Off I go

Kom hem från jobbet för cirkus en timme sen..
Är ruuuskigt hungrig!.. Yamyamyam, vad skulle man kunna hitta på till middag? Funderar starkt på att springa till ICA & köpa nåt roligt :) Kanske en färdigrätt? Nee.. Kanske en sallad.. om inte alla gamar redan tagit dem.. :) Haha.

Jag är aviiis på Jessica som nu är på väg till/ framme i Turkey. Vågar inte ens kika på hur varmt & gott det högst troligen är där!

Imorgon kommer mamma & pappa till staden. På kvällen ska vi ut & äta! Länge sen vi träffades nu, Tuska i Helsingfors börjar bli ett tag sen..!
And off I go..

The roof, the roof, the roof is on fire

image50En heldag framför tv:n & friidrotts VM. Lider faktiskt lite med Susanna Kallur, fan vad surt det måste kännas att vara en hundradel från pallen. & herrarnas höjdhopp var minst lika underhållande!

TV:n till höger har Micke & jag bestämt oss för att köpa, såvida inte bilden är åt helsike.. Den ligger etta på Sibas topplista & slutsåld i precis hela landet för tillfället. Finfinfin.

Hahahaha, kollade på
Bloodhound Gang - Fire Water Burn tidigare idag & jag fattar inte hur den kunde bli så stor som den faktiskt blev! Helt sjuk video också :) Haha!

Usch, vad slö jag känner mig. & jag vet med mig också att jag har i princip hela lägenheten att städa, mail att skicka & massamassa papper att sortera. + ett ICA-besök. Suuck.
Ikväll ska jag baka en sån här också :) Time to get started..!

Hallontartalette

Urtrist väder idag. Ändå kände jag att jag ville få nåt gjort.. Så Micke & jag åkte in till stan & handlade lite fika :) Muums! Hallontartalette blev det för min del, med facit i hand så föredrar jag nog hederliga bullar & bakelser. Tartaletten var så.. sur. & så är jag ruskigt rädd för att få ont i magen varje gång jag äter grädde.

Får skjuts med snälla svärmor till jobbet ikväll för möte! Micke har bilen, så annars hade jag fått cykla.. & det kan verkligen börja spöregna lagom till kvällen..!

Nej, måste trotsa vädret nu & handla lite frukost till imorn.

My baby and I

Jag är jättenyfiken på vilka som läser min blogg :) Vet bara några.. Alltför några.

Till sist en låt som jag har haft på hjärnan heela dagen..



Gillar fortfarande 'Cheek to cheek' bättre, men denna är fan catchy den med.

Time to partey

Imorse vaknade Micke & jag av att grannen satte igång sitt dunka-dunka igen. Daniela såg rött & vidtog omedelbara åtgärder för att få tyst på musiken. Vad jag gjorde kan jag inte säga, men jag har hört ett ljud sen runt 12-snåret. Muahahahaha.. :)

Fest igår med Club Casa. Jävligt roligt måste jag säga. Först förfest, som jag, Emelie & Vanessa hade STORA svårigheter att hitta till. Hahaha. Men till sist så. Jag hade på mig min nya klänning, hade jag haft en kamera så hade jag absolut lagt upp kort. Grymt fint vart det! Sen vidare till Espan. Har fortfarande svårt för det stället.. Sen skjuts hem av min Micke.

Ikväll blir det en hel del slöande. WUNDERBAR. Sen ev. lite städning & bakning.

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Jessica!

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex sanningar/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Slutligen väljer Bloggaren fem andra Bloggare och gör en lista med deras namn. Efter det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta de veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. När jag var 12 år sjöng jag karaoke för första gången. Det var i en fullproppad nattklubb på gamla Birka Princess.
2. Ska snart slinga håret lite ljusare, men jag har även haft riktigt mörkbrunt & rött hår.
3. Tycker att Forensic Files, där de löser mordgåtor, på Discovery Channel är ett jätteintressant program.
4. Jag har fobi för stora hundar.
5. Kan lätt som en plätt nå upp till näsan med tungan!
6. Jag kan snacka som Cartman & sjunga som mössen i Askungen.

Tror ganska många redan har gjort den här.. Men jag utmanar Sandy, Sara och Camilla (du får skriva svaren som en kommentar..)

Mr Bean

Åhåhåhå, vad dum grannen är! Vi som trodde att det skulle bli lugn & ro nu, men icke. Idag har han spelat precis lika högt.. Tom. nu, fast på väääldigt låg volym. Vilket nöt.

Jättebra dag! Shopping på stan, köpte en jättefin klänning på H&M! Åt middag med Micke & bandet på Subway, sen hem & läsa lite. Lugnt & skönt, härligt :)

Nu ska vi kolla på nya Mr Bean rullen, hoppas den är bra! Sen sova..
Först iväg & handla dricka :) Trevlig kväll!

Woho!

Hahaha, vet ni vad? Igår kväll råkade jag höra ett samtal ute på gården mellan min dunka-dunka granne & snälla tanten längst ner. Hon frågade om det var han som spelade så högt & hotade sen med att ringa hyresvärden om han inte sänkte volymen.

HALLELUJA!

& vad kontrade snubben med? Jo, "jävla kärring". Säger väl allt om honom?
Men nu är det lugn & ro här uppe :) Sköönt!

Uppe tidigt idag, iom. att jag jobbar dagpass i helgen. Blev inte staden igår, funderar på att dra dit idag istället. Inflammerat tandkött har jag också, tack vare en visdomstand som skaver emot.. Kanske man skulle uppsöka tandläkaren..? Åh, men sånt är ju så dyyrt..

Har du sett min lilla katt?




Gud. Vad. Söt.
En dag ska jag skaffa en sån vovve!

Play with fire and you will get your fingers burned

Trallala. Idag är jag ledig. Tjoho! Micke är på möte, när han kommer hem vill jag åka en runda till stan :) Sen ska jag gå till ICA & hämta ut mitt H&M-paket. Exciiting.

Det bittra kriget mellan oss & vår granne förtsätter. Idag spelade han Carola & Basshunter. Vi kontrade med Stratovarius på högsta volym. Gick ut i trapphuset med jämna mellanrum & hörde hur det dånade när han lirade. Sen sa jag "oj, vad tyst det var" när han hade slutat, ovetandes om att han stod en trappa ner med en kompis. Hoppas han hörde :)

Dags för musik.

No trance, please

Sucksuck. Min granne är värsta trance-freaket & ska alltid nödvändigtvis ha på sina jäkla basförstärkare när han spelar.. Konstigt att man inte fattar bättre när man bor i lägenhet. Nåväl, en vacker dag kommer han säkert att spela när jag sover ut efter att ha jobbat natt & den dagen kommer det bli ett jäkla liv vill jag lova..
Nu spelar han Markoolio.. Herregud..

Jobbar ikväll, sen ledig två dagar. Sooft!
Micke har hjälpt mig att diska + plocka ner stuff till förrådet idag! Jättesnällt :)

Nu står grannen i trapphuset & ropar.. Haha, vad trött jag blir.

Pain - Zombie Slam


Sleepy

Vad har man då åstadkommit idag? Well, hade klockan på 12. Somnade om. Vaknade 13. Ätit frukost, suttit vid datorn.. Ajaj. Men jag har bestämt mig för att låta detta bli en slapp dag. Ska snart sätta igång & städa, sen vandra till ICA & handla ugnspizza. Yummie, yummie :)

Sahara Hotnights - Visit to Vienna
Nunununu ska det städas!

Amaranth

Det gick bra att jobba ikväll + att jag cyklade som en galning = tidigt hemma. En dusch efteråt satt bra!
Under min cykeltur kom jag fram till att det nog är färdigcyklat på nätterna nu ett bra tag framöver för min del.. Det är ju så kyligt! + att man aldrig vet om man kommer hem oskadd..
Nog om det.

Imorgon ska jag baka bröd & ta itu med lite städning. Nån god middag vill jag också lyckas med!
Nattinatti nu :)

Bicycle race

Hum, big problem. Jag har cykeln utanför jobbet.. & Micke har bilen. Måste ringa svärmor & höra om hon kan skjutsa mig idag. Så får jag väl cykla hem :) Haha, som det kan bli..

Gah, jag måste ta itu med mitt sockersug.
Dags att ta itu med dagens "att göra." Men först lite
musik, en av de bästa låtarna jag har hört? Could be. & Micke, jag & pappa ska till Stockholm & rocka snart.. 31:a oktober, närmare bestämt. Sweeeet :)

Nördskolan

Det blev filmkväll igår, hemma hos Mickes lillebrors flickvän. 'Nice guys graduate last', eller 'Nördskolan' på svenska. Haha, vi skrattade gott många gånger, så jag kan rekommendera den!

Det blir jobb ikväll & imorgon kväll. Kom rätt plötsligt :) Men blir säkert bra.

Idag har vi varit på marknad i Selånger. Första marknaden här i stan för mig! Men helt ok ändå.. Micke & Ante hittade varsina tröjor. & vi funderade på att köpa en till pappa :) Hahaha, "fuck the sun!" - citat från hans nya favvoband.

Lyssnade på nya Nightwish-låten på Jessicas blogg. Hmmm.. Jag gillar nog gamla Nightwish bättre. & det är klart, låten passar ju den nya sångerskan bättre än Tarja.. Men jag veeeet inteee.. Äh, ska inte säga något mer om det. Slutar säkert bara med att jag kommer att digga henne iaf.

Nu ska jag plocka ihop!

Movienight

Hur lägger man in såna där rutor från Youtube, så man liksom ser klippet fast på min sida? :) Äh, ni förstår vad jag menar! Försökte iaf med det konststycket igår, slutade i att klockan blev alltför mycket & jag alltför trött. Huva.

Haha, ett program som låter som nåt för mig.. "Kaffe är guld." Ikväll vill jag hyra film! Verkar inte komma nåt bra på tv.. Kanske
'Mr Beans semester'?

Nedräkning

Huj, kvällarna förvinner i ett rasande tempo när man jobbar dagpass. Nu är det bara en stund kvar av kvällen för min del, sen ska jag sussa. Micke & jag hann iaf få ihop en schysst middag, tänk att vi alltid lyckas :)

Bara sisådär fyra-fem månader kvar.. Sen ska vi till Thailand :D Niiice.
På tal om nice så är jag nästan hundra på att jag ska börja träna igen.. Riktigt, riktigt bra beslut!

Ev. Åland i början på september..!

We have a winner!

Haha, helt otroligt. Av 700 tävlande i Nordeas tävling blev jag en att vinna ett USB-minne :) Har sagt det förut & jag säger det igen.. Jag har en jäkla tur i lotterier!

Hemma efter jobbet igen. Åt en spagetti&köttfärssås-tub till middag som Micke hade köpt till mig! Riktigt god :) Tack, hjärtat! Sen blir det godiis, muhuums!

Vi ska skura, vi ska tvätta

Åter igen blev det en mycket lyckad middag av mig & Micke! Underbart gott med lax :)

Nu ska jag ta mig an lite skitiga fönster. Svärfar svängde förbi med en hink till mig, så nu är det bara att börja jobba!

Kameraladdaren!

Haha, just ja. Jag har glömt berätta att min åländska skitcykel (den som pappa hämtade..) ÄNTLIGEN HAR BLIVIT STULEN. Hahaha. Nån som plockade den bakom gamla lyan, där den stod olåst. Nu har jag bara min mörkgröna kvar & den är så fin!

Micke & jag har fixat besiktningstid för bilen, vi fick en helt perffaa tid!

Åhåhå, nu är äntligen min kameraladdare åter i min ägo. Så när vi har städat upp liite till här inne, så ska jag fota lite :) Hihih.

Om det finns nåt företag som jag avskyr så är det Haléns.
Först mailade jag EN gång om att jag inte ville ha deras utskick mer.. Fick till svar att jag var borttagen. Nu fick jag en katalog skickad till vår GAMLA lägenhet, så nu har jag kontaktat dem igen.. Suck.

Rullgardinia

Hehe, roligt namn det där. Rullgardinia. Anyway, idag har vi fått upp vår rullgardin :) Kanske inte den vackraste bilden, men såhär ser den iaf ut.. Skönt att saker börjar falla på plats!

Det blev en bra middag idag också. Wokad lövbiff med grönsaker & pommes frites. Samt den obligatoriska mangorajan :D Galet gott. Micke & Jonas åt det, jag åt kycklingsoppa. Den var dock inge vidare..

Ska ev. baka bröd ikväll :) Men det får bli först senare.

I would walk 500 miles

Hittade ett synnerligen intressant klipp på Youtube, där upphovsmannen menar att Family Guy stjäl från Simpsons. Se & begrunda själva. Själv tycker jag inte att det är så farligt..

Har åkt till IKEA två gånger på två dagar (!) .. Men nu borde vi ha det mesta till nya lägenheten :) Vi har det så mysigt här uppe!

Jag har tillbringat kvällen med lite bakning (snabbkaka från ica.se, serverat med vaniljvisp). Riktigt mumsigt! Nu ska jag umgås med Micke, titta lite på nya gardinerna + dricka cola. Pööörfeckt.

Underneath my skin

Jag måste slå ett slag för Bobs saft med päron & melon. Hur god som helst & väldigt bra i värmen!

Micke jobbar 3 timmar idag. Skönt! Sen blir det kräftskiva hos svärföräldrarna :) Länge sen man åt kräftor!

Jag saknar mitt DC++. Tanken har slagit mig om jag inte borde köpa en stationär dator.. Det ryms ju inte så mycket på min lilla lapis. & så är jag grymt sugen på en ny mp3.. Det finns en prisvärd hos Expert som jag borde titta närmare på.

Lite låtar till sist då..
Linkin Park - Papercut & No Doubt - Hella Good. Nu ska jag ut i solen!

De kommer hit, eller inte?

Mina föräldrar kan nog aldrig bestämma sig. Till igår var det 100 % säkert att de skulle komma på besök i slutet av augusti. Men igår fick jag då höra av pappa att han inte får ledigt. Well, nu ska mamsen snacka med honom.. för hon vill verkligen åka :) Hon är så söt.

Nu har jag äntligen skickat in min H&M beställning. Kunde inte bestämma mig gällande
skinnjackan, så jag lät den vara. För tillfället.

Annars en lika varm & skön dag som vanligt. Ska diska det sista idag, sen fortsätta & städa undan lite flyttkartonger. Ikväll funderar jag på kycklingsoppa med scones :)

Pigg när man ska vara trött

Yeees, hemma efter jobb dårå. Tröttheten försvann så fort jag kom hem.. & nu känner jag mig bara pigg. Skuuumt. Aja, ska strax testa att sova iaf.

Good news: bikinin är åter i lager på H&M. Lycka :)

It can't be

Kanonväder idag med! Wunderbar! Det enda lilla som jag saknar från gamla lägenheten är det igenmålade fönstret, som motverkade all form av solljus från att sippra in i lyan.

Fan, tänkte precis skicka iväg en beställning till H&M för mig & svärmor, men nu när jag kom in på sidan & fick syn på en klänning som åter finns i lager vart jag osäker. Äh, lika bra att skita i den. Men nuuu märkte jag att den bikini som jag hade tänkt beställa tagit slut! Hoiwaicuthuyhsuysy! Vad jobbiiiiigt. Jag tror faktiskt att jag gör så då att jag väntar med hela beställningen.. Hoppashoppas att de får in fler av den : /

Åhåhå, Micke & jag handlade en jättegod ciabatta idag på ICA som vi sen gjorde ost-mackor av. Mina smaklökar jublade :)

Nu ska jag bannemig ta mig an en Risifrutti samt disk. Sen jobb!

Livet på tredje våningen

Pust. Vilken värme! Men jag klagar inte, urskönt ju! Jag visste, visste, visste att det skulle komma lite värme nu i augusti, tror det var den där tyska meteorologen som spådde det vid årsskiftet. Fast nu hade de väntat ostadigt fr.o.m. onsdag.. & jag jobbar imorn under soltimmarna. Ajaj.

Det är underbart att bo högst upp, med balkong & kvällssol. I onsdags stod jag & kollade ut genom fönstret, då jag såg en snubbe i ett grannhus komma upp från tvättstugan med en stor väska med nytvättat på axeln.. & när han skulle öppna dörren & gå in tappade han förstås ett par kallingar, som låg kvar där utanför säkert nån dag. Hahaha, jag hämtade Micke & vi stod där & flabbade.. Pinigt :)

Åh, nu hör jag glassbilens välbekanta toner.
Hög tid för lite disk + middagsstök.

Sunny day

Angående gårdagens middag blev det gryymt gott! Ev. hade vi i liite för mycket kapris.. För den som vart sugen så finns receptet här. Smulpajen har ni här + här.

Har precis kommit hem från jobbet, så nu blir det middag! Snacka om att det var skönt med en cykeltur hem :)

Råbiff

Dags att springa iväg till ICA & handla lite krubb. Ikväll blir det råbiff med persiljesmör & pommes samt smulpaj till efterrätt! Recension kommer förmodligen senare :)

Till sist en
galet bra låt.
Trevlig lördag!

Samsung LE-32R81B

Nån gång, när jag har råd, ska jag bannemig köpa en sån här. Jag har hört från flera håll att den är bra & dessutom är den ju ruskigt snygg!

Har ingen aning om var jag ska få tag på bestickslådor med högst 20 cm i bredd.. Har letat på Ikea, Rusta, Jula, Silvan..

Nu har jag äntligen fixat lite frukost, yummieyummie. Micke är på jobb, första dagen på nya jobbet! Exciting :)
Känner mig lite som en hemmafru idag. Ska diska, städa, handla & laga mat.. Skönt att jag inte har nån brådska iaf!

Eternity holds

Huj, gårdagsnatten var jobbig. Jag var såå trööött. För min granne kom & ringde på kl. 10 på morgonen & sa att vår bil var felparkerad. & jag kunde verkligen inte somna om.. Konstigt att vi inte hade fått böter då, med tanke på att det kör parkeringsvakter runtrunt i området flera ggr per dag.. Nee, sånt beteende gillar vi inte. Nästa gång är jag inte lika snäll.

Fullspäckat schema idag. Stan med diverse ärenden (+ ev. shopping..) & bio vid 18. Jag & Micke ska se nya Simpsonsfilmen :) Hört att den är bra!

Smulpaj ikväll med banan, maybemaybe.

Veckan som gått

Nu är jag tillbaka. Den senaste veckan har vart så jäkla rörig att jag blir trött bara av att tänka på den. Jag jobbade från torsdag till & med måndag, vilket ledde till att när jag inte jobbade så sov jag i princip. Jobba, sova, jobba, sova und so weiter.. Oh well. Sen började vi lite smått att flytta ut grejerna ur gamla lyan i stan & packa in i lådor, som vi ställde i en släpvagn från Statoil. & i tisdags flyttade vi in allt i nya lyan & fy faan va nice vi har det här :) Balkong, stort kök med nyinköpt köksbord, en supermysig hall med garderober, stort & rymligt badrum samt ett jättehärligt sovrum!

Sitter nu med en stor bit butterkaka i handen! Jag säger det igen; det finns inget bättre till fikan än Skogaholms butterkaka.

image47               image4http://app.blogg.se/index.bd?fa=article.new# Ändra textredigerare8

Oj. Så. Snyggt. Fan, så vill jag klä mig.
Dags att dra till svärföräldrarna, sen blire middag & jobb.