Saarbrücken tur & retur

Tjooo!
Vi var iväg på en helt galen resa till Saarbrücken förra veckan. Jag säger såhär - vi besökte tre länder på tre timmar, Tyskland, Frankrike & Luxemburg. Rekord? ;)
Vi har sett så otroligt mycket under våra dagar där & jag har nästan uteslutande snackat tyska. Inte med Micke & pappa då förstås!
Nu sitter jag hemma med helt sjukt ont i halsen, blää. Men efter en halv ask Bafucin & Strepsil börjar jag tröttna något. Klockan 17.30 ska jag infinna mig på sjukhuset, inget allvarligt :)
Dags att ta itu med lite städning här hemma innan jag ska iväg. Haha, det har hänt en hel del här hemma också.. Men nu börjar det lugna ner sig något.
Syns senare!
Utsikten från Burg Monclair, omgiven av "Sagoskogen". Helt fantastisk fint, en av mina favoritplatser som vi besökte!

Pro & resa!

Godkväll alla glada :) Detta är en nystart för vivaladaniela, skriver nämligen på en ny dator idag. Jag är så fruktansvärt nöjd med den, ska aldrig mer köpa på mig en Acer. Aldrig, aldrig, aldrig.
Annars då? Om en vecka drar jag, Micke & pappa till Tyskland & hälsar på bekanta :) Det ska ungefär bli SÅHÄÄÄÄÄR roligt! Denna resa har jag längtat länge efter ska ni veta!
Nu fick jag precis igång Spotify på datorn, så nu ska det lyssnas!
Sköt om er :)
Såhär ser min nya dator ut!