Nothing else matters

Tisdag och en typisk ledig dag. Jag springer av och an till tvättstugan, flyttar runt i vardagsrummet (vi ska få hjälp ikväll med montering av några spånskivor och lister!) och ringde precis ett viktigt samtal som jag har gruvat mig för hela morgonen. Puh! Nu dricker jag kaffe och lyssnar på radio, är det bara jag som är extremt frusen idag? Aja, en tjock tröja på och kaffe i magen så blir det nog bra.
 
Vad gör ni ikväll då?
När jag har hämtat tvätten har jag lovat sambon att smita till Mio och köpa en till klädhängare, vi har redan en vit i sovrummet men vi behöver nog varsin. Senare blir det middagsstök och efter det har jag lovat att agera chafför åt en kompis. En alldeles superb tisdag alltså!
 
 
Denna bok började jag läsa igår, Elsas Mode läste jag ut på en vecka och nu ska jag sätta tänderna i nästa. Vi får se om denna är bättre än den föregående!

Till Emma

Detta inlägg är tillägnat min trogna läsare Emma. Jag lovade henne att jag skulle blogga idag och då måste jag ju fixa det!
 
Så, mina vänner. Det kan inte bara vara jag som tittar på SHF (Svenska Hollywoodfruar) och förfäras av Gunilla, Erika och Tusse. Ja, egentligen är det ju Gunilla som retar gallfeber på mig. Men sen gillar jag ju Maria M också! Isabelle och Margareta är någonstans där mittemellan de två för mig, ibland tycker jag att Isabelle verkar ha kloka åsikter (ja, som när hon rök ihop med Gunilla!), men ibland undrar jag vad hon håller på med. Ni kanske såg på 'Schulman Show' när hon var med? Hon var inte sen att fräsa ifrån när Alex menade att hon är betydligt mer känd i Sverige än hennes make Steve Angelo, hehe. Ja, dessa fruar. Snart är det tisdag igen och det betyder ett nytt avsnitt!
 
Camilla har startat en BSF(Bonde söker fru)-klubb och vi är ett sällskap på fyra brudar som samlas hemma hos henne och Joel på onsdagkvällar för att snacka, fika, snacka lite mer och titta på BSF. I den ordningen också! Flera gånger kommer vi på oss själva med att sitta och tjattra när programmet har börjat igen efter reklampausen. Hoppsan! Men det måste betyda att vi har kul, inte sant ;)
 
Jag avslutar detta med att lägga upp en bild på det superfina utebord som vi fyndade på EM's rea häromveckan. Har på känn att det kommer att bli väldigt bra tillsammans med nytt balkonggolv, utelyktor och en stor kruka eller två. Ja, fast det blir till nästa säsong förstås!
 
 
Auf Wiedersehen!