Ansiktsminne?

Imorse när jag tittade på reprisen av Lyxfällan på tv3 Play kände jag igen tjejen som programmet handlade om! Efter lite funderande fram & tillbaka slog det mig att samma tjej faktiskt var med i finalen av Singing Bee, den som min storebror vann! Hur kom jag ihåg henne?! Hahaha, jag är tydligen rätt bra på det här med ansikten :)

Har precis avslutat en delikat frukost bestående av smoothie + mackor, nu ska jag strax ta itu med lite matlagning så jag har matlåda till jobbet ikväll. Märker att det börjar bli lite tomt i skafferiet, så lite mathandling i Norrtälje känns inte alltför avlägset..

Hon till höger var med i finalen av Singing Bee!
Bild lånad från tv3.se

It's a new dawn, it's a new day, it's a new life

Jaa hörni, här lyser blogguppdateringarna med sin frånvaro. Men jag ser att det är ett par tappra själar som tittar in här dagligen ändå, så jag vill iaf muntra upp er lite :)

Vad händer annars då? Mycket jobb & när jag inte jobbar försöker jag sova så gott jag kan. Det sistnämnda är inte så lätt då hela vårt hus har förvandlats till en enda stor byggarbetsplats. Så jag vaknar alltid kl. 8 på morgonarna av samma snubbe som dag efter dag står & sågar brädor utanför vårt fönster.. Snark. Nåväl, de är nog snart klara.. :)

Igår var jag ledig, så Micke & jag bakade pizza hemma. Sååå mycket godare än pizza som man köper här i stan, dessutom får man ju precis välja själv vad man vill ha på ;) Fast jag måste säga att Pub Niskas plåtbröd inte går av för hackor de heller..!

I helgen är det ju valborg & nej, det blir inga festligheter för min del. Däremot ska jag försöka klämma in en fika med Camilla på söndagen, hoppas kunna hinna med att baka morotskaka också :)!

Nu ska jag gå & göra iordning en sen frukost, sen diska från middagen igår!
Önskar en fin onsdag & även en trevlig valborg!

Musiktips:
Michael Bublé - Feeling Good

Frühling in Paris

Goddag! Hoppas att allt är bra med er! Själv är jag hemma & laddar inför en ny & framför allt spännande vecka. Men rolig ska den bli, lita på det!

Micke är iväg på äventyr ikväll, så jag fixar middag själv. Blomkåls- & broccolisoppa it is, kanske inte så fantasifullt men vad tusan..  Gott är det!



Rammsteins finfina "Frühling in Paris", live i Globen 20 februari 2010 :)

Inredningsidéer

Nee, nu får det vara slut på bloggtorka! Har funderat i flera dagar på när jag ska skriva nåt igen.. Så, here we go!

Idag är det torsdag & jag är hemma & pysslar. Började dagen med en riktigt bra frukost (rostmackor med skinka & två stooora smoothies), så nu är det bara att jobba på så man hinner med så mycket som möjligt. Sprang precis ner med en omgång tvätt, ska försöka möblera om lite i vardagsrummet också så det blir fint igen. Senaste veckan har det INTE varit det då vi har haft en massa byggarbetare här & bytt dörrar & fönster till balkongen.. Så det har blivit sovmorgon till max kl. 9 hela veckan, haha. Riktigt tjusigt har vi det nu iaf, ska bara försöka få tag i en ny utematta så kan vi även slänga tillbaka möbler & dylikt. Niiice :)

För övrigt är jag grymt sugen på att byta ut vår nuvarande tv-möbel mot en lite nyare & flashigare.
Denna känns mest aktuell av de som vi har tittat på, hojta gärna till om ni sett nån liknande nånstans ;) Den får dock gärna vara högre än denna, tycker att den här är lite i lägsta laget.

Imorgon sticker jag till Stockholm & träffar Camilla över dagen. Hoppas kunna hitta en ny vårjacka & ett par fina skor. Något i den här stilen vore välkommet!

Nee, nu ska jag sätta fart så jag hinner få nånting gjort. Ska slänga in min nya favvolåt för tillfället, så önskar jag er en fortsatt finfin torsdag!

 

Adam Lambert - Whataya want from me


Livstecken

Hallåhallå, alla påskfirare!

Här kommer ett litet livstecken från en brunbränd & glad ålänning. Vi har haft två finfina veckor nere i Patong, Thailand. Vi har varit på marknad, åkt jetski, besökt Freedom & Paradise beach & självklart njutit av solen :) 37 grader räckte gott & väl! Maten har det heller inte varit något fel på, speciellt inte alla banana&nutella-pancakes. Mmmm..
En mer utförlig rapport kommer senare..!

Nu snart ska vi på middag hos mina föräldrar, tror minsann att storebror med familj kommer över också. Under tiden kan ni ju lyssna på min favoritlåt för tillfället, Lady Gaga feat. Beyonce - Telephone ;) Hur grym?!