Schulman Show


Schulman Show, S05E06
Herregud, vad jag skrattade. Se det!
Påminner mig om att jag borde boka biljetter till "Spamalot" snarast..

Nu ska jag iväg till butiken och handla lite till middagen. Btw, eldade lite med det nya "True Grace"-ljuset med doften "Seashore" igår och det doftar fortfarande herrparfym i lägenheten.. Nästa gång köper jag mint!

Uno

Denna söndag har vi sysselsatt oss med dammsugning och haft över pappa på fika. Vi pratade imorse om att sticka ut på sjön en sväng, men lilla fröken var bara trött, trött, trött idag så vi fick hitta på någonting annat :)

Vi har även köpt pizza och kvällen avslutades med ett besök hos Krille och Sara. Vi har faktiskt film hemma även ikväll, men den får vi spara tills imorgon.


Är det fler än jag som är Uno-fans? Minns att jag spelade det jättemycket när jag var yngre, men jag har typ glömt bort det.. tills ikväll! Det finns tydligen som PLAYSTATIONSPEL, crazy. Eller.. det kanske vore något?

bild: playstation.com

Baby, you and I

Gud, vilken mysig kväll!
Det blev middag på Texas Longhorn. Lammfilé till mig, oxfilé till Micke. Alltid samma, alltid lika gott.
Vi avslutade med film (Thor, klart sevärd!) med vitt vin och kaffe till mig. Jag har verkligen missat många filmer under det senaste halvåret, tipsa gärna om ni nyligen har sett någon bra!

Snart är det sovdags, imorgon blir det hyfsat tidig uppstigning. Dogshow i Eckeröhallen it is, det är premiär för egen del. Hoppas få se en och annan
dvärgspets, fast de kanske redan har åkt hem?..
En annan sak, jag provsökte tidigare efter ett nytt namn på blogg.se och såg att det faktiskt var ledigt! Fast å andra sidan har jag haft 'vivaladaniela' ett tag nu, så jag får fundera lite..

Lady Gaga - You and I

Som en ny människa

Precis hemkommen efter en dag på stan. Tänkte bara berätta hur fruktansvärt nöjd jag är med min nya frisyr! Min frisör slet med barret i ganska exakt 2 timmar, hon fick färga det två gånger + nyansering + schamponering. Men vilken skillnad sen då, toknöjd är jag :)!


Innan dagens frisörbesök




Nytagen bild :)

Cry baby

Det är fredag idag och det firar vi med en riktig fredagsdänga ;)


Känner ni igen han som "sjunger" istället för Cee lo Green?

Det är Steve Urkel! Haha, jag kände igen honom direkt när jag såg honom och det var väl säkert 15 år sedan sist jag såg honom på tv.. Enjoy!
Jag börjar fredagen med frukost och kl. 11 har jag frissatid. Det är dags för makeover..

Surt sa räven

I juli beställde jag kläder från finska Ginatricot och åkte på dubbelmoms, 16 euro totalt. När jag kontaktade företaget fick jag svaret: "Det fungerar att beställa kläder till Åland, dock tillkommer det dubbelmoms. Vi tittar på en lösning för er som bor på Åland". Jo säkert jo.
Idag hämtade jag ut ett paket från Transmar och dessförinnan fick jag vackert traska till Tullen och betala 30 euro i tullavgift. "Prata med företaget, det finns en chans att du får pengarna tillbaka." Jo säkert jo.

Ska det faktiskt vara såhär, eller är det bara jag som är extremt otursdrabbad? Det är inte direkt schyst mot kunderna heller att bete sig som företaget ovan, vi bor ju faktiskt i samma land. Det är inte så att jag ber dem skicka mina kläder till Kina..

Aja, nu ska jag släppa det. Måste fundera ut vad det blir för mat idag. Kreolsk fläskfilégryta är en favorit när Micke och jag är på besök i Sundsvall.
Tror att jag ska testa detta recept.


Kreolsk gryta, bilden är hämtad från recept.nu

HTC Sensation

En annan sak som jag & Micke gjorde igår var att köpa nya mobiler. Jag har länge varit uuuurless på min lilla Samsung som var ett gammalt butiksexemplar, så nu har jag bytt upp mig REJÄLT. Numera är jag en stolt ägare av en superfin HTC Sensation. Har knappt vågat titta igenom den ännu, men det lilla jag sett är verkligen toppen! Jag kan nog inte bli mer nöjd!



En bild på min gamla och nya mobil!

Effektivitet & en sur Akon

Snacka om att man kan få mycket gjort, bara man lägger manken till!
Igår var både jag & Michael lediga, så vi stack till Ämbetshuset för en litet ärende. Sedan drog vi till Ålands Persienn för att höra efter vad de kan erbjuda för lösningar till två av våra fönster.. Under kvällen möblerade vi om i vardagsrummet och Micke satte upp en fönsterbräda i köket! Jag är så glad som har en så händig sambo :) Idag har jag dammsugit hela lyan, haft besök av Ålands Persienn och tvättat två maskiner tvätt. Det gäller att smida medans järnet är varmt ;)



Det här klippet har kanske inte så mycket med texten att göra, men jag vill ändå lägga upp det och dedikera det till min trogna läsare Emma. Dra fram till 2:10 i klippet för att höra världens förmodligen sämsta uppträdande med Akon. Emma, this is for you!

Hallelujah moment

I måndags köpte jag ett par jättefina höstskor i Stockholm. Tjejen i kassan lade i extra sulor för att de skulle värma lite mer och då upplevde mina fötter ett "hallelujah moment". Gillar särskilt att de är lätta att ta av och på + att det är syntetmaterial, så man slipper smörja in dem :)



Din Sko, 499 kronor.

Home is whenever I'm with you

Tisdag har vi idag och jag är åter tillbaka på åländsk mark. Kryssningen gick bra, vi hade det otroligt bra i Stockholm och på Birka Paradise. Mycket mat, mycket dryck och väääldigt bra sällskap :) Vilket bra gäng vi är!
Dagen har tillbringats på soffan i horisontalläge; jag har avverkat Svenska Hollywoodfruar (tre avsnitt!), Bonde söker fru, Idol och lite Top Model. Imponerande, eller hur? ;)

När som helst kommer min man hem, guud vad jag har saknat honom!
.. Fast det gör jag ju hela tiden :)

Kryssning på G

Sitter i soffan med Micke mittemot mig, båda med varsin dator i famnen. Vi har fredagsmys här hemma med vindruvor, kaffe och tänt ljus ♥

Denna helg kommer att gå väldigt fort, men jag har ju faktiskt en Stockholmsresa på måndag att se fram emot! Oh, det ska bli så mysigt att åka Birka Paradise! Bubbelbad, god mat och gott sällskap, härligt :)


Snart ska det bubblas!
Bild: birka.se

Electropop!

Ska snart kasta in handduken för ikväll, måste som alltid se vädret först :) 

Är det bara jag som tycker att Oleg har varit bäst hittills av de som har gått vidare i Idol?
Jag går och nynnar på "Electropop" i snitt 25 gånger per dag. Inte bra! Därför tycker jag att det är mest rättvist att även ni får gå och nynna på den konstant. Snällt, va?


:)

Baby, don't blink

Idag har jag min sista semesterdag innan jag börjar jobba igen imorgon. Det känns bra, har mycket spännande som väntar, bl.a. en resa till Stockholm nästa vecka :) Inte alls dumt!

Mickes bror Andreas kommer till Åland ikväll och stannar här under veckan. Tänkte att jag skulle överraska grabbarna, så har faktiskt bakat en kladdkaka dagen till ära. Det var JÄTTELÄNGE sedan jag sist bakade någonting alls, så jag är faktiskt jättenöjd över att jag kom till skott öht. Haha :) Jag har säkert länkat till receptet förut,
men här har ni det igen. Superlätt & kanongott!

Nu ska jag höja volymen på datorn (Pitbulls skiva på Spotify!) och försöka packa ur det sista från resväskan. Lateeer.


Såhär ser det ena doftljuset ut som jag och Micke köpte inne på London W8 i Stockholm. Min farbror tyckte att det doftar herrparfym, jag är benägen att hålla med! Haha, fast det doftar riktigt gott ändå!

Cypern, baby!

Jag vet att det har varit lite tyst här inne på senaste, här nedan har ni anledningen :)


Atlantica Sungarden @ Agia Napa, Cypern, 26.8-2.9!

Vi kom hem med morgonbåten från Grisslehamn imorse, så vi är rätt trötta.. Återkommer när vi har vilat upp oss lite!