Snaaart, snart

Jag missade tydligen totalt att skriva om min födelsedag den 15:e. Så därför gör jag det nu istället :) JAG FYLLDE ÅR DEN 15:E MAJ. Haha! Jag jobbade först halva lördagen, sen firade vi min dag ute i mamma & pappas trädgård. Förutom jag, Micke, mamma & pappa var även John & Ansku med lilla Angelica på plats. & väldigt snart kommer ett litet tillskott till deras familj! Så mysigt :)

Nu ska jag fixa mig iordning, sen sticka ner till mamma & pappa för att ordna med en annons på
Marknaden. Ha det fint alla glada, så hörs vi snart igen!

Can't read my, can't read my

Men jäklar. Här händer det verkligen inte mycket! Haha, nog för att jag skriver så hela tiden men ändå blir det inget skrivet.. Hm.

Vad gör jag idag då? Kom hem för ett tag sen från en urtrevlig lunch med Karin & Inger, tänkte fortsätta med lite städning hemma :) Försöker få till en bra lista på Spotify för städning hemma.. Nån med tips? Just nu har jag musik med Muse, John Mayer, Abba, Joe Satriani, Coldplay, Chickenfoot, Lady Gaga, Iron Maiden, Kanye West.. En salig blandning!

Nää, nu ska jag surfa in på asos.com & kika runt lite! Önskar er en finfin tisdag :)

 

Hon där Gaga är nog ganska fantastisk!


GAH!

 

Hittade denna på Anna H's blogg. Haha, sånt här gör mig rädd.. På riktigt.


American blueberry pancakes

Moine, moine! Ni anar inte vilken god frukost jag åt imorse; amerikanska blåbärspannkakor med rårörda jordgubbar. MUMS! Fantastiskt väder är det ute också, funderar starkt på att slänga ihop en mysig kvällsfika, så kanske vi bjuder över K&R lite senare? :)

Närsomhelst kommer Micke hem efter jobbet, då blir det middag! Efter maten tror jag att jag ska putsa upp lite skinnmöbler med medel som vi köpte för evigheter sen på en soffbutik i Sundsvall. Det är nog inte hela världen om jag misslyckas, vi funderar ändå på att köpa nytt soffbord ;) Haha, skoja. Så svårt kan det inte vara!

Nee, nu ska jag smygstarta med lite spagettikok. Ha en finfin kväll & njuuut av solen!