Tysklandsresa & Macbook?

Ledig tisdag betyder mycket hemmaslapp, Steel FM på tv (lite skumt bara att de filmar hela tiden inne i studion..) & jag ska försöka dra igång lite bakning här hemma. Fast jag avvaktar nog tills Micke har slutat så kan jag ta bilen till stan istället för att cykla en regnig dag som denna :)
Om exakt en vecka fyller Micke år, jag planerar som bäst vad jag ska bjuda gästerna på. Måste, måste prova att baka en marängtårta nån gång, hur gott vore inte det? I övrigt satsar jag på after eight-tårta (fjolårets succé!), bullar & lite annat smått & gott. Vem vet, kanske har lärt mig koka kaffe tills dess också? ;) Haha!
Såg att jag har glömt att skriva om vår tripp till Sundsvall. En mycket bra helg blev det, tyvärr gick tiden för fort som vanligt. Inget Casa-besök, inte heller något restaurangbesök med älsklingen. Men i Birsta hittade jag två par jeans & på Make Up Store i stan hade de rea på nästan hela sortimentet med 40%. Hallelujah moment ;) Sen fick jag träffa söta Ellinor också, alltid lika roligt!
Min bildlösa blogg ska det förhoppningsvis bli ändring på snart. Jag ska i dagarna betala två biljetter till Tyskland (yes, resan blir av!) & inom en snar framtid vill jag införskaffa en Macbook. Så håll ut :)
Nu ska jag tvätta vidare, sen städa köket. Tjingeling!

Bildfri blogg?

Jag vet att bloggen saknar bilder, men jag hoppas att det blir ändring på det snart :) Håll ut!
Nu drar vi till Sundsvall för en härlig helg med Mickes familj.
Sköt om er, vi hörs när jag är tillbaka.

Jultidningar

Barn är ena listiga rackare.

Jag kom precis innanför dörren efter en tur till stan på cykeln. Precis utanför huset stod fyra flickor & gosade med grannkatten (för övrigt världens sötaste kissemiss!). När jag gick förbi frågade en av dem: "är det din katt?" & jag svarade "nej, tyvärr". Då tittade alla fyra på mig, en av flickorna sträckte fram en katalog och därmed var jag fast. "Köööp jultidning", "snälla, vi har inte sålt en enda ännu", "det finns massor att välja mellan" & där stod jag med beställningskatalogen i handen & bläddrade frenetiskt medan jag funderade hur jag på smidigast sätt skulle kunna ta mig ur den där kniviga situationen.
Med ett "mjaaa.. tyvärr.. jag kan inte" gav jag tillbaka katalogen & halvsprang upp till porten.
De där flickorna kommer att bli duktiga säljare :)

Body talk pt. 2

Godmorgon! Har ni sovit gott? :)

Vaknade för någon timme av att grannarnas barn skrek, hehe. Har nu plöjt igenom Bloglovin & ska snart fixa lite frukost. Köpte hem örtsalt häromdagen, det är ju kalasgott på skivade tomater. Mmm! Så det blir nog en eller två rågbrödsmackor med skinka, tomater & mitt kära örtsalt på.
Idag är första dagen av min lediga vecka. Planen är att idag & imorgon försöka städa upp, tvätta & kanske baka något gott. På torsdag kväll när Micke har slutat drar vi upp till Sundsvall. Åh, det ska bli skönt! Länge sen jag träffade mina svärföräldrar nu & dessutom har vi två födelsedagar att fira :)
Lyssnar nu som bäst på Robyns nysläppta "Body talk pt. 2" som är precis lika grym som den första delen. "Hang with me" är sedan länge en favorit på nya skivan. Tummarna upp!
Tips, tips!

Nothing comes close to the golden coast

Hallåhallå!

Bloggen blir bara mer & mer lidande.. Det kommer nog tyvärr bli så framöver också. Jag får helt enkelt försöka återkomma när jag har något på hjärtat ;)

Igår vinkade jag av mamma & pappa som drog till Turkiet för en veckas all-inclusive. Fuuuusk! Aja, snart bär det iväg för oss fyra igen då vi drar till Tyskland för att hälsa på lite bekanta från Teneriffa-resan. Enda kruxet är att fixa flygbiljetter dit & hem, det måste vi ordna i helgen.

Nu har jag några timmar kvar innan jobb, har lite plock här hemma att ta itu med.
Ha en finfin onsdag ;)