Byeee

Nuuu drar vi till Heeelsiiinkiii. See ya!

: )

Here we go

Micke skulle egentligen ha jobbat igår ikväll, men de var för många på jobb så nån var tvungen att gå heem. Åhåhåh, wunderbar. Så mysigt att ha honom hemma (:

För er som undrar hur resten av min vecka ser ut:
Imorgon, avfärd mot Stockholm kl. 7.30 med buss (& jag slutar sent inatt.. gissa om damen kommer va trött på bussen..?)
Framme runt 12.30, direkt till bussen till Ålfen.
Hemma vid 18.30, sen inget inplanerat på hela kvällen (tror dock att jag ska träffa flickorna, har ju inte sett dem på eeevigheter!)
Runt 24 går båten till Helsinki.. Framme 10.
Båten tillbaka går på lördag kväll vid 17. Hemma igen ca 4.30 på söndag morgon.
På tisdag eftermiddag tar vi oss sen hem till kära Sundsvall igen.

Pust.

Idag har jag alldeles för mycket att göra. Ska börja packa.. (jojo, jag skaa) & så måste jag laga lite matlådor :) & springa över med saker till svärföräldrarna. & ikväll jobbar jag. Så full rulle.

Just ja! När jag är hemma på Åland ska jag fanimig ha tag i både laddaren till MP3:n & kameran.

Kolla dessa!
Hummande bönder
Knyta skosnören utan händer

Skäune

Ikväll ska jag på jobb igen! Känns kul (:
Micke är på jobb nu, så jag fixar mat tills ikväll. Tippar på att det blir korv Stroganoff med ris.

Igår ringde en full snubbe (lät som att han var utlänning) & snackade skånska. Alltså. Finns det nåt svårare att förstå? När jag svarade hörde jag bara en massa hummelmummel, inte ens ord. Sen räckte jag över luren till Micke & han hörde inte heller ett jota.

Jag måste köpa en ny dator snart.. Måstemåstemåste.

Hahaha, hittade precis lite Backstreet Boys lyrik..

"I Got To Get It"

Get it
I got to get it, I really need you love
Get it, Get it

Get it, Get it
Get it, Get it
Get it, Get it
Get it
Get it, Get it
Get it, Get it
Get it, Get it
Get it, Get it

I got to get it, I really need you love
I got to get it, from you baby
I got to get it
I got to get it, I really need you love
I got to get it, tell me baby...

Haha, bra va?..

Fritt fall

Mätt & belåten efter en tur till Dragon House med Micke & bandet.
Nu väntar film på TV4; "O Brother, Where Art Thou?" Hoppas den är bra (:

Huuuu, jag tänker inte åka
Fritt fall. Tror jag håller mig till våffeltälten istället.

Happy midsummer

GLAD MIDSOMMAR, PEOPLE.
Nu väntar firande hos svärföräldrarna med massa sill, potatis & jordgubbstårta. Ha en kul kväll & ta det lugnt med snapsen (:

image40

En bild från Jan Karlsgården som jag hittat på Google
.

Messa Nyan

"Hej till alla unga smala snygga singelbrudar 17 år upp till 40 år! Som har nästan allt i livet, fina vänner, fin familj, riktigt fint jobb och fin ekonomi, saknar dock kärleken, någon att dela allt i nöd och lust, glädje samt vardag och helg. Mvh åländsk sommar brun singelkillen <3 Jag kommer att messa mera och jag vill ha många svar! Åt er unga, smala, snygga och mycket mera singelbrudar 17 år upp till 40 år. Ni ska ha en underbar trevlig midsommar! Mvh guldbrun <3"

HAHAHHAHAHA.

Ny frisyr?

Jag sitter & funderar på om jag ska boka en tid på Klipp Upp för klipp + färg eller inte. Det var ju verkligen länge sen jag färgade håret, men jag tror faktiskt att jag skulle vilja satsa på lite slingor. Gärna ljusa. & så vore det coolt att satsa på långlugg också. Ja, ungefär såhär. Eller såhär.

Annars då? Fullt upp hela dagen med att hyra ut lägenheten. Ikväll är Micke på jobb, både han & jag lägger ju oss så sent numera, så jag ska sitta uppe & vänta på honom. Funderar ev. på att lägga igång en rulle. Har 'Oceans' filmerna på datorn, men man kanske borde ladda ner..? Moaha. & snacks? Tror jag ska köra på sill & nypotatis ikväll..

Jag ringde precis mamma & pappa & vilken överraskning jag fick när jag hörde att de var hos min moster + hennes man i Wira bruk. Myyyysigt!

Blocket

Jag förstår mig inte på alla dessa flickor som lägger upp annonser på Blocket där de letar bostad. Alla med världens klyftor & medföljande mobilnummer.. Dessutom tycks alla ha världens krav på sina lyor; inte för dyra, inte för långt från innerstan & inte för små. Jisses, good luck.
http://www.blocket.se/vi/12251955.htm?ca=11_s .. Haha, hon erkänner tom. att hon är desperat :)

Well well.
Nu har Micke & jag lagt ut vår lägenhet iaf. Snart ska vi sussa, men vi båda tror på en himla massa svar till imorn. Spännande!

Nybakade butikssäljare

Snacka om att jag har varit effektiv idag. Tvättat handdukar och sängkläder, plockat undan en massa kläder, diskat, dammsugit, ordnat upp i skåpen..

http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=650377
Här är några från klassen. Jag är inte med, för jag låg hemma & sov när kortet togs, haha :)

Eventuellt datum för kalas hemma hos mig är nu 2:a juli. Kommer inte va hemma så mycket i juli.. & augusti blir liite sent. Så juli, tills vidare.

Tracks i P3

Tittade nyss på en dokumentär på TV4 om morden på Columbine. Micke & jag såg en nästintill likadan dokumentär på SVT för några veckor sen, måste faktiskt säga att den var mycket bättre..

Saknar Micke jäättemycket! Kom heem!

Dags att ta itu med lite sysslor.

Småtöserna

Typiskt mig. Bokar alltid upp mig när jag är ledig. Men så är det, jag blir väldigt lätt rastlös. I guess.

Ny tid för Ålandsbesök på G. Denna gång tror & hoppas jag att det blir av. 9-15 juli. Måste snacka med några på jobbet & förstås med Micke.

Jag saaaaaknar flickorna. Familjen ringde & väckte upp oss imorse (?) kl. 14. Lilla Madde är ju så sööööt, tjottrar på som tusan : ) Hihihihi. Måste iväg & handla lite saker till dem när jag fått pengar.

Woops, om 20 min ska jag vara vid Sidsjön. Innan dess hinna fixa mig också. Time to gooo.

Butterkaka vs. kanelbullar

Alltså. Butterkaka är såå mycket godare än kanelbullar. & absolut beroendeframkallande. Sitter tom. & äter det nu. Illa.

Imorse hade jag klockan på 10, klev upp 12. Frukost, sen till skolan på avslutning för utbildningen. Hörde att jag tydligen lyckades missa Sundsvalls tidning, som var där & knäppte kort på herrskapet. Fan! Sen till Försäkringskassan & iväg & handla. Duktigt värre.

Nu blev det jordnötter. & chips. Yes, jag äter nyttigt. Men gott. Muums.

Imorgon blir det träff med alla från butikssäljarutbildningen, KUL! Massa grillande & massa snack. Inget tää, jobbar på söndag igen.

Hahahaha, piinsamt. Nej, nu ska jag sova.

Duff beer for me, Duff beer for you

Nytt personligt rekord för mig idag. Tur & retur till skolan på cykel på 20 min. HERREGUD va slut jag var när jag kom hem. Alla som har varit/bor i Sundsvall vet vilka backar det finns. Flåsade som om jag hade sprungit ett marathonlopp.

Jag kollade på finalen av 'Sveriges smartaste barn' igår kväll. På slutet var det två flickor & en pojke kvar. Den ena flickan var sååå gräsligt ful, usch. Hahah, fy vad elak jag är. & hon andra flickan gick det inte så bra för. Så jag hejade på pojken. Häftigt att han hade Simpsons som specialområde! Nåväl, jag vart glad när han
vann iaf.

Prov på onsdag. Soligt ute. Det betyder -----> plugg utomhus!

Sen kväll med Daniela

Hemma efter jobbet. Gått riktigt bra idag, sitter & väntar på att Micke ska anlända. Det är toppen när han & jag jobbar samma dagar & nästan exakt samma tider.

Imorgon ska jag kanske köpa en tavla till nya lägenheten! Nu när vi vet att vi verkligen fått den är det lättare att köpa sånt, liksom :) & så borde vi faktiskt handla ny soffa småningom.

Nu ska jag hämta macka, lägga mig & läsa, sen sussa.

Sjung om studentens lyckliga da'r

image40Uuunderbart väder hela veckan! Tror fan att det var varmast i Sverige här idag, kl. 17 hade vi 24 grader i skuggan. Studentdags idag då. Man kände sig som en grillad kyckling när vi stod där ute på gatan & väntade på att Ante, Lina & Jonas skulle komma utspringandes. Efter rosutdelning blev det filmning av alla lastbilar som åkte runt med skrikande studenter på flaken. Hahaha, fan va vissa ska må dåligt imorgon..
Världens äckligaste skalbaggeliknande kryp kom & satt sig på bänken bredvid mig & Micke. Sen flög den & satt sig i Mickes kusins hår. Stackars henne!

Great news, folks! Jag & Micke har fått den där lägenheten jag tidigare skrivit om. Inflyttningen är i början av augusti, åhåhåh mamma blev såå glad när jag berättade :)! Med den lyan kan päronen luuugnt sova hos oss! Funchristmas! (härmar Emma..)

Imorgon blire jobb igen. Känns bra.
Nu har jag fått iväg ett viktigt mail :) Dags att krypa till kojs.

Nej minsann, nej minsann, nej minsaaaann!

Hm, vet inte om jag ska behålla skinnjackan som jag beställde. Tyckte den buktade ut för mycket i ryggen.. & så kunde den ha suttit bättre över magen. Oh well.

I söndags träffade jag en massa från jobbet över middag. Sedan blev det kubb, fotboll & krog. Idag spelades det kubb igen, denna gång på Sjöbergs gård. Jag har blivit rädd för kubb sedan jag läste i Pamelas blogg om hur hon skadade sig under ett oskyldigt kubbspel. Ajaj.

Jag är jävligt tveksam till hela grejen med barnstjärnor. Bara för att Pernilla Wahlgren sjunger så ska hon givetvis dra in sin son i schlager-träsket.. & sen kommer han att typ bo i en turnébuss i 20 år. Samma sak i Idol, hon där Mimmi Sandén, lillasyrra till en annan flicka som redan fallit dit. Tycker att det är så ruttet att Bert Karlsson ska få sitta i juryn i programmet. Den absolut enda anledningen till att han överhuvudtaget sitter där, är att han är så äckligt intresserad av att hitta & tjäna pengar på nån ny liten sångfågel som ingen annan redan hunnit lägga tassarna på. Fy fan, han är så
äcklig! Byt uuuuuuuuuut.

Imorgon är det nationaldag! Jag ska till torget & titta på Zillah & Totte. Hihihih. & så ska jag shoppa lite. För på torsdag är det studentkalas hos Sjöbergs, niice!

Yay

Dags att sticka till ICA & hämta ut en skinnjacka som jag har beställt.
Spännande :)

Cykel, vespa eller bil?

Det är inte alltid lätt att välja. Hm. Micke and I funderar ifall vi ska köpa en cykel, vespa eller bil. Vi skulle verkligen behöva nåt av dessa, som jag kan ta mig till & från jobbet med..
Cykel är billigt. Man får även med sig några kassar, t.ex. när man handlat. Men kanske inte direkt säkert att färdas på..
Vespa går snabbt, bara att hoppa på & iväg liksom.  Kan säkert va liite knepig att ta sig fram på vintern med.
Bil, dyyyrast. Dock väldigt säkert mot idioter som kan tänkas ge sig på en.

Wiii, summertiime. Antar att flickorna fått sommarlov nu, häärligt! Ska handla lite saker till dem innan vi sticker iväg till Åland, jag & Micke.

Up next: Filmen 300!