Kelly watch the stars

 

Hittade denna låt på Jennifer Åkermans blogg :)

Airs version är grym, men frågan är om inte denna remix är ÄNNU grymmare!

Snacka om att man blir glad av den, dessutom är ju videon smått fantastisk!


Sockerkaka & Let's Dance

Nu är tiden knapp. Om drygt 1½ timme väntar vi besök, men innan dess har jag lovat att fixa fika :) Det blir en sockerkaka enligt Leilas recept, damn vad god den är! Sen ska vi titta på Let's Dance, jag har inte alls följt med hittills under denna säsong. Är det någon av dem som kan dansa?

Önskar er en finfin fredagskväll!

 

Bild lånad från veckomatsedel.se

This is it

Nu har vi precis avverkat Michael Jacksons film 'This is it'. Synd att filmen är byggd på repetitioner, förväntade mig lite mer.. Mer premiärsnack, kanske? Skrattade dessutom högt varje gång de avbröt musiken under övningarna & pratade med Jackson, snacka om att alla tassade på tå för den karln! "Okey, Michael..", "Thank you, Michael!"..
Men mycket bra musik & nog kunde han dansa :)

Dags att gå & lägga sig. Imorgon väntar några timmars jobb - sen helg.
Sov gott nu!

Teneriffa -10

Här har ni ett gäng med bilder från vår finfina resa till Teneriffa!
Enjoy :)

 

En trött & blek ålänning innan avfärd



Quality hotel / Arlanda



På flygplatsen på Teneriffa



Mickes & min svit!



Utanför hotellet, Supermercado till höger i bild



Strandpromenad



Vid poolen :)



Poolbaren!



Mamma & jag på shoppingtur



Uppe till höger bodde mamma & pappa, urmysigt med egen uteplats!



Poolen utanför mamma & pappa



Halva vår balkong



Poolen utanför oss, solstolarna till vänster var de mest eftertraktade med klart flest soltimmar!



Här ser man hela vår balkong!



Såhär var vädret hela veckan!



Los Christianos



Brun & fin :)



Micke & schackspel!



Going home!


Oh happy day!

Tjohoo, tummen upp! From. imorgon har jag alltså en del att ordna! Det känns som en stor lättnad iaf, har funderat & grubblat över detta sen september. Tänk vad mycket roligt som är på gång! Detta, Rammstein i februari & Thailand-resan i mars.. Life's good ;)

Jag kanske skulle ha köpt en triss-lott när jag ändå är i farten :)


Jag för såsidär 4-5 år sedan :)

Home again

Tjoho! Nu är vi tillbaka :)
Ska alldeles strax lägga mig & sova, måste upp i tid imorgon då jag väntar ett MYCKET viktigt samtal. Håll tummarna för mig! Sen har jag lite ärenden till stan också, men imorgon kväll fixar jag ett bildspel från vår Teneriffa-resa som har varit fantastisk!

Cha-chao!

Nu är det inte länge kvar!

Snart är det dags att klappa ihop laptopen för ikväll.
Imorgon väntar en fullspäckad dag, har bl.a. lovat mamma att gå dit & föra över bilder från kameran till datorn. Vi har mycket kvar som ska fixas :)

Vi åker sen på kvällen med båten över till Grisslehamn & övernattar i Arlanda. Flyget går nämligen tiiidigt, tiiiidigt på söndag.
Gud, vad roligt det kommer att bli!
Hoppas ni får en finfin vecka, så hörs vi när vi är tillbaka på åländsk mark. Hörde idag att de har 26 grader i skuggan där nere, sweeeeet..!

Tjingeling!


Yawn

 

Lite såhär känner jag mig just nu :)

Det har varit en lång men väldigt spännande dag. Väl hemma igen belönade jag mig själv med en semla, den förtjänade jag! Hoppas, hoppas på en trevlig middag med vänner ikväll & senare ska vi börja packa inför resan, WII.


Essential Color

Wii, är precis hemkommen efter ett besök hos mamma & pappa. Mamsen har hjälpt mig att fixa håret, det vart kanooonbra :) Brukar oftast använda L'oréal, men när vi var i Täby köpte jag en ny sort, Schwarzkopf, Essential Color. Den täcker bra, är helt utan ammoniak & innehåller litchi-extrakt & vitt té.

Rekommenderas verkligen, köper aldrig mer L'oréals nu när jag har prövat denna!

Nu ska jag fortsätta & plöja igenom senaste säsongen av Project Runway, sen kanske det blir film eller nån annan serie. Toodles!

Vamos a la Playa

Här händer det inte mycket ser jag :) Dags att ändra på det då!

Vaknade imorse av ett samtal med VÄLDIGT goda nyheter! Sånt gillar vi. Nu har jag några minuter över innan jag ska springa iväg till bussen & jobb. Ikväll ska vi förhoppningsvis över till mamma & pappa, måste ju snacka lite med dem inför resan. Just ja, nu är det bara 4 dagar kvar tills vi åker iväg till värmen ;) Hihi.

Jag & Micke snackade igår om folk som är energitjuvar, jag känner faktiskt några. Med andra ord kommer jag inte lägga någon mer energi på dem, nu får det räcka. Jag har bättre saker för mig!


På lördag drar vi till Playa de las Américas!

Tygskor i januari?

Godmorgon!

Sitter & tittar på 'Godmorgon Sverige', Malena Ernman är just nu i rutan. Otroligt vacker är hon, tror minsann att hon & jag har lika djupa röster när vi pratar :) Det känns så iaf.

Har nyss vinkat av Micke till jobbet, funderar på att kasta på mig lite ytterkläder & dra över till mamma & pappa en sväng. Börjar jobba kl. 14, innan dess ska jag försöka få tag i ett par tygskor. Billiga också. Haha, känns ganska omöjligt den här tiden på året!

Men först blir det frukost, mums! Ha en finfin fredag nu allihop!


Soppa & pannkakor

Så var man tillbaka på åländsk mark igen efter en heldag i Norrtälje & Täby. Jag är jättenöjd med mina köp; Gote-texskor, ansiktscreme, ögongel, hårfärg, Försvarets hudsalva & en massa mat från Willy's. Dessutom hittade jag vinterhandskar & en tröja till Micke, mycket av det som köptes var rena rama fynd. Kul!

Har precis slängt i mig norsk fisksoppa & pannkakor - tänkte inte ens på att det faktiskt är torsdag idag när jag bestämde mat :) Jättegott var det verkligen!
Om jag orkar ikväll ska jag försöka städa undan julen hemma, fast jag vill egentligen inte. Jag menar, vart försvann jul & nyår egentligen? Haha, ska vara bättre nästa år på att ta vara på tiden!


Såhär ser bilen ut efter en tur till Willy's i Norrtälje :)

The King

Gäääsp! Nu börjar jag verkligen bli trött :)

Förstår inte varför, men idag har jag i princip bara lyssnat på The King - Elvis Presley (!). Det händer i princip ALDRIG. Antar att det blir nåt annat imorgon. Akon? Haha! Nee, fyyy!

Imorgon bitti åker jag med mamma & pappa till Täby C & tittar efter vinterskor. Jag är trött på att traska runt i skor som inte är särskilt täta. Men from. imorgon blir det nog ändring på det! Jag ska även posta ett paket till Alingsås, hoppas att det kommer fram helt!

Nee, nu ska jag lyssna på lite mer Elvis & sen sova.

 

Haha, den här videon har brorsan gjort.

Tydligen motsvarar "the ghetto" Scheffersgränd :)


Alice in Wonderland

Åh, jag längtar till filmåret 2010! 'Peter Pan', 'Prince of Persia', 'Sex and the city 2', nya 'Harry Potter'-filmen & framför allt 'Alice i underlandet'. Ojojoj :)

Tvättvikning, hemmaslapp & middagsplanering står på dagens schema. Plus att Micke måste bli frisk :)


Johnny Depp som hattmakaren!

Come out angel

Mornin'!

Ingen sovmorgon här inte ;) Nix, har faktiskt varit vaken sen 7.30 då Micke åkte på jobb. Duktigt va? Lyssnar nu igenom John Mayers skiva 'Battle studies' & letar efter bloggar att läsa. Tyvärr är inte effektiviteten på Bloggkoll särskilt hög den här tiden på en lördag, haha.

Då får jag drömma mig iväg till Teneriffa istället! Tänk att det är prick två veckor kvar tills vi åker..! Igår måttade jag & mamma lite på några sommarklänningar som jag har hängandes i garderoben & som knappt blev använda sommaren -09. Så nu hoppas jag på sol & värme!

Flyttade runt lite i vardagsrummet häromdagen, min laptop klarar sig ju tyvärr inte här hemma utan en nätverkssladd i (oavsett vad Media Markt tycker/tror). Det blev riktigt bra, mitt
datorbord som jag fick i julklapp av mamma & pappa är verkligen toppen! Tröttnade på att ha datorn på soffkanten ;)
Dagens projekt för mig är att gå igenom lite papper, egentligen är jag på jakt efter en liten blomma som pryder en av mina ljuslyktor. Nåja, den dyker nog upp snart!

Nu ska jag ringa mamma & höra vad hon har för sig. Synes!

Nyårsdagen

Yes, fastän klockan är efter midnatt här så är det fortfarande nyårsdagen. Tycker jag, hehe.

Nyårsafton försvann fort.
Vi åt middag hos mina föräldrar, det bjöds på oxfilé med ugnsstekt potatis, vitlökssmör & en god sås till. Smarrigt! Sen körde lilla damen sällskapet tur & retur till stan för att titta på fyrverkerierna. Micke har varit rejält förkyld ett par dagar nu, så vi tog det lugnt resten av kvällen. Tur att jag har en rar pojkvän som tröstar när jag känner mig lite nere :)

Idag skuttade vi upp prick 12 (haha, vaknade till av signalen som hörs över stan!), resten av dagen har vi bara tagit det sooooft! Vi träffade K&R ikväll & drack té också, mycket trevligt!

Nu äre dags att sussa.
Gott nytt år på er, det kommer att bli ett fantastiskt 2010!


Bilden är lånad från fotosidan.se