Våren

Sitter hemma just nu och sorterar papper. Titta vad jag hittade! Galet kul :)


"Nu är det vår
Det känner jag även i mina tår

Våren är en lugn tid
Då känner jag frid

På våren gillar jag att sola
Många gör det bara för att känna sig coola

Glassen rinner
Grannens grill brinner
Och jag nya blommor finner"

/ Daniela, 8A :)

Lilla jul

Idag har jag umgåtts med mamma, vi har ätit lunch på stan och tittat i butiker. Jag kom hem med två små presenter, tycker själv att det är jättesvårt att julklappshandla eftersom jag alltid vill hitta rätt present till rätt person :) Så det brukar ta ett tag innan jag är klar med alla klappar, därför är det lika bra att börja i tid!

Dags nu att ta itu med disken, sen klura ut vad vi ska äta till middag. Ha en finfin lördagkväll!


Presentpapper och snöre som jag köpte idag :) Nu ska det pysslas!

Lovely owl

Jag bokade in mig imorse på Core, precis när jag hade bokat passet ångrade jag mig. Hahaha, TOO LATE! Så det var bara att kliva upp ur sängen, fixa frulle och masa sig iväg till Avancia. Tack och lov så gick passet bra, har bara snuva kvar nu efter min lilla förkylning. På vägen hem stack jag via pappa och hämtade en kasse med 10 kg potatis, så nu jäklar ska vi laga rotfrukter i ugn och äkta potatismos ;)

Nu ska vi iväg på middag på Texas Longhorn och senare julgatan i stan, vi hörs!


Appropå ingenting alls.. JAG VILL HA EN UGGLA :)

I'll do anything to get what I want

De spelar E-Type på radion och jag tänker tillbaka på en personalfest med Casino Cosmopol i Tylösand i februari 2008, då jag fick en puss i pannan av honom.. (!) HAHAHA! Herregud, vilken galen resa det var! Jag gick fram till Farbror Fläsk, som var husband, när de hade spelat och gav dem en massa beröm. & efter spelningen hade E-Type gått fram och lagt armen på min axel och frågat hur jag mådde. Hahaha.. :)

Nu drar jag till stan en sväng, vi hörs senare!

E-Type - Set the world on fire


Oh, what a feeling

Godmorgon, onsdag!

Hoppas ni har sovit gott! Det har jag, vaknade 11.15 pigg och glad :) Planen för dagen är att städa upp hemma, vika tvätt och kanske plocka fram lite julpynt. Jag börjar bli sugen på glögg och julmust, kanske skulle ta en runda via butiken och handla lite sånt? Även lussebullar är en favorit, får titta efter det :)

Jag är supernöjd med mina paket som jag fick igår! Särskilt nöjd är jag med min lila klänning som blir PERFEKT till julfesten. Nog för att jag jobbar både juldagen och nyår, men det kommer väl fler tillfällen!


Den lilla lila :)
Från asos.com

First of the year

Idag vaknade jag 12.45. Somnade ungefär vid 01.00, nästan 12 timmars sömn alltså.. Räknade ut igår att jag låg back cirka 9 timmar på sömnkontot efter helgen, så det kanske behövdes! Jag känner mig fortfarande lite snuvig, men tänker ignorera det och dra till stan om en stund och hämta ut mitt paket från Nelly. Jag har beställt nya träningskläder och en rosa mössa. Hurra, hoppas att de passar!

Nee, nu är det dags att tagga till lite. Jag ska äta upp min yoghurt och ta en banan, sen sticker jag iväg. Önskar er en trevlig tisdag :)

Promo Beanie SEK 299, Cross - NELLY.COM

Min nya, fina mössa
Från nelly.com

Hollands Pop-Sixten?


Jag känner mig hemsk nu, men jag kan inte titta på detta klipp utan att börja gapskratta och torka bort tårarna som rinner nerför ansiktet. Vet inte om det är min tyska ådra som gör sig påmind, men jag tycker faktiskt att den är ganska catchy! Just därför måste jag dela med mig av detta. Såå, enjoy!

Ja, det var en kväll i november

Hello bloglovers! Kom precis innanför dörren, jag och Micke har varit hemma hos storebror och fru för att titta på "Copycat singers" med Tony som en av deltagarna. Vet inte om ni såg programmet, ska isf inte skriva ut hur det gick ;) Men spännande var det och kul program!

Det har varit en hektisk vecka med många aktiviteter på schemat. Ska snart bädda ner mig och läsa lite i ett nummer av "Sköna hem", ska nämligen upp hyfsat tidigt imorgon! Funderar på om jag orkar träna imorgon eftermiddag, det lutar åt att jag bokar av..

Innan vi traskade iväg till Tony läste jag på tv4's text-tv att Lasse Brandeby har gått bort. Jag följde "Rena rama Rolf" med stor glädje när jag var liten och kommer att minnas honom som den skojfriska och duktiga skådespelare han var. Vila i frid.

Spark i baken

Jag har lagt till en ny blogg på min bloglovin'-lista; nämligen Spark i baken. Jag behöver en blogg som motiverar mig att gå och träna, dessutom har den mycket inspiration om kost och hälsa. Hon tipsar även om snygga träningskläder som jag är otroligt kräsen med har jag märkt.. In och läs!

Denna tisdag startade jag med ett Cxworx-pass, jag går varje vecka på ett då de alltid passar med mitt arbetsschema. Vaknade upp med lite halsont imorse, men det känns som att det har gått över nu.. Efter passet belönade jag mig själv med en lunchbox från Nordic Blues. Mmmm, vad gott det var :)

När jag satt och åt ringde telefonen, det var en tjej från Fritidsresor. För kanske två månader sen skickade jag ett riktigt surt och grinigt handskrivet brev till deras reklamationsavdelning angående vår hemresa från Cypern som var den värsta resa jag varit med om.. Hon som ringde var riktigt duktig, hon gick igenom de punkter som jag hade anmärkt på och berättade deras syn på saken. Sen berättade jag min version och hon lyssnade och bad om ursäkt. Jag har själv gått butikssäljarutbildning en gång i tiden, så jag kände igen mycket av hennes tillvägagångssätt och det fanns inte mycket att anmärka på :) & så avslutade hon med att önska mig en trevlig dag, duktigt där! Haha!

Nee, nu ska jag sätta igång en diskmaskin och leta träningskläder. Casall har så mycket fint!


Däni säger ja tack till denna jacka och väst. SÅ snygga!
Bilder från casall.com

Be a smooth operator

Hej igen! Helgen har gått i ett rasande tempo med födelsedagsfirande hos Camilla i fredags och en hel del jobb för egen del resten av helgen. Jag ska snart göra mig iordning för en ny arbetsdag, måste bara surfa runt lite mer. Håller nämligen på att spåna på en PERFEKT julklapp till Michael, gud vad glad han kommer att bli :)!

Har förresten ett gäng bilder från vår Stockholmsweekend förra helgen som jag inte har publicerat. Enjoy!


Das Zimmer @ Clarion Hotel! Very nice :)


Badrumsinspiration


Dusch med mosaikvägg, så snyggt!


Dessa flaskor fick följa med hem :)

Copycat Singers

9:e november har vi idag och dagen till ära fyller brorsan år! Förresten, ni vet att jag skrev om ett tv-program som han och Merlyn skulle ner till Göteborg för att spela in? Nu är nyheten ute och Tony kommer att delta i ett avsnitt av det nya tv-programmet 'Copycat Singers', med start 20:e november :) Kul va? Jag har ingen aning om hur det kommer att gå och jag är heller inte helt hundra på om det är i första avsnittet som han kommer att vara med. Det ska bli otroligt spännande och jag kommer att sitta klistrad framför rutan!

'Bonde söker fru' tittar jag på just nu, senare blir det 'Berg flyttar in' och 'Kalla fakta'. Jag saknar min Micke, han är till Uppsala med jobbet och kommer hem imorgon med sena båten. Men på fredag ses vi igen!


Brorzan!
Bild från nyan.ax

Right now I wish you were here

Måndag idag och ute skymmer det oroväckande fort. Jag har för en gångs skull haft en helt ledig dag hemma, skippade flera olika ärenden och prioriterade istället mig själv. Himla skönt faktiskt! I skrivande stund plöjer jag igenom trendenser.se och ska strax påbörja min andra kopp kaffe. Jag har nyligen skickat iväg ett andra e-mail till Hotmail, jag har nämligen fått mitt konto hackat så just nu är det spärrat i väntan på att jag kan verifiera att jag är jag. Inte det roligaste, men jag hoppas att det löser sig snart. Jag har märkt att jag känner mig ganska bar, naken, rädd och exposed utan min riktiga adress :)

Dags att släppa datorn och istället plocka i ordning hemma. Ikväll får jag nämligen gäster, mycket trevligt!

Såhär ser påslakanen ut som jag slog till på i helgen i Stockholm. Älskar vita sängkläder!
Bild från hm.com.

Stockholmsweekend

Åh, vad jag längtar till imorgon. Micke, jag och Mickes föräldrar ska bo på Hotell Clarion Sign i Stockholm, ser riktigt nice ut enligt hemsidan! Vi åker med morgonbåten och kommer hem på söndag kväll, det kommer säkert bli en hel del shopping och förhoppningsvis hittar vi någon bra restaurang också :) Mys!

Sköt om er, så hörs vi efter helgen!


Bild från Clarion Hotel Sign's hemsida.

Den glada kassören på Centralen

Hahaha, följande scenario utspelade sig på Pressbyrån på Centralen i onsdags när jag skulle köpa en flaska Loka av en glad och säljsugen kassör.

K - Hejsan, hejsan! Japp, var det bra så?
D - Joo, tack.
K - Du ska inte ha en kaffe och bulle också?
D - Eeh, nej tack. (Tvekade före på om jag ens skulle hinna med ett stopp på Pressbyrån, började nu ångra mitt val..)
K - Inte? Men det är ju faktiskt lilllördag!
D - Jag hinner inte med bussen! (Trött på den skojfriska stämningen)

Nästa gång jag är stressad till bussen handlar jag dricka någon annanstans ;)

Memory road

Herregud, vilken dag jag hade igår! Räknade ut nu att jag totalt reste 328 km under gårdagen, Mariehamn - Sthlm - Uppsala - Sthlm - Mariehamn. Craaazy! Allt gick nog bra, det enda som var lite synd var att jag inte hann tillbringa mer tid i Uppsala med Karin. Men jag stannar längre nästa gång, då ska jag även se till att jag får tillbringa HELA dagen i Uppsala, det blev väldigt knöligt att stanna upp i Sthlm.
Btw, när jag satt på tåget på väg till Uppsala slog det mig att jag inte har åkt den sträckan på ungefär 5 år.. Det var med blandade känslor som jag satt där och tittade ut genom fönstret när tåget åkte förbi det enorma bygget i Kista som ska bli den nya nationalarenan, Scandic Victoria Tower och lilla Knivsta som såg extra dystert ut i höstrusket. Jag tänkte tillbaka på när jag bodde i Uppsala och Michael i Upplands Väsby och alla gånger vi åkte till och från varandra med samma tåg. Fastän det var ett fruktansvärt tungt år för oss båda så lärde vi oss att uppskatta varandras sällskap och nu är jag väldigt tacksam att vi har det så bra som vi har det :)

Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Kikat på TV, städat upp i köket och nu lyssnar jag på Sting i väntan på mitt spinningpass kl. 18.15. Får se vad som väntar ikväll, skulle behöva städa bilen och träffa föräldrarna så jag kanske tar en sväng dit sen? :)


En bild från tågfönstret igår innan vi rullade iväg mot Uppsala!

When we walk in fields of gold

På blogg.se's startsida hittade jag precis ett recept på vit chokladkaka med citron.. I promise you, nästa gång jag bakar så blir det denna! Istället tröstar jag mig nu med en stor portion spagetti och köttfärssås - inte helt fel det heller ;)

Cxworx var knepigt, ungefär som Core fast snabbare! Haha, man ser nog lite rolig ut när man snabbt, snabbt hoppar mellan de olika momenten.. Folk pratade i omklädningsrummet om att det kräver ett par försök innan man hajar alla moment. 
Debbie, hakar du på nästa gång?

Näst på tur: Lunch och 'Sting - the best of 25 years'.


NOM NOM NOM!
Bild lånad från denna blogg!