Please, please, please

Onsdag kväll, trött som tusan. Ätit kycklingsallad från ICA två dagar på rad, dock olika sorter. Den som köptes på ICA Nacksta var mycket bättre än den från ICA Bergsgatan.. Så nu vet ni!

På tal om ICA Bergsgatan såg jag en jääättesöt liten hund utanför som tittade på mig med världens
puppy eyes när jag kom ut efter att jag handlat.. :) Åhåhåhå, en hund på prov kanske vore nåt. Låna måndag, lämna tillbaka tisdag, låna en annan onsdag, lämna tillbaka torsdag.. :) Haha, nejdå.

I need some neeeeew booooots..

Flitig som en myra

Hemma igen med Micke efter en heldag på jobbet. Alltid lika mysigt att bli upphämtad av honom :)

Pepsi & Marabou-Daim i magen, mumsmums. Tror att det inte blir en särskilt lång kväll, ska upp i tid imorn & försöka fixa lite disk + en tvättid. Kanske en promenad runt Sidsjön också? Much to do, so little time.

Neeeej, ny Dolmioreklam! Vilken dag är din Dolmiodag?
& jag som tycker att jag är en
språknisse.. Tusan också.

And if anyone ever matters it's you

Mätt & belåten sitter jag här & kikar i ett blad från Guldfynd som kom på posten för några dagar sen.. Finns mycket i det man skulle kunna önska sig/ ge bort i julklapp. (Om man bortser från alla julsmycken..) Men jag tänker vara snål med presenter i år, riktigt snål :) Det vore dumt att sätta sprätt på en massa cash när man ska ut & resa mindre än en månad senare..

Försökte knäppa lite bilder med nya kameran idag, men det var lite knepigt.. Ska installera ett program bara, sen kan jag ladda upp dem på datorn!

Nu blire jobb. Hare!

Kvällströtter

Haha, somnade nästan på soffan efter 22-nyheterna.. & damen jobbar natt imorgon.. Hömhöm. Tack & lov för snälle Micke som väckte mig efter en vilostund på dryga timmen :) Så nu är jag nästan fit for fight igen! Fortfarande lite trött bara..

Maten blev riktigt bra, as usual. Ändrade dock hej vilt i receptet till fisksåsen, då jag inte gillar honung i maten & inte hade vitt vin hemma.. Pannacottan var ljuvlig, dock extremt mättande! Haha!

& yes, jag tycker lite synd om mig själv som missade TV4+'s 'Heroes'-marathon i lördags. Fast det är klart, vi ska ändå snart skaffa snabbare bredband, så :) Men lite typiskt var det ju.

Haha, köttbullar på Mc Donald's? Nej, tack! Om jag bara slipper..

Nightwish - Bye bye beautiful



Otroooligt bra :) Refrängen är kanon!

Vintertid

Söndag idag då. En trött sådan. Tror jag verkligen behövde den extra timmen med sömn som man fick inatt :)

Idag ska jag diska & förhoppningsvis lyckas fixa ihop nåt smarrigt till söndagsmiddag. Kanske
detta utan honung, men med potatis & detta till efterrätt?

Ska försöka fota lite med nya kameran idag också!

P Diddy - Last night


So much to do, so little time

Gäsp. Godmorgon världen. Känner att tiden bara rinner iväg & jag vill sitta kvar vid datorn bara en liten, liten stund till. Äh, lika bra att ge upp & börja fixa sig iordning istället. Jobb kl. 14, innan dess ska jag göra en matlåda samt ta en långpromenad..

Saknar Micke!

Bedtime

En alldeles excellent afton. Hann tom. med lite disk, får se om jag hinner med mer innan jobbet imorn.

Idol blev en riktig besvikelse. Skrattade mig igenom Sams nummer.. & så fick en tjej ryka igen. Uschbusch.
Nej, nu stänger vi butiken för ikväll.

Njuu käämöra

Väldigt härlig dag idag! Åkt ut till Birsta & Onoff & handlat ny kamera :) SÅ NU SKA DET ÄNTLIGEN BLI BILDER PÅ MIN BLOGG! HURRAAAAA! Here you have it! Sen var vi hos svärföräldrarna & åt smörgåstårta.

Nu ska jag gå & diska, sen sätta mig framför TV:n & invänta världens myskväll.

Haha, citat från igår på Coop:

Micke: vad tänker du på?
Jag: Nee, jag tänker på din banan.. Hahaha, alltså. Banankaviaren från Kalles som du ville ha.

Som det kan bli ^^
Trevlig fredag!

Känd från TV


Haha, satt & kikade på StockholmStreetStyle när
denna tjej dök upp. Känner ni igen? :) Hon har fin stil iaf!

Börjar bli riktigt hungrig. Tur att vi har tacos kvar från igår ^^ Sen ska jag traska iväg till stan & på möte. Hoppas få skjuts hem med Micke efteråt!

Båda är lediga imorn, funderar på om man ev. skulle fira med en flaska vin!

Big nono

Inte bra. En ny H&M katalog damp ner i brevlådan idag.. Hittade en hel del snyggt också.. Samtidigt så tycker jag att jag behöver ett par rejäla stövlar :) Nåja, vi får se hur det blir!

Dags för frulle!

Mat-Daniela

Laxpastan var supergod, så alla vet. Vart faktiskt helt perfekt.. Kom bara ihåg att vänta länge med att slänga i firren, för annars smulas den sönder av värmen :) Med spagetti till vart det toppen!
Köttfärslimpan som jag lagade ikväll vart också riktigt mumsig.. Saknade bara lite lingonsylt!

Nyss hemkommen efter jobb.. Magen kurrar. Lite kladdkaka ---> sen sussa!

Tvära kast

Aaaah, det blir inte möte ikväll kl. 19, utan jobb kl. 18.15 istället! Stressa, stressa.

Sundsvall for the win

Hihi, måste bara slå ett slag för Sundsvall på det nya Monopolspelet - Rösta här!

Åter igen en lugn dag. Har möte ikväll & innan dess ska jag laga mat. Bakade ju som sagt kladdkaka igår, men jag måste erkänna att jag föredrar både den kladdkaka som jag fått i ett häfte av svärmor (från tidningen Allas tror jag..) & den från HK:n i högstadiet. Tonight blir det köttfärslimpa, lär bli huuur gott som helst..!

Nya Spice Girls låten är ute.. Inte så värst bra enligt mig.. Lyssna själva!

Laxpasta

Nu har jag handlat mat för kvällen iaf. Laxpasta med minibaguetter till it is! Får se ifall man skulle lyckas slänga ihop en kladdkaka också :)

Ingen träning blev det idag, ska alldeles strax kolla F&S schema för veckan & se om man kanske kan boka in sig på nåt! Tisdag & torsdag har jag möte, annars har jag inget speciellt.. Hoppas få tvätta kläder på onsdag också!

Mandy Moore - Umbrella


Christer

Verkar bli en riktigt slapp måndag. Skönt! Ev. lite disk, städ + matlagning. Har inte ätit hemlagad mat på evigheter! Hohoh :) Ska bli så gott!

"Christer" i P3 är så jävla roligt! Förra veckan ringde en kille in & berättade en historia om en hamster, som hans pappa & farbror hade knytit fast en "fallskärm" i. Sedan hade en av dem ställt sig på en balkong med hamstern i handen, släppt den & trott att den andre som stod på balkongen under skulle ta emot. Men saken var den att det blåste ganska mycket den dagen.. Så när han släppte hamstern FLÖG DEN IVÄG. Enligt han som berättade så flög hamstern från utkanten av Sthlm in till city.. (Kan det vara möjligt?) Iaf så fick historien ett bra slut då hamstern damp ner framför en liten flicka som kom gåendes med sin mamma.. (flickan hade tydligen önskat sig ett husdjur väldigt länge!)

Vår granne driver oss till vansinne.. Tror jag ska åka & kika på
det här i helgen..!
Nu ska jag fixa håret!

Kokböcker

Några timmar kvar på jobbet, sen hem & vila :)

Imorn ska jag ev. ta tag i mitt tränande igen.. Om jag orkar (& får sova tillräckligt för grannen..) & vill!
Borde boka upp mig på ett spinningpass till veckan också. Själva tränandet där är otroligt kul, även om det inte är särskilt roligt att sitta på ett obekväm träningsstol. Men effektivt - jo minsann!

Två kokböcker som jag skulle vilja ha:
denna & denna.

Brrr

Kunde inte sova inatt.. Låg vaken & tänkte en himla massa på det där med grannen.. Sen imorse vid 12 satte han igång & spelade fruktansvärt högt igen.. & jag ringde Mitthem i vanlig ordning..

Killen från Trygghetsjouren: "Tjaa, om det vore natt hade jag förstått om han spelade högt & kunnat göra nånting åt det.."
Jag: "Men han spelar ju så högt att stolarna vibrerar!"

Ja gud, ja. Vilken bra Trygghetsjour Mitthem har..
Tur att det finns kaffe :) Känner mig lite yr idag.. & huttrig, brrr. Saknar Micke gör jag också!


Grannfejden

Jag skrev nyss ett inlägg gällande mina grannar, som jag är gryyymt förbannad på. Maila gärna om ni vill läsa.

Nono shopping

Gaaah. Jag vill shoppa! Men jag måstemåste försöka vänta tills januari, då vi reser iväg. Tänk, massamassa kläder till nästan obefintliga priser :) Lockande, men det är samtidigt så att man måste nypa sig i armen för att hindra sig själv från att gå in på butikerna här i stan..

1h 15 min kvar till jobb. Först ska vi fika lite, sen förhoppningsvis iväg till polisstationen & skaffa nytt pass till Micke.
Trevlig fredag!

Arbetsvecka

Fredag, lördag & söndag kvar. Sen ska jag sova, haha. Otroligt trött i kroppen.

Micke & jag sitter uppe & väntar på Jay Leno Show. Båda är riktigt trötta, som sagt. Micke har vart otroligt söt idag & diskat medans jag jobbat :) Jag bjöd på Max som tack, hihi.

Åhåhåhå, när jag skulle åka hem från jobbet var det en svart Chrysler som hade ställt sig max en meter bakom mig, så att jag knappt & knappt slapp ut. Lagom roligt att backa lite, stanna & gå ut & titta, backa lite, stanna & gå ut & titta..

Ihihih, skulle vilja ha en
kattunge! Men inte en busig en.. :)
Nu ska vi kolla på tv!

Beer Tracker

Jag har den! Den perfekta presenten till pappa när han fyller år! Beer Tracker! Hahaha, fan vad rolig :) Denna skulle jag själv vilja ha.. eller denna. Mmm, glaaass..

Jobbade övertid idag, var helt sluut när jag kom hem. Fixade soppa till mig & Micke, snabbt & gott!  Hann även diska liite. 'Heroes' vill jag inte kolla på längre, inte kul när man missat 4-5 avsnitt. Suck.

Nu ska jag sova. Jobb imorn!

Tonight, tonight

Iih, snart hem! Då ska jag laga nåt gott, diska, kolla fotboll/ Heroes/ The Wedding Singer. Första gången jag såg den var på en Halloween-fest hemma hos Sofia Chanfreau för X antal år sedan! Minns du, Camilla? :)

Hilary Duff har exakt en sån vovve som jag vill ha!
Kolla bara!

Sundsvalls Nyheter

En tjej stoppade mig på stan idag & frågade om jag ville vara med i Sundsvalls Nyheter (trooor den hette så..), en nystartad tidning. Jag brukar vanligtvis tycka att sånt är kul, men när hon nämnde att jag skulle svara på frågan "Vad ska du göra nästa vecka?" ändrade jag mig. Jag har nästan inte alls några planer för nästa vecka, haha! Hur kul är det att läsa ett sånt svar? "Nääää, ingenting." Så jag lät henne gå vidare & leta efter nån ny.

Idag har jag köpt en tröja, mössa, hårklämma & örhängen. Kanonnöjd med köpen :) Hade gärna fotat & lagt in, men min kamera funkar ju inte längre..

Nu ska jag snacka vidare med Jenny, längelänge sen!

Mysigt värre

Jobbade dag idag, hemma redan vid 19.30. Skönt! Sen kom Micke hem :) Kvällen blev sådär härligt slapp & mysig, kändes som att det behövdes. När hade jag en riktig tv-kväll sist?

Nej, nu ska jag lägga mig. Jay Leno show var trist ikväll.

Candy mountain

Gud, jag kan inte sluta skratta åt denna video, hämtad från Emmas blogg.
Lite Monty Python-humor över det hela.


Slow down, you move too fast

Hahahaha, gud vad ironiskt. Sitter just nu & fyller i en enkät som Mitthem skickat ut.. "Hjälp oss att bli en ännu bättre hyresvärd". Frågorna jag är på just nu är "Jag blir sällan störd av mina grannar", Jag får bra stöd & hjälp av personalen när jag anmäler en störning".. Öhm, nej?

En extra seg söndag idag. Sitter & äter frukost.. Ja, jag vet. Men det är inte lätt efter att ha jobbat natt :)

Kanske blir det nån av
dessa ikväll? Helst den sista!

ICA Cola

Det sitter jag & pimplar för tillfället :) Väldigt gott, smakar ännu bättre efter en lång kväll på jobbet.
Imorn ska jag nog åka till stan en sväng, sedan försöka ta mig tid för lite matlagning & sånt, länge sen man käkade middag hemma!

Over & out.

Jeff Dunham - Achmed the Dead Terrorist



HAHAHA!

Guten Morgen alle Schüler und Schülerinnen

Trööött. Nyss varit vaken i en timme, ej hunnit få i mig frukost än. Slutade redan vid 2 inatt, så jag fick dessutom sova några timmar extra. Ändå var det så svårt att kliva upp :) Micke jobbar till 18 ikväll, jag börjar 18.15.. Trist!

Planer innan jobbet: frukost, tv-tittande & ev. disk :)

Catwalk

En macka Smart & Gott + Valio vanilj yoghurt /grönt äpple = Smaskens!

Vad passar bättre nu än lite
kvällshumor? Haha!
Godnatt.

Sladdstrul

Nu jäklar! Min laptop är typ helt slut på batteri. Morr. Så nu MÅSTE jag köpa en ny strömsladd (& en bra sådan) Suck. Kanske ska skicka in datorn på reparation också, så kan jag sälja den sen & köpa en ny!
Frågan är bara
vilken sladd man ska köpa.. Det finns ju några att välja mellan..

På tal om att handla; denna skulle jag inte tacka nej till. I 'Idemo svart'. Men det blir först efter Thailandresan isf :)

Rubriker

En ny skolskjutning i USA. När ska nån agera undrar jag?

Annars har det varit en bra kväll. Hann precis städa undan det sista innan jag for på jobb, skönt. Väl hemma igen väntade den sista biten av morotskakan på mig! Yummie :)

Visst, IKEA är bra. Men såhär bra? Hm.

Up and away

Vad hände med dagen? Har inte hunnit med så mycket annat än att diska.. Micke har fixat bilen :)
Först städning, sen jobb!

Dagens sämsta:
Utan tvekan Britneys nya
video. Kändes som att se uppträdandet på MTV-galan i repris. Urk.

Oh well

Haha, inte lätt att hålla rätt på alla Jessicor :) My fault!

Ska lyssna på lite musik, sen sova.

What an amazing time

Gud vad jag har blivit hurtig. Jag kom hem från stan för ett tag sen, köpte hårspray + mousse för 60 spänn på H&M :) Tydligen så hade de kampanj denna vecka, nice! & så gick jag till jobbet en sväng, där min cykel stod. Sen cyklade jag till ICA & köpte lite kyckling. Väl hemma kokade jag ris till både mig & Micke.

Ikväll blir det disk + städning, sounds fun huh? Måste kolla nån rulle på datorn också, den har inte plats annars för min enorma Heroes-nerladdning.

Jag måste ha världens bredaste musiksmak. Laddade precis ner Jens Lekmans (pop) & Dimmu Borgirs (symfonisk / progressiv black metal) senaste. Hittills verkar den senarenämnda bättre!

Min kamera verkar inte funka, panik panik!

New hairstyle

Godermorgon!

Kom på nu att jag faktiskt börjar jobba imorn, & Micke är på jobb. Sååå jag har ingen bil & behöver desperat hårmousse / spray till imorn för att hålla barret på plats. Så nu ska jag ta mig en långpromenad till stan :) På samma gång tänker jag hämta cykeln också!

JAG HAR HITTAT MIN KAMERALADDARE & LAGT BATTERIERNA TILL KAMERAN PÅ LADDNING! På tiden, eller hur? :)

Jag bjuder på en bild som Jenny tog i helgen.
Sandy är otroligt söt på bilden!

image55

Gotta go.

I'm Dr Feelgood

Hemma efter första spinningpasset på lääänge. Huvaligen, fingrarna skakade som små asplöv när jag skulle kliva av cykeln. Men det var roligt! Hahah, & spinninginstruktören såg ut som en blandning mellan pappa & Tomas Ledin. Faktiskt!

Sååå, snart dags att ta itu med matlagning. Sen ska jag faktiskt göra ett försök att få hem Heroes säsong 1. Kom på imorse att jag missar ju faktiskt TVÅ avsnitt denna vecka. Det är lite för mycket, så det är bättre att se allt på en gång istället.

Morotskaka tonight? Först mat!

Spin

Somnade tidigt igår, runt elva. Sov 12 timmar. Känns i kroppen, hade så ont i benen igår att jag inte visste vad jag skulle ta mig till :)

Micke har åkt iväg på jobb, hoppas han hinner hem en sväng så jag får träffa honom innan kvällen! Har bokat in mig på spinning vid 17, jisses..

Jennyyy, jag vill ha bilderna från helgen!

Som de flesta (men inte alla!) vet så har jag ju klippt mig (: Nya stilen kräver mer styling, så nu blir det sånt + frukost. Yummiiie.

Vamos a la Playa

Trötthetens dag. Micke & jag har varit så duktiga & hittat hem tillbaka till Sundsvall utan minsta lilla problem. Till er som undrar så tog det nu 4h 45 min att köra från Grisslehamn & hem & då måste jag säga att vi höll ett rätt bra tempo. Anyhew, det blev inget körande för mig. Tycker att Micke är mycket duktigare :) & så känner jag att kartläsande inte är så pjåkigt.

Mätta & belåtna är vi nu efter en middag från
Playa. Trötta är vi också, stackars Micke som ska upp tidigt. Själv har jag sovmorgon imorgon, så jag ska gå & handla & sen gå en sväng till F&S.

Saknar redan flickorna jättemycket, hoppas att tiden fram till julen går fort! & snart reser de iväg också, skojskoj!

Dags att boka ett spinning-pass.

Bianca Ryan - And I'm Telling You



Så.Fruktansvärt.Bra.

7 åländska mongon

Hahaha, öhm. Nu försökte jag logga in på min blogg, sen komma på mitt lösenord & i all hast bytte jag tydligen lösenord på nån annans blogg :D Haha.

Gårdagen var nice. Idol, cider&vin, Indigo, Arken. Träffade Sandy & Jenny också, himla nice! Roligast var den där bilincidenten med 7 åländska mongon & killen som stod & spanade på Sandy lääääänge för att sen lägga in en stöt, packad som få (Micke såg allt ;)) Hahahaha, tror jag fällde en tår också.

Kom nyligen hem från The Black Cat, suttit där & fikat med Camilla. Gud, jag märker att jag inte alls har nån pejl längre på nåt utanför S-vall. Hahaha, kanske man borde ta en tur ner snart, via Örebro, Stockholm & slutligen Åland? Sounds nice.

Middagsförberedelser på gång här. Ikväll hoppas jag få träffa flickorna, tomorrow åker vi heeem. Sad but true. & jag ska försöka lägga in lite bilder snart på vår våran fancy appartment. Lovar :)

Red, red wine

Nu har vi anlänt till ön. Mätta & belåtna med några glas vin i magen.

Imorgon ska jag klippa mig! Allt annat än
detta blir bra, haha.

Pappas dator är hur seg som helst, borde installeras om :)
Ni som behöver nå mig; ring på hemnumret!

Nu blir det kaffe, mm.

Ny strömsladd, bitte!

Måste.Skaffa.En.Ny.Strömsladd.Snart.
Gud, den jag har nu driver mig till vansinne. Efter resan måste jag ta tag i det.

Jag är 95 % säker på att det blir eftermiddagsturen med Eckerö till Åland på torsdag. Vi hinner nog aldrig med Ålfen..

Dusch, disk & jobb. Kvällens schema. Time to go.

Chocolat

Nyss hemkommen efter lite jobb. Lite jobbigt idag, mest pga. snuvan & stickningar i näsan. Usch! Både Micke & jag har repat oss rätt hyfsat efter helgen :) Så nu är man inte oroad iaf att biltrippen på torsdag inte blir av..

Känner mig rätt insyltad i hela den där historien med försvunna Madeleine.. Undrar om hon lever.. Njää, känner på mig att föräldrarna har nåt i görningen. Men väldigt intressant fall är det!

Såg att Brittan tilfälligt förlorat vårdnaden av barnen. Inte så smidigt kanske.

Mums!
----> Micke-time!