göte & feffes brudar strike again!

wii, så var man frisk igen då :) inte druckit vanlig mjölk på ett tag & efter denna helg så lär det dröja ett bra tag tills nästa gång.. laktosfritt it is!

nyss pratat med mamma.. vi diskuterade julklappar till brorsdöttrarna :) åh, det är så svårt. men det ska nog lösa sig.. blir en vända till h&m imorgon & barnens hus på söndag. skönt att jag äntligen fått lön, så jag kan unna de små sötnosarna nånting roligt i present!

varit ledig idag, niice. konstigt nog hade jag velat jobba, eftersom vi på jobbet skulle bli bjudna på lunch.. wellwell. det vart en låång & mysig fika med Micke istället ^^ hihihihi. + lite klädtittande.

nu hamnade jag på tradera. kikade lite på vintagestövlar & viktor & rolf.. gällande vintagestövlar så lönar det verkliiigen sig att jobba på Myrorna.

                 

innebandyturneringen närmar sig med stormsteg! & jag är i urkass form; skärpning ! annars får jag agera hösäck i målet.. såna täcker väl iofs upp målvaktsburen hyfsat bra..

huva, nu börjar klockan bli mycket.. ska strax hämta lite vatten & läsa Damernas värld.

sjukis

uäääh. jag avskyr att va sjuk. jag blir så himla rastlös, att jag hellre går runt på jobbet & trampar & sitter nere i lagret & prissätter accessoarer än ligger hemma & istället försöker vila upp mig.

anledningen till att jag varit hemma idag är att jag förmodligen fått i mig för mycket mjölk, vilket innebär att jag borde va laktosintolerant. yes, folks. ingen mjölk, smör, ost, choklad osv. jaa, det är synd om mig!

jag kollade mitt konto idag. HAA, 2 kr. thanks a lot för de pengisarna, försäkringskassan. men nu ringde min gode far till dem & jag ska få slantar på onsdag. lööövli. & nästa pengar borde jag få mer + att min lön från Bamse & Lille Skutt jobbet snart borde komma den med! I'm rich :)

både Micke & hans mamma tycker att jag ska färga håret mörkbrunt igen.. men jag är nöjd över att ha fått tillbaka min normala färg :) sååå. jag vet inte.

snart dags att natta. kanskee jobb imorgon?

a lallalalla long

.. a lallalalla longlonglilonglonglong :)

ikväll har jag & svärmor tittat på idol. det var bra, men himla spännande. hon är rolig att titta med!
jag har hicka. för andra gången ikväll. mååh, mera cola mera cola..

glömde totalt bort att visa bilder på mitt superfina linne. så häär kommer de!

135759-10 135759-9

webcam är alltid webcam. men vänta ni bara, för på julen ska jag ha linnet på mig! då får ni se! aha aha, juldagen på Arken med Mickan, jag & Soundway :) tjoho!

det är bra att va jag. har lagt undan ett par svarta, toksnygga skinnhandskar på Myrorna för 50 SPÄNN. & i helgen ska jag testa & limma mina stövlar från samma ställe.

nu ringde Micke precis, så dags att sluta skriva.
imorgon kommer det mera. det kommer mera.. dubbidubidubbidubi..

yummie

i helgen köpte jag världens sötaste linne :) det är mörkgrönt med ett svart band i midjan.. dessutom i 100 % silke. det ni. inte illa.. ska visa bild på det senare.

imorgon är jag leedig! då ska jag städa, posta viktiga kuvert & äta massa gott, muums.
nästa vecka ska vi på jobbet bli bjudna på lunch. it's good to be me.

jag börjar komma i en ålder då julklappar inte längre känns särskilt viktigt. okej, jag har inte ett välbetalt jobb just nu, men jag känner inte att det finns särskilt mycket som jag MÅSTE HAA. hm, kanske börjar bli vuxen?

den 17:e december ska jag klippa miig. olala. det blir nog att kapa en rätt bra bit. men jag är beredd på det, så länge de tunnar ur barret. vågade inte riskera, så jag klipper mig på hemma på klipp upp. blir ändå typ 100 spänn billigare än salongen jag hade tänkt gå till här.

huva, va trött jag är. ska bli skönt att sova.. & sen sovmorgon imorgon, mmm.
nu vart jag sugen på en milkshake. yummie yummie yummie, I've got love in my tummy. man lär sig mycket bra av simpsons.

saturday night fever

äntligen ledig!
idag har jag slitit som ett djur! felplacerade kläder överallt som skulle tillbaka till sin rätta plats. tur att man jobbar för frälsningsarmén - ledigt på söndagar. hihihi.

har precis ätit en supergod middag.. lasagne med sallad & rödvin. muuums. nu är jag lagom sugen på nåt sött.. kanske gå en sväng via ica?

just ja. jag måste boka frissatid :) frågan är bara om jag vågar gå till en helt ny frissa här i stan eller om jag ska fega ur & boka tid hos klipp upp hemma. hmm, tror faktiskt det blir det sistnämnda..
efter att ha sett jennys blogg med bilder på nicole richie är jag himla sugen på att göra nåt roligt med håret :) http://www.hollyscoop.com/8261/2006/11/17/nicoles-a-hit.aspx
sån där lång snedlugg är bara sååå snygg!

135759-5

som ni seer. jag har haft precis sån frilla förut!

http://www.youtube.com/watch?v=QmroaYVD_so&eurl=
tihihihi. va sööött!

trallalaaa. jag vill ha ett riktigt jobb! inte bara praktik.
men det kommer, det kommer.

in

tjabaa :)

ikväll har jag & Michael vart på stan & besökt nya varuhuset "In". faan va mycket folk det var där! men flera bra butiker har kommit dit. cubus, ett större gina tricot & ett större vero mooda! woho ( : me like. speciellt det sista. & så har det kommit ett nytt fik också, som givetvis var mer än överbefolkat ikväll.

gah, va sugen jag vart på en hallonsmoothie. kanske ska fixa imorgon..? hm. fast.. jag skulle gärna vilja överraska alla med the worst kladdkaka med glacyr :) om jag lyckas med den så räkna med bildbevis! den kommer bli minst sagt smarrig.

135759-4

nu kommer Micke upp med cola, muums.

just jaa, jag söker nåt nytt nu efter Myrorna, för på måndag har jag bara tre veckor kvar av min praktik.. & sen vågar inte Arbetsförmedlingen anställa oss längre, iom. den nya regeringen som ska börja tycka till om arbetsmarknaden from. nästa år. såå, nu funderar jag på flera jobb :) har redan skickat in ansökan om ett jobb som elevassistent på en låg- och mellanstadieskola. nu funderar jag på att även få iväg en ansökan till en frisörsalong här i stan också.. kanske man blir frissa i slutändan? :)

nee, nu ska jag dricka Cockis & mysa.

wacken -07

nästa sommar vill jag verkligen göra nåt nytt, nåt annorlunda :) så man kanske skulle sticka iväg på hårdrocksfestival till DEUTSCHLAND? jawohl, undrar hur det kommer va med tyskan då.. jag kanske hunnit glömma allt & tvingas börja gnata allt 'ich heisse, du heisst..' igen?

135759-3

jag vill ha ett husdjur.  gärna en sån där liten söt tuttituuu med tjock & yvig päls. jaa, jag vill ha en liten hundvalp. men vilken ras? pomeranians är så förbaskat söta, papillons likaså! & vettetusan om jag skulle kunna motstå en shih tzu-valp. men pomeranians ligger nog rätt bra till.. vore himla kul att besöka en gård där de föder upp såna.. för den lilla erfarenhet om hur de är i riktiga livet har jag fått via youtube.com.. bl.a. dessa två exempel :) :

http://www.youtube.com/watch?v=Zgyb5KzjGtk&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=k5jiqcNpUeE&mode=related&search=

nu blir det disco. nja, nästan.
Rammstein - Mann gegen Mann

gonaaatt!

tandläkare

nuu ska jag gå & fixa mig i ordning.
sen ska vi till folktandvården.. jag måste ändra adress hos dem med. jobbigt värre. & inget vidare roligt väder ute..
hasta la vista :)

hallilooo

yes, så har även jag, lilla dääni skaffat en egen blogg :) inte illa va?

jag saknar min kamera. eller egentligen inte, för den ligger på bordet bredvid mig. jag saknar min kameraladdare, så jag kan ladda üpp kameran. yesss. så får ni se hur jag ser ut :) länge sen jag tog en bild på mig själv nu.

vet inte hur många som tror det, men jag har inte mörkt hår längre. mitt hår är, humhum. halvblont/brunaktigt tyyp. jag trivs faktiskt ganska bra :) den är rätt nära min riktiga färg.

idag är jag leedig. & när jag är leedig vill jag va med Micke. så snart ska jag gå & pussa på honom ^^ hihihi.
det kommer mera.

åh, vilken söt klänning! juldagen/nyårsdress? thank you, h&m.

dressed for success