Min första tassel!

Hej alla trogna bloglovers!

Helgen har tillbringats i fina Sundsvall. Micke och jag har shoppat, shoppat och shoppat. Haha! Nämen, allvarligt så var hallen alldeles full med kassar när vi kom hem. Vi köpte bl.a. nya lampor till hallen och köket, kläder, gardiner till sovrummet, porslin, stekpanna osv. osv. Dessutom handlade jag min första tassel a' la Montazami :) Hon är ju för gullig den kvinnan! Snart har väl jag också ett tassel-hem, eller vad tror ni..?


Jag om 20 år? :)

See ya!

Nu tar jag en liten paus för att kolla Bloglovin' och meddela att jag tar en bloggpaus över helgen. Så ni vet ;)

Vi hörs igen nästa vecka!
Sköt om er :)

Garderobsstädning

Sådär! Nu har jag varit ute med Camilla och andats frisk luft och sedan "rattat" in Steel FM på TV'n hemma, så nu är jag redo för en garderobsstädning deluxe ;)

Hahaha, nu sa Danny "Hej! Steel FM är min absoluta favoritkanal när jag besöker Åland". Aaajo, det är säkert ofta.. Nee, fy vad elak jag är!

Vi hörs!


Såhär får det gärna se ut när vi flyttar till hus!

London W8

Sådärja. Måndag är det idag och nu ska jag berätta lite om hur vi hade det i helgen. I fredags åkte Micke och jag som sagt till Stockholm över dagen eftersom Micke skulle hämta en dator som han hade beställt. Vi hade en riktigt mysig dag ihop, vi käkade och fikade en massa gott. Men överlägset roligast var ändå när vi besökte Simon och Tomas (ni vet, från tv3) butik "London W8". Vi hade pratat om det före och jag sa till Micke "inte en chans att någon av dem står i butiken när vi kommer dit". Sagt och gjort, vi klev innanför dörrarna till deras butik och vem stöter vi inte på direkt om inte Mr Simon Davies himself? HERREGUD, jag blev så starstruck att jag var tvungen att springa och gömma mig bakom en hylla. Hahaha! Sen när jag väl vågade kika fram såg jag att Mr Tomas Cederlund satt och jobbade bakom kassan, deras butik är nämligen till hälften kontor också. Vi hittade iaf två superfina doftljus att köpa, när Micke gick fram till disken med dem (jag vågade absolut inte, haha) ropade Simon "Tomas, could you please help this young gentleman?". Kort och gott kan jag säga att de är supertrevliga IRL och deras hundar är så söta så :) Pooter började skälla på Micke och då ropade Simon "Tyst med dig!", precis som på TV! Butiken är väl värd ett besök, den ligger på Odengatan 26.

Resten av helgen gick i ett nafs, både lördag och söndag gick mest åt till att träffa farbror med familj. För närvarande sitter Micke och jag i varsin soffa med varsin dator i famnen och socialiserar :) Vi har precis avnjutit varsin sallad från EAT, yum yum yum. Ikväll ska jag testa att laga varsin chai latte, det kan knappast vara särskilt svårt..?


Dessa Gentlemen framkallade världens tunghäfta hos lilla mig :)

H&M till Åland, at last

Vaknade i vanlig tid imorse och startade dagen med läsning av de drygt 20 bloggar som jag följer slaviskt. Blev minst sagt överraskad när jag sedan surfade in på Nya Ålands hemsida och såg att H&M ska öppna butik på Åland, inom cykelavstånd från där vi bor också. Can't wait :)

På fredag sticker jag och Micke till Stockholm över dagen, det var evigheter sen vi sist besökte svenska huvudstaden. Planen var från början att vi även skulle övernatta där, men det är full rulle denna helg med släktbesök, Mariehamnskalas och flytthjälp så vi får hoppa över det den här gången.
Förutom ett teknikköp för Mickes del och lite shopping för min är tanken att vi ska försöka titta ut lite inredning till hemmet. Tidigare i våras läste jag att Simon och Tomas hade slagit igen sin butik, men ser nu att den åter är öppen fast under nytt namn. W8 Warehouse ska definitivt få ett besök av oss ;)

Nee, hoho. Nu ska jag börja tänka på refrängen, det har varit en lång dag. Har bl.a. monterat ihop en ställning till vårt städskåp och bjudit över mamma och pappa på två-rätters. Nomnom!

Sov gott!

Anywhere you go, I'll be there

Hörrni, Veronica Maggios nya platta måste ni bara lyssna in er på (om ni inte har gjort det redan). Jag drar mig egentligen för att lyssna på "nya" artister som Daniel Adams Ray, Oskar Linnros och även gamla galoscher som han där Hellström.. men den här plattan är faktiskt toppen.

Btw, imorgon blir en riktig plockdag här hemma. Det betyder att traska runt, runt, runt i lägenheten med prylar åt alla håll :) Kanske lite enformigt, men behövligt!

Och om ni mot förmodan inte gillar Maggio, då har jag en annan kanonbra låt här. Enjoy!


Bananbikini ftw!

Morning, morning! Hoppas att ni har sovit gott!

Lördag idag och jag ska på jobb om några timmar. Innan dess har jag planer på att färga håret (helt själv också, första gången jag gör det!), slappa och invänta min älskling som slutar jobba kl. 14 :) Nu är det bara tre dagar kvar innan jag går på semester och 20 dagar tills vi drar till Ayia Napa. Vad tiden går fort! Och nu är det augusti också, vad hände egentligen med juni och juli?!

Nu ska jag stänga ner datorn och gå och äta lite. Handlade massa gott igår, så nu känns det mycket roligare med frukost, hehe! Btw, mitt bikinibekymmer är nu löst och en ny bikini är på väg hem till mig. Förhoppningsvis kommer den innan Cypern-resan..


Vem tror du jag kan lura med en dubbelfaktura?

Godmorgon, alla!
Hoppas ni har haft en bra sista helg av Rockoff. Själv var jag in på området endast en dag och det var i fredags, då jag och mamma dansade loss till Rolandz. Men det var faktiskt över förväntan, han är en himla lustigkurre han där Gustafsson :)

Nu ska jag äta lite frukost, sen har jag massor att göra. Imorgon drar Micke och jag till Uppsala och handlar nya möbler, vi vet redan på ett ungefär vilka som vi vill ha så jag tror att det kommer gå ganska smidigt och smärtfritt! Sen så ser jag givetvis fram emot ett besök på Max också, mmmm!


Nom nom nom!