Hemlighetsmakeri

Hej, hopp! Snabb uppdatering innan jag drar vidare :)

Igårkväll var vi hos svärföräldrarna & grillade. Fantastiskt gott, som vanligt. Som jag önskar att vi också hade en uteplats & grill.. Nåväl, efter maten spelade vi kubb med vänster hand. Hade ingen aning om hur svårt det skulle vara!

Nu sitter jag & räknar ner minuterna tills Micke slutar, sen ska vi iväg & äta pizza, troligen blir det sallad för min del. Favoriterna för hämtmat är Gonzalos & Kermit. (Kebab City är definitivt uteslutet, uääääh.)

Micke & jag har spännande saker att prata igenom ikväll också :) Säger ingenting förrän vi har bestämt oss!
Ha det så jäkla bra ikväll allesammans & njut av värmen!



Sundsvall för TVÅ MÅNADER sen. Snacka om skillnad!

Chai-te & värmebölja

Tudiluu. Här sitter jag & pimplar chai samt kollar runt på Ginas & HM's hemsidor. Jag är sugen på att avbeställa min väska, välja en annan & istället handla Mickes prylar här i stan. Orkar inte vänta tills mitten av juni :)

Jobb ikväll, sen ledig resten av veckan. På söndag har de väntat 27 GRADER I S-vall, holy crap. Måste se till att hitta en solstol, annars blir pappa sur på mig. Jag måste ju snart börja bygga på min thai-bränna.. Den ska hålla läänge!
Förresten så påpekade pappa igår att min röst allt mer börjar likna min underbara farmors. En stor komplimang för mig, så otroligt fin som hon var.

Nää, nu ska jag dricka upp & börja fixa krubb till jobbet ikväll. Marknadsföringsboken kommer också med, fick förresten godkänt i första inlämningsuppgiften. Grattis till mig!

Tjipp!


American pancakes

Åh, jag blir tokig! Mina svarta skinnhandskar är på vift, måstemåste hitta dem. Men var är de? :(

För övrigt har jag testat att laga amerikanska pannkakor för första gången idag. Resultatet vart helt okej, lite annorlunda förstås när man är van vid hederliga plättar. Men med honung, jordgubbar & skivad banan till slank de lätt ner ;)

Huj, jag har inte jobbat natt på tre veckor. Hoppas att jag inte blir trött snart.. Somnade vid 23 både igår & iförrgår :) Haha, I'm getting ooold.


Med utsikt över Sidsjön

Gud, vad hurtiga vi har varit idag!
Jag slog upp mina blå kl. 9 (WHAT?), helt utvilad & redo för dagen. Efter lite frukost begav vi oss till Sidsjön, som vi gick runt ett varv. Under promenaden kikade vi upp mot de
nybyggda lägenheterna med världens utsikt över sjön, wow! Jag fick även för första gången stifta bekantskap med en huggorm, snacka om att jag ryckte till :) Pytteliten, men den väste högt för det.
Stegräknaren visar på 11.000 steg idag, not bad!

Nununu ska det sovas, natti.

Äntligen Hemma - the house

Någon med 12 mille över som letar hus på Lidingö? Här har ni det, Äntligen Hemma-huset!
Vilket mästerverk! Vardagsrummet är otroligt, önskar att vi också hade 5 meter i tak & en eldstad. För att inte tala om uteplatsen.. Gosh!

Camilla, vad sägs? Ska vi bli grannar? :)


Fart & fläng

Nu är jag tillbaka vid datorn igen! Det har bannemig inte blivit mycket av den varan de senaste dagarna.
Jag har aldrig varit med om att en helg gått såhär långsamt. & jag menar det på ett bra vis. Vi har ju hunnit med så mycket!

I fredags vid 22-tiden anlände mamma, pappa & Vanessa till staden. På lördagen åkte vi ut till Birsta & traskade runt i butikerna innan det var dags för middag hos svärföräldrarna. Igår jobbade jag dagpass, under tiden stack alla andra & fiskade i solskenet :) När jag väl kom innanför dörren hemma blev jag direkt övertalad att följa med på minigolf-runda till Skönsberg där Micke vann över mig med 3 slag, gissa om jag blev butter ;) Haha! Idag har vi varit ut till Maxi & handlat massamassa mat, ätit på Max & tom. hunnit med en runda på stan. Mamma & jag har kvicka små ben, så vi hinner lätt med mycket! För två-tre timmar sen åkte hela sällskapet tillbaka mot båten. En mycket lyckad helg allt som allt :)

Nää, nu ska jag traska ner en sväng på stan igen & vänta på att middagshungern ska infinna sig. Ikväll blir det blomkåls- & broccolisoppa till middag, enkelt & bra!



Blåbärssoppa & skorpor

TGIF! Fast jag tycker nästan att det jämt är fredag :)

Hoppas allt är fint med er. Solen skiner över Sundsvall, då kan väl inte dagen bli annat än bra? ;)
Jag har livnärt mig på blåbärssoppa & skorpor sen kassafesten, hehe. Otroligt gott & rätt mättande faktiskt, konstigt att man inte äter det oftare! Jag börjar sakta men säkert få igång aptiten igen.

Just nu kör jag Duffy-karaoke själv på Spotify, vi har precis fikat här hemma. Morotskaka från Barista blev det, ännu godare än den från IKEA. Inte illa alltså :)!
Om några timmar änländer mamma & pappa. Yes, de kommer upp till Sundsvall över helgen. & inte nog med det, sötaste Vanessa kommer också med :) Jätteroligt!

Nu snart är tvätten klar, det är fantastiskt med tvättmaskin i lägenheten. Vi hade nog aldrig stått ut med alla trappor :)
Ciao!


Home sweet home

Micke är helt klart den bästa. Hela kvällen/natten igår efter att jag kom hem & idag har han bara passat upp mig & sett till att jag haft det bra. Världens finaste :)

Dagens mest spelade låt..
Mötley Crue - Home Sweet Home (Carrie Underwood har gjort en cover, som de brukar spela i 'AI' när nån åkt ut..)
Helt ok cover, men originalet är gryyymt bra!

Enjoy!


Watch me explode

Stort tack till A-M för en skitbra förfest igår!

Själv traskade jag hem vid 23. Några timmar tidigare hade jag käkat en falafeltallrik från Kebab City & det tog ett tag innan min mage började värka REJÄLT! Sagt & gjort, fick skjuts hem med Micke & Ante & lyckades på något sätt ta mig uppför alla trappsteg till lägan..
Väl hemma låg jag på soffan & grät av magknip i säkert en timme innan jag kräktes. Trodde först att det var laktosintoleransen, men troligtvis var det matförgiftning.

Hjärtat ringde till jobbet åt mig vid 01-tiden & sa att jag inte skulle orka upp på jobb imorgon (idag). Inte den roligaste dagen kanske att sjukskriva sig, eftersom alla andra kassörer var ute & festade igår. Nåja, ringde nyss dit & det hade tydligen löst sig :)

Nää, nu ska jag kolla TV tror jag & sen måste jag kolla finalavsnitten av 'AMERICAN IDOL'. Iiih, vad spännande! Heja Adam!

Mellanhänder

Tisdag & jag är åter hemma efter en dag på jobbet. Sitter & klurar på vad vi ska äta till middag, jag har haft lite dålig aptit de senaste dagarna.. Fråga mig inte varför! Annars hade jag gärna smällt i mig en kebab :) Nåja, jag & Micke hittar nog på nåt när han slutar om en halvtimme.

Det kan vara lite småjobbigt ibland att funka som mellanhänder. Imorgon ska vi möta upp några som ska köpa färg av pappa, snacka om att den karln har gott om kontakter! De har tydligen försökt ringa mig hela dagen, fast jag har ju varit på jobb. Hej & hå, så det kan gå.

Nu ska jag Spotifya fram lite Eurovision-musik!



Babben & co.

Middagen blev jättegod! Couscous med stekt halloumi & wokgrönsaker + creme fraiche på sidan om. Smaskens!

Nää, nu börjar ögonlocken falla ihop.. Imorgon jobbar jag dagpass, så det är nog dags att gå & lägga sig. Sitter & kollar på en höggravid Bengtzing hos Babben, hoppas att en själv också ser sådär fräsch ut när dagen är kommen!

Nattinatti på er!

Halloumi

Hoho, en riktigt slapp & skön måndag. Ska snart traska ner till ICA & handla lite glass.. Men före det borde jag nog gå en runda via jobbet & kolla upp lite saker. Det måste göras idag också :)

Hoppas ni alla får en toppendag! Ska plocka fram lite halloumi nu & försöka fixa ihop nåt gott,
detta perhaps?

Miss kiss kiss bang

Nu är vi hemma igen efter en alltför kort helg på Åland. Visste inte att 5 dagar kan försvinna i en sådan hast..?
Idag har jag haft ont i ryggen, låren, magen, huvudet.. Som tur var fick jag en Ibumetin från svärmor som tog bort den värsta smärtan :) Annars idag har jag suttit bakom ratten & för första gången vågat mig på en omkörning på E4:n - Inte illa för en fartdåre från åländska småvägar.

Nee, nu ska vi leta i skåpen efter mat & senare kolla på film!
Saknar mamma & pappa som tusan iaf, men det är skönt att vara tillbaka också.

Självklart missade vi inte Eurovision finalen igår.
Mina favoriter var Norge, Ukraina, Albanien & Spanien. Jag vart dessutom helt stum när Dita Von Teese kom upp på scenen, synd att låten var värdelös.
Jag gillade INTE Storbritannien, Grekland eller Danmark i år, usch & tvi.


So this is goodbye

Nee, nu är det bannemig dags att sova. Klockan ringer 06.45 imorgon & en lång bilresa väntar sedan.. Nåja, det kommer nog att gå fort (haha, tidsmässigt alltså.. inte på hastighetsmätaren!)

Jag önskar er en toppenvecka, så hörs vi när vi hörs. Eventuellt på Åland, we'll see.
Ha det bäst!

JAAA!

ÅH, UNDERBARA DAG! Loggade precis in på mitt Miun-konto & läste ett mail från min lärare där hon skrev att inlämningsdatumet för uppgift 2 är framflyttat till 2 JUNI!

Nu ska jag gå & dansa till Elton Johns 'Philadelphia Freedom' & jubla!

Sol, regn, sol

Haha, vad många ni var som gillade ettan :) & jag ska glädja er med att säga att treorna INTE var favoriterna, hehe. Det var lite väääl stora & otympliga, attans att jag inte köpte de som Synsam tidigare hade.. Oh well, kanske jag helt enkelt får traska in dit & förklara läget, så kaanske de har nån liknande variant inne..?

Vad hittar ni alla på idag?
Själv har jag Elton John-maraton på Spotify samtidigt som jag skriver på mitt skolarbete som jag ska lämna in ikväll. Det går faktiskt rätt bra, roligt ämne att skriva om :) Märkte nu att det regnar ute, HOPPAS på sol imorgon? Nån som vet?

Nää, nu ska jag skriva vidare, sen borde jag slänga in en maskin tvätt, diska.. uscha, mycket att göra! Har mycket att komma ihåg att ta med också, bl.a. deklarationspappren, viktisch!

So long!

Glasses

Nu ska jag gå & äta lite gröt & sen plugga. Men först vill jag visa lite bilder på mina testbrillor som kom IDAG! (damn, vad snabba de är på Lensway.. beställde brillorna i lördags). Visst är de fina? :)











Jag gillar alla på sitt sätt, men jag har nog ett par favoriter :) Får se om det blir dem!

Jackie Moon

Efter en lång dag med glass i solen, kanonmiddag på BK, blåbärsté, kaffe, godis, Trocadero & alltför mycket skolarbete är jag minst sagt trött. Men jag har kommit till insikt att jag är stormförtjust i min Marknadsförings-bok, hade det inte varit för att klockan var alldeles för mycket hade jag fortsatt plugga :) Jättejättebra är den!



Eftersom inspirationen är hyfsat låg just nu (skrattade precis åt Avast-uppdateringsrösten som kom in så perfekt i en låt.. snacka om trötthetstecken!) bjuder jag istället på ett konststycke ur 'Semi-Pro' med Will Ferrell. Jag borde faktiskt köpa den filmen, finns nog inte en tråkig minut i den :)

Gonatt alla!

Lensway

Nämen hallå där!

Relativt nyvaken & hyfsat trött efter gårdagens arbete. Hjärtat sover vidare en stund till, hade tänkt att ställa mig & diska lite snart.. Hade varit soft att bli av med diskberget på en gång :)

Vad händer idag då? Själv ska jag nog ta det väääldigt lugnt fram tills 17, då det blir jobb för hela slanten. Bara två pass kvar nu tills vi åker till Åland, CAN'T WAIT!

Skickade precis iväg en beställning av lite provbågar till Lensway, hoppas att jag hinner få dem innan vi åker :)
Nu blir det piff, sen frukost & plugg.

If you're not in, you can't win

Vad många ni är som varit inne & kollat här idag :) Applåd till er!

Ikväll har jag kollat ishockey & frossat i chips. Tre Kronor vann ju efter en fenomenal insats, bästa matchen som jag hittills sett i VM. Imorgon möter de Kanada när jag är på jobb. Jaja, jag hoppas på täta rapporter från min Micke bara (:

Åhåhå, snaaart ska jag färga håret. Min utväxt just nu är inte nådig, svårt att få till nån bra frisyr med den.
Här har ni hårfärgen förresten, blir väl fin eller hur? Den är mörkmörkmörkbrun, inte alls svart som man kan tro när man tittar på förpackningen. Verkligen kanonsnygg!

Nu blir det filmifilmi, nighty!

Sweet!

ÅH, UNDERBART!
Nu är det klart att vi åker till Åland redan på onsdag, tillbaka på söndag. Hur bra känns inte detta?

För att fira detta ska jag lägga mig i soffan & läsa "HÅRDROCK" av Rundgång-profilerna Melker Becker & Mattias Lindeblad. Riktigt underhållande bok!

Jordgubbspremiär!

Morning glory, alla glada själar :)
 
En snabb liten input på Karins kommentar bara; till sushin provade jag citrongräs (smakar som våtservetterna på jobbet luktar, uääh!), wasabi (brännande hetta för en kort stund för att sedan ge 0 smak åt maten) & soya (surt & beskt, bläää). Nää, jag ska hålla mig till västerländsk mat hädanefter :)

Ååh, igår var det premiär för årets första färska jordgubbar! Från Spanien visserligen, men äh. Jordgubbar iaf ;) Smakade helt okej gjorde de också & priset var bra, 19 kr för en ask. ICA Esplanad it is.

Nee, nu ska jag fixa mig lite. Sen behöver vi sticka & panta lite flaskor..
Men först ska jag ringa ett jobbsamtal. Glad torsdag alla!


En av årets premiärgubbar!

Dagny, kom hit & spill

En mycket lugn onsdag blev det & skönt var väl det :)
Micke har sålt en sak på Blocket ikväll, så det ska snart komma över en snubbe & köpa den. Yes box.

Har en sak jag först tänkte skriva, men jag skriver det nog en annan dag. Känner att jag måste få det ur mig, men som sagt - en annan dag ;)

Spotify är f.ö. kung (för alla som inte visste det), det är inte klokt vad det underlättar istället för att hänga på Youtube stup i kvarten :)

Just ja! Ett litet tips för alla er som inte har testat BK :) Vi käkade där ikväll, deras burgare är nog de bästa jag provat i Sundsvall. Speciellt stripsen var särskilt goda.. Mums! Nästa gång kanske det blir nån biff där, vi får la se!

GG på download, wohooo!
& så har vi Cola & jordgubbar - skål, hej!

En stilstudie i sushi

Idag åt vi sushi för första gången, jag & Micke. Vad jag tyckte? Kolla bildspelet nedan, en bild säger mer än tusen ord..


Fröken Wikström vs. en jättelax.



Provsmakning..



Neeee, fyyyy!



Känner mig som en deltagare i 'Fear Factor'.. uuh, vilken läbbig konsistens!


Men kolla! Jag klarade det! Fast jag blev ganska illamående på köpet..

 
Nu mumsar jag i mig hallontryffel istället, det där med sushi är nog inte riktigt min grej :)

I feel safe in New York City

Det är nattetid som min kreativitet blomstrar. Som exempel följer ett litet skämt som jag precis kom på..
Vilken tv-reklam är glädjeflickornas favorit?
"Booooorn to be cheap.."
Inte så dumt eller hur :)

Nåväl, tillbaka till allvaret. Imorgon ska jag sätta igång med mitt andra skolarbete inom Marknadsföring, som jag skrivit förut är det väääldigt lätt att skjuta på dem pga. jobb. Nee, nu jäklar ska jag jobba :)
En fågel viskade i mitt öra att de har väntat fint väder till helgen också.. Låt det vara sant!

Över & ut.


H&M * 2

Hej & hå!

Hyfsat effektiv dag, jag har fått iväg en beställning på hm.com, handlat lite på H&M i stan (hårfärg & sandaler, snaaart ska mitt hår bli fint igen!) & slängt in badrumsmattan i tvättmaskinen. Undrar när vi sist tvättade den..? :/

Nee, nu har jag inte tid att sitta vid datorn & hänga. Ska sätta igång & laga köttfärslimpa med klyftpotatis, hoooppas att jag hinner!..
Later!

Mr. Elton John!

Måndag, ny vecka & nya tag. Ute forsar regnet ner, så jag sysselsätter mig med annat. Som t.ex. vika plastpåsar, skrivbordsstädning, diskning & lite matlagning. Spännande, huh? :)

Tilläggas bör att jag har Elton John-maraton, fastnade nyss i en underbar liveversion av 'Don't let the sun go down on me'. Helt otroligt, tänk om man hade en sån röst? Det hade allt varit nåt för Anders Bagge att signa :)

Nee, kanske man skulle kasta sig i duschen en sväng, sen fortsätta med alla sysslor..
Åh, nu hittade jag en ÄNNU bättre version med George Michael & Elton John, här ska det lyssnas!

Sorry, but I do believe I'm just that type of girl

Snacka om galen lördagkväll!

Kvällen började med att jag mötte upp J & S utanför Aveny för att köpa biljetter till Melody Club, för att sedan traska hem till mig & Micke & ta några drinkar. Många skratt, youtubelåtar & drinkar senare traskade tre glada brudar åter ner på stan. I väntan på bandet försökte en brud 30+ stifta bekantskap med mig, & jag ljög ihop min identitet.. :) Haha, hon köpte det rakt av! Även några Cosmopolare lyckades jag springa in i innan MC drog igång med buller & bång.

Lite missnöjd blev jag allt när baren inte sålde Bacardi Breezer (betydligt godare än Smirnoff Ice enligt mig..). Det var en förbannad tur iaf att jag inte sprang fram till Bagge & försökte visa mina Celine Dion-skills (hahaha, det hade varit synd om honom!)

Oh well, Melody Club var precis lika grymma som jag mindes dem. Synd bara att giget var lite kort (dryga timmen) + att de nästan helt skippade allt mellansnack. Men dansfaktorn var skyhög & jag blev nöjd ändå. Mycket nöjd :)

Nu ska jag lyssna på Lambretta (älsklingen har fixat Spotify till mig, wii), dricka Cola & se på film.
Snart är det bara en vecka kvar tills vi åker till Åland, LÄNGTAR!

Waffle time

Hohojaja. Riktig slappesöndag idag, förutom en sväng till Birsta så har hockey & datorn agerat sällskap :) Var nära att somna framför Sveriges match, dåligt spelat? Dessutom missade jag ALLA mål fastän jag hade matchen igång.. Det ni!

Nu ska jag ta mig i kragen & fixa lite våfflor till middag :) Smarrigt värre!

It's a celebration

JÄKLAR VAD BRA MELODY CLUB VAR IKVÄLL!
Stort + för att de spelade 'Boys in the girls room'! Ooh, vad glad jag blev!

Lite kändisspotting på Avenyn i form av Anders Bagge (vad gjorde han egentligen där?)

Nu ska jag äta lite chips, sen äre nog dags att sussa.
Ett stort tack till Jessica & Sara för en toppenkväll :)
Nattinatti!

I wanna be loved by you



Nedräkningen har börjat.. :)

Ångest



Vi såg precis klart volume 3 & säsong 4 börjar sändas i USA först i höst..
GAAAAAAAAH!

Far away

Ledsen för halvkass uppdatering! Här kommer iaf min Valborg & fredag..

Ja, igår satt jag på jobb från 17.15 till 03.30.. Inte särskilt mycket Valborgsfirande alltså.

Idag slog vi upp våra blå kl. 11, då första maj-tåget drog förbi precis utanför vårt hus. Efter lite pyssel begav vi oss ner mot staden för att hämta bilen & sprang förbi världens "NEJ TILL EMU"-plakat.. Klart som fan att Sverige ska vara med :) Inget att tjafsa om! Vi hoppade in i bilen & drog över till Mickes föräldrar där vi bytte däck på våra bilar & jag hjälpte till att kratta löv på baksidan. Allt jobb den senaste veckan kom därefter ikapp mig, så jag slocknade på deras soffa i säkert en timme :) När jag vaknade var middagen serverad; oxfilé med ugnsgrönsaker, mangochutneysås & tzatziki. Verkligen huuur gott som helst! Glass med björnbär till på det & middagen var komplett.

Nu är vi hemma igen, ska snart kolla på film.
Vill bara visa vart vi ska åka i mars 2010 ;D Vad säger ni om dessa bilder?






THAILAND BABYYYY!
Vi som åker är jag, Micke, mamma, pappa, Mickes föräldrar, Mickes bror + flickvän & Mickes farbror med respektive.
Fan vad roligt vi kommer att ha :D!