We pass this on..

Well, helloo there.
Snacka om att veckorna går galet fort nu! Om precis en vecka är det full rulle hemma hos Sjöberg & Wikströms, då går resan mot Åland & en veckas inspelning med Mickes band. Det ska bli UNDERBART skönt att åka hem, jag har inte varit där sen i juni, tror jag.

Vad har hänt de senaste dagarna? I torsdags hade vi fullt sjå med att städa ur lägenheten & träffa besiktningskillen, han anmärkte bara på våra ugnsformar (som vi kom överrens om att INTE ta hand om, utan de lämnade vi gladeligen över till nästa hyresgäst eftersom han ville flytta in några dagar tidigare). HAHAHA! Nu råkar det faktiskt vara så att denne har ringt upp Micke otaliga gånger om saker rörande lägenheten som inte angått oss, utan Mitthem, så jag tycker faktiskt att det var rätt åt honom att han får skrapa rent alla plåtar.

Häromdagen började vi kolla på
'Pineapple express' med Seth Rogen, fast den var så kass att vi stängde av efter en halvtimme. Tror faktiskt inte att det är nån vidare idé att lägga på den igen.

Imorgon blir det eventuellt fyra avsnitt Gossip Girl, måste försöka ställa om dygnet då jag jobbar dagpass på tisdag. Nu däremot blir det blir det film, 'Tropic thunder'! Den måste vara bättre..

Just ja, jättemånga nu som känner till att brorsan var med i tv! Pratade med en tjej ikväll som visste, utan att varken jag eller Micke berättat för henne eller nån hon känner :) Märkligt, men självklart jätteroligt!
Glad första advent / lilla jul på er!

Tur & retur

Nu börjar det bli dags att boka resa till Åland, både båt & bil, tur & retur ska kommas ihåg. Märks att man börjar närma sig jul alltså :) Har märkt att såna saker är lätta att glömma, klart båten ska ha plats när vi åker! Hehe :)

"WoooOOOOOoooo.. wooooOOOOoooo"
/ Coldplay - Viva la vida

Nu ska jag leta efter nån bra film att se.. Imorgon & på lördag är jag på Casa. See you!

Toookio, you've got the rhythm in you

Idag är jag ledig & det har jag tagit vara på. Sovmorgon, en runda på stan, handlat lite mat & nu har jag precis kollat klart på finalprogrammet av 'SB'. Gosh, det var ju verkligen jättejämt hela programmet igenom!

Strax ska jag värma lite soppa & mysa framför tv'n, senare blir det lite Gossip Girl!
Trevlig kväll!

Ny vecka!

Vad bra det känns med vardag igen :) Vet ni, det har varit jättejobbigt att behöva sitta & hålla på det här med Tonys vinst i flera månader, så nu känns det bra när alla vet!

Har haft en riktigt tung helg på jobbet, ikväll jobbar jag igen men imorgon är jag ledig :) Bara snökaoset utanför kan upphöra så ska Micke & jag åka till gamla lägan & tömma det sista i förrådet.. Kanske jag ringer Myrorna också, så kan de komma & plocka upp lite prylar!

Nee, dags att fixa lite här hemma!

Tony vann 'Singing Bee'

Hahaha, såg en kvart av 'Singing Bee' & gud vad roligt jag hade! Satt flera gånger & gapskrattade, en gång när Tony precis hade blivit "Singing Bee mästare" & Merlyn ställde sig upp & skrek :D Man kan lugnt konstatera att jag INTE var lika lugn som jag såg ut att vara.. Sjuuukt nervös hela programmet igenom!.. & visst var det svårt att missa våra åländska flaggor? (haha, speciellt i slutet.. pappa & jag hoppade med den stora flaggan & skrek så mycket vi kunde).. Nää, så fort vi bränt allt på skiva ska jag kolla igenom alltsammans! Men enligt vad jag såg så var jag rätt mycket med i rutan ;D Hihi.
Är storebror bäst, bäst eller bäst på låttexter liksom?

Här & här har ni intervjuer att läsa. Nu ska jag lyssna på julmusik från Stora Torget & inspektera folk som går förbi :) Ikväll & imorrn blir det jobb igen.

So long!

Åländska cheerleaders på bästa sändningstid

Hello alla! Efter en mycket välbehövlig sovmorgon är jag redo för lite frukost! Har planer på att läsa ut 'Läppstiftsdjungeln' & se lite GG under helgen, annars blir det nog lugna puckar.

Ni glömmer väl inte att kolla på SB på tv3 ikväll kl. 21.30?! Gosh, ska försöka få en glimt av det jag med! Jag borde synas i rutan, dock är min hårfärg lite annan då jag precis hade tonat håret
mörkbrunt.. Men ni känner nog igen mig ändå! Sitter intryckt mellan moster Kerstin, mamma, kusin Pernilla & pappa!

Nää, frukost var det. Ses på tv ikväll då!

En rakapparat?

Haha! Jag som trodde att jag hade sett klart hela säsong 1 av GG, så jag började kolla på första avsnittet från säsong 2 & tänkte "Hm, när hände det här egentligen? Det här & det här känner jag verkligen inte igen.." KAN bero på att mappen från säsong ett saknade 7 avsnitt, så det har hänt jättemycket innan säsong 2 som jag inte har en susning om :) Som tur var hann jag stoppa ganska snabbt!

Ikväll ska jag laga lax i ugn, till den blir det senaps&vittvins-creme fraiche & stompad potatis (första gången jag gör det), hoppas det blir gott! Ska nog kila ner till ICA också & köpa en citron.

Häromdagen kollade Micke & jag en massa Bert-klipp på Youtube. Ja, Bert Ljung alltså. Hursom, klippet där han & Åke säljer lotter & det där han fyller 13 fick mig att skratta tills jag grät.. Hur roliga som helst!



Heman Hunters!

Nu ska jag passa på & boka in en klippningstid tills när vi är på Åland, om 3 veckor alltså. VAD ROLIGT DET SKA BLI ATT ÅKA DIT! Men jag undrar vad de på Klipp Upp ska säga om min frilla.. :/

Plötsligt händer det

Fick en trisslott i förrgår, jag som sällan eller aldrig skrapar såna. Huxflux vann jag 50 kr (25*2), vad glad jag blev! När jag hade praktik på Statoil ville de flesta som vunnit ha nya lotter.. Hm, kanske jag ska ta det också?

Måste gratta storebror John idag som fyller 26 bast! Känns inte så värst länge sen vi sprang runt hemma på Åland & jagade varann tills vi kiknade av skratt :)

Senare ska Micke & jag kolla på 'PS I love you', hoppas den är bra! Ska även prova ett kanelté som vi har hemma, myspys!


Jag & playan!

Måsten of today

Onsdag eftermiddag & vi är klara med dagens måsten! Skönt! Micke & jag tog en tur till ICA Nacksta, hämtade sen en dörrmatta från gamla lägenheten & bytte ut en lampa & nu har jag även betalat lite räkningar. Sweet.

Ikväll blir det nån slags hopplock-middag.. Vet inte helt säkert hur det ska gå till, men men. Går det åt fanders får jag väl springa ner på ICA :)

Nu lite Gossip Girl, senare disk & vidare middagsfunderingar. Vilket konstigt ord förresten; vidare. Vidare, vidare, vidare. Haha, aja.

AC/DC - Thunderstruck



"Thunder.. thunder.. thunder.."
Får gåshud av att tänka på hur det ska bli av att höra denna LIVE!

Uppvaknande * 5

Det är jobbigt det här med telefonsamtal när man ligger & sussar. Först ringde en försäljare kl. 9.30 frågade hur det gick med mina funderingar kring försäkringar (samma person ringde i fredags & jag bad denne ringa idag istället.)

F: "Har du funderat nånting kring det här med Moderna Försäkringar, om det är nånting för dig?"
D: "Nää, det har jag faktiskt inte gjort. Det har inte hänt ett dugg"
F: "Oj, jaha.. okej.. Vill du kanske att jag ska ringa tillbaka nån annan dag?"
D: "Nää, det behöver du inte göra mer."

Haha, pigg & glad :) Sen fick jag ett samtal från jobbet vid halv 11, larmet ringde både 11 & 12.. Somnade om & vaknade först vid 13.. Hujuj, ingen regelbunden sömn där inte.

Dags för frukost nu! Måste senare gå till ST & säga upp vår prenumeration hos dem. Inatt blir det jobb.

Pang!

Alltid lika otäckt när folk försvinner spårlöst. Speciellt när det händer i lilla Sundsvall.. & jag som sa idag "äh, kanske man skulle testa & gå hem nån natt?".. Där har jag svaret.

Nu är gamla lägenheten helt färdigstädad, har bara kvar att byta en lampa som pangade idag (efter att ha hållit i över ett år valde badrumslampan att just idag tacka för sig, hehe) & hämta det sista från förrådet. Det är skönt att veta att vi gjorde det rätta som flyttade därifrån!

Nää, nu ska jag ta & plocka lite sladdar från golvet :) Vi fickförresten aldrig igång filmen igår, så vi ska se
'SB' ikväll istället. Har höga förväntningar på filmen!

See ya'll later.

Hur lyckas de?

Åter en strålande dag. Ja, det låter jättehurtigt. Men alla lediga dagar med Micke är faktiskt roliga ^^ Hihi.
Vi har sprungit på stan (surpriise), köpt nya skor till Micke (kanonfina med finsk lammull, woho!), satt upp lampor i lägenheten så ni kan vi se varann även i hallen & sovrummet & blivit bjudna på fläskfilé hos Mickes föräldrar. Inte helt fel eller hur?

Två avsnitt kvar nu av Gossip Girl Season One, strax ska vi kolla på
'Step Brothers'. Will Ferrell är absolut en av våra favoritskådisar, hoppas verkligen att denna är sevärd.

Imorgon ska vi städa gamla lyan, det blev inte av idag. Full rulle blir det som vanligt.
Bästa tv -programmet för att slippa ångest? 'Rent hus' förstås. Kan aldrig få det lika smutsigt & stökigt som på tv, aldrig..

Spänningen är oliiidlig

Oh, guuud vad kul. Nu är det bara en vecka kvar tills jag blir tv-kändis, hehe. Uppladdningen har börjat, undertecknad är redan galet nervös för att se sig själv på tv.. Såg att bloggerskan Kissie satt med i publiken ikväll, tillhör inte en av mina favoritbloggar..

Rock-Robin hem, Johan Palm kvar. Fel, fel, feeel. Håller med alla andra, hem med skrikungen Palm.
Måste bara få citera Aftonbladets Martin Söderström: "Kvällens - Johan Palm. Mot tonårstjejer med nyfyllda kontantkort har de andra inte en chans."

Mycket trevlig kväll i övrigt. Mickes familj kom över & vi bjöd på tacos. Väldigt, väldigt gott som vanligt :)
Imorgon blir det en tur på stan, storstädning i gamla lägenheten, pyssel i nya & kanske, kanske en tur till Birsta. We'll see.

See you.

Dagens märkligaste

Japp, dagens märkligaste & samtidigt roligaste artikel (som egentligen är från igår) hittar ni här.

New York & polkagrisar

Oh, lite snö på backen :) Man tackar, man tackar.

Vaknade kl. 10, ringde Micke & beställde polkagrisar från en butik i Stockholm som inte ens fanns.. Huuur länge var det egentligen sen jag sist var i den där stan? Läste ett kapitel ur 'Läppstiftsdjungeln', somnade om & drömde om såväl New York som hur jag går in på Indiska här på stan & tjejen som stod i kassan igår blir förbannad på mig för att jag lämnar tillbaka tröjan.. Haha!

Nu blir det frukost, sen ner & lämna tillbaka tröjan & sen tillbaka hem igen & städa.

Oh, förresten! Hittade lite klipp igår på Youtube från konserten igår. Inte världens bästa kvalité kanske, men hey. Man hör hur det låter iaf :) Nästa gång ska jag med! Lyckos Micke!




Bodom först då..




... & så Slipknot!

Det blir en åländsk jul

Det blev en rätt bra dag ändå, fastän jag saknat Micke & inte kunde somna om imorse förrän efter 11 & då sov jag till 14.. Woops! Har även gått på stan & köpt partyklänning, 149:- på H&M samt en gräddvit stickad kofta från Indiska. Dock är jag fortfarande inte nöjd med passformen (så pass A-formad att man nästan ser ut som en fyrkant), så troligtvis går jag tillbaka med den imorgon. Tyvärr, för jag behöver en ny kofta. Kanske Vila eller Tiger har nånting liknande? Om de inte ger pengarna tillbaka på Indiska får det bli juldekoration till lyan istället :)

Under vecka 50 & på jul kommer Micke & jag att vara på Åland! Troligen stannar vi ett par dagar efter jul också, men det är inte riktigt spikat än.

Åh, hittade bilder på lilla Angelica på John & Anskus blogg, gud vad hon är fiiin! De hade även med en bild från i somras där jag håller henne, man kan riktigt se hur ovan jag är att hålla i så små liv :) Bilden på henne med Madde är jättefin!

Nää, efter två avsnitt Gossip Girl ska jag nog lägga mig nu.. Tror det blir lite av 'Läppstiftsdjungeln' också & japp, jag är fortfarande på den boken. Inte mycket läsning hittills i höst alltså!




Slipknot & CoB

Har precis vinkat av Micke innan han fick skynda iväg till tåget. ÅH, JAG VILL JU OCKSÅ. Vilket ös det kommer bli i huvudstaden, förbandet är ju inte så pjåkigt det heller.. BODOM! Med tanke på hur bra de var ifjol på Tuska vill man bara kasta sig på golvet & böla.. Nää, vilka grymma två dagar de kommer att få! Jag får avvakta till en annan gång istället :)

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, sen ska jag nog lägga mig en stund igen :) Tror att det blir en runda på stan idag igen, måste gå & kolla Gina Tricot efter nånting fint både till mamma & mig ^^
Hare fint.



Visst ser de mysiga ut? :)

Bild: Slipknot-Online


Let there be light

Efter dryga sex timmars sömn slog vi upp våra blå kl. 10 imorse, vi vaknade av att elektrikern knackade på dörren. En halvtimme senare var han klar med uttagen i vardagsrummet & sovrummet samt ett öppet uttag i köket. Så ikväll ska jag pröva & hänga upp min fina rislampa som jag fyndade på Kazaa's utförsäljning :) Bilder kommer!
Sen sov vi vidare till runt 13.. Mysigt!

Nu snart blir det lite fix, därefter stan en sväng :) H&M, Indiska & nån butik till blir det nog.
Lateeeer.

TV-star

Jobb fredag, lördag & söndag. Känner att det ska bli jätteskönt med ett par dagar off nu, har dock inga planer så jag vet inte alls vad jag ska hitta på. Micke, Ante & Jonas åker iväg till Sthlm på onsdag, de ska se Slipknot & Children of Bodom på Hovet! Guuud vad jag är avis, men tanken var ju att de ska åka bort ihop iom. Antes födelsedag. Tvekar inte en sekund på att det kommer vara sååå bra! Men jag kommer att sakna min Micke, oja.

Har fortfarande inte bestämt mig kring 'Körslagets' audition på tisdag, hade kännts lite tryggare om jag haft en kör med mig dit, lite olustigt att gå dit själv.. Kanske har jag kollat för mycket på amerikanska 'Idol'..? Haha, det slår tillbaka nu :)

Imorgon kanske jag ska testa & baka nåt hemma? Såg nyss ett bra recept på pepparkakor, det vore väl nåt att prova? :) Fast det får nog bli i december..

Grattis pappa på farsdag! Jag kom faktiskt ihåg att ringa hem idag & vi bestämde att Micke & jag kommer hem till dem över jul. Sweet! Ska bli härligt att träffa flickorna!

Förresten, 21:a november kommer avsnittet av 'Singing Bee' där vi är med! Det får ni bara inte missa..! Troligen är jag med i bild också, iom. att kamerasnubben filmade Madde jättemycket & jag satt snett bakom henne :)
Fun christmas!

Lena Philipsson & La Gaylia Frazier - Mio Min Mio


Rolling on the river

Just ja, jag glömde berätta en sak!
Läste i tidningen att Körslaget kommer till stan på tisdag & ska hålla audition på Sundsvalls teater precis bredvid oss. Om man går vidare får man alltså vara med & sjunga i La Gaylia's kör! Hur ballt som helst! Jag har en dvd hemma med henne där hon sjunger inför ett fullsatt Ullevi med Robert Wells, hon är gryyym. Men vågar jag? Känns lite som en 'Idol'-audition, där de kanske sågar en totalt & det hela slutar med att jag flyr därifrån gråtandes, på bästa sändningtid dessutom.. :) Tre dagar kvar iaf, så vi får se om jag vågar ställa upp.. Brorsan kan ju sjunga, så!

Jobb ikväll kl. 17.15, är ruskigt sugen på en fika därinnan :) Kan bero på att jag nyss var ute på en promenix & traskade förbi 'Tant Anci & fröken Sara', som givetvis var fullsmockat med fikasugna barnfamiljer. Deras morotskaka är otrolig btw, pröva den!

Over & out.

Never gone

Tjolahopp, I'm back. Eller ja, tillbaka & tillbaka. Efter en veckas bloggpaus kan man konstatera att här hemma har vi gjort allt annat än legat på latsidan.
Vi har packat ihop hela förra lägenheten & flyttat in till city, där vi bor sen en vecka tillbaka. Här trivs vi som fisken i vattnet, nya lyan är ljusare, större & helt enkelt bättre. Imorse kom målaren förbi & fixade till lite skavanker på väggarna, elektrikern anländer på måndag & ska då ordna eluttagen i vardagsrummet & sovrummet. Sen har vi ju gamla lägenheten som vi ska städa ur & putsa upp innan månadsskiftet. Internet anlände idag, därav pausen! Snacka om att man känner sig handfallen utan att få surfa..! Om det inte kommer nåt på tv hittar jag ju alltid nån syssla på nätet. Sen har det blivit ganska många rundor till Birsta & Ikea, Bauhaus, Plantagen också. För att inte tala om alla man måste ringa & adressändra hos! Jag väntar fortfarande på den dagen då man adressändrar & alla adresser ändras automatiskt..
Som sagt, med Internet fixat, lite nymålade väggar, soffan på plats & kylen full med smaskigt trivs vi riktigt bra här. För att inte tala om hur nära vi nu har till stan & jobbet.. :)

Har även börjat kolla på Gossip Girl, tre avsnitt hittills har jag betat av. & måååånga bloggar har jag kvar att checka..
Nee, dags att gå & lägga sig under täcket & lyssna på hur regnet smattrar mot taket. Mysigt! Natti på er.