättre med powermetal hela vägen i mitt tycke :)

åhåhå, va h&m frestas. meen, jag ska inte handla ännu. måste vänta tills jag vet exakt hur mycket pengar jag har kvar.. nästa vecka får jag lön igen ^^ miuhiu.

pratade med mina kollegor idag på jobbet om att jag verkligen hoppas på en heltidsanställning på Myrorna efter jul & nyår. meen det lät på dem som om de inte tror att jag kommer få det.. att jag nu äntligen är klar med min två månaders-praktik utan att få avancera till en anställning.. det svider.

inte många dagar kvar nu tills vi kommer heem, wiuwiuwiu! saknar mamma & pappa jättemycket.. & flickorna, förstås. ojoj, va roligt det ska bli :D

mix megapol

snällaaaa.. kan inte nån bara skicka bulltanten på de som gjort dessa låtar som tack för att jag får höra dem minst 5 ggr/dag?

scissor sisters - iiii doon't feel like daaancing, daancing
backstreet boys boys - quit playing games with myy heeart
linda sundblad - oooh faaather
mary j blige - ooone
shakira - hips don't liie
martin stenmarck - sjumilakliv
westlife - the roose
pink - who knew
bwo - chariots of fire

thanks a lot, mix megapol.
& så måste jag säga att jag stör mig jättemycket på justin timberlake med sin futuresex/lovesound tour. hur töntigt är inte det ordet? eller allt snack om att shakira är snygg & sjunger så bra. haaa.

imorgon jobbar jag, sen är jag ledig heela helgen :D LYX! måste va över en månad sen jag sist var ledig en lördag. så nu blir det "långledigt", underbart.

tappade bort mobilen inatt men hittade den igen imorse :/ usch, va otäckt sånt känns. att veta att nån möjligen sitter & fingrar på min mobil & läser massa privata saker är inte direkt ett sömnpiller.

nu ska jag kika på en rea-katalog från h&m lite närmre :)

fiever

hahaha, vi har konstaterat på jobbet att inner circle - sweat (ni vet, a lalalala long.. osv.) är en sån äcklig låt. ischaa, iaf när Daniel på jobbet citerar texten. "looking in your big brown eye" aaaah. men det ska tydligen va eyes.. huva.

ikväll har jag febervibbar. ont i huvve, både varmt/kallt samt illamående. Micke är på repning med lite kompisar, men sen kommer han hem & tröstar miig. undrar om jag klarar av att gå på jobb imorgon i detta skick.

idag har jag fått hem mina prylar från Myrorna. & vilka skönheter sen då. betalade 105 KR FÖR HELA KALASET. det finns inte ord för hur bra pris det är. bilder kommer imorgon!

nästa vecka kommer jag heeem. åh, va skönt :) & snart är det jul. eventuellt ska jag & Micke bo på Åland under tre veckor i januari/februari då mina päron är i thailaand. det blir nice!
igår handlade jag de sista julklapparna till mina små prinsessor ^^ hihihi, Maddes klapp är min favvis.

nu har jag spanat in världens lägenhet i stan, så en heltidsanställning eller liknande på Myrorna efter årsskiftet vore inte pjåkigt.