Trouble, trouble, trouble

Vilken kväll! Suverän mat i form av fläskfilé med ugnspotatis & lite tv-tittande. "Svenska Hollywoodfruar" är ett måste när jag väl märker att det är på. Delvis för att jag diggar Maria Montazami. Hur mysig är hon inte? :)

Bloggtorka råder, fick en idé igår att jag kanske ska byta bloggnamn & lösenordsskydda. Vissa har tidigare tagit illa vid sig av saker jag skrivit & det var definitivt inte meningen. Känns så onödigt med all denna skit jag fått ta.. Oh well, vad tror ni om det? Fortsätter ni följa mig & min vardag isf? :)
Imorgon är Micke & jag lediga = sooovmorgon! Vidare har vi en del ärenden att ta itu med, vi kanske hinner med en fika på stan också :) Vi får se, senare på kvällen ska jag reda upp en sak som inte känns alltför rolig. Men det gäller att stå på sig. Jag ska INTE ge vika!
Nee, nog svamlat.
Sov gott alla rara!

Även läkare använder Google

Måste berätta om mitt läkarbesök igår. Jag fick en tysk läkare vars uttal inte direkt var något att hänga i hatten. När jag berättade för honom om ett receptfritt läkemedel som jag hade använt så tittade han på mig frågande varpå han ÖPPNADE INTERNET & BÖRJADE GOOGLA EFTER DET. Herregud, var sååå nära att brista i skratt där jag satt när han öppnade en Aftonbladet-artikel som handlade om bröstmjölk :) Eh, tur att sköterskorna visste exakt vilket läkemedel jag pratade om iaf. Tack för den, liksom.
Har haft en hektisk vecka med mycket att tänka på. Precis som Emma anade så ska vi flytta. Vi har skrivit på alla papper & i årsskiftet ska allt vara klart. Dock återstår en del renovering, jag visar bilder sen när allt är klart!
Ska springa ner & slänga i en tvätt nu. Sen väntar städning av hela lyan, ikväll ska en snubbe komma över & kika på lägenheten. Ska se till att den är fin tills dess :)
Önskar er en finfin tisdag!

Feeling good

Ledig tisdag innebär mathandling, laserterapi & sen ska jag möta upp Micke, så sticker vi iväg & jobbar. Har ett hemligt projekt på G, men vill inte berätta än vad det är :) Taskigt, va?
Nu lyssnar jag på hårdrock & drömmer mig bort till nästa sommar. Undrar om det blir någon festival då? Ozzy till Sweden rock, Immortal till Getaway in Gävle..

Ha en finfin tisdag!