Sorbet & Bodypump

Hej & hå, här ska det uppdateras!

Jag har precis traskat till tvättstugan och lyssnar nu på Radio X3M. Hämtade också nyss lite hallonsorbet som en slags uppladdning inför mitt Bodypump-pass om ungefär en timme :) Haha! Jag har gått en gång tidigare och efter det passet visste jag direkt att det är BODYPUMP som jag behöver träna på och kanske inte lika mycket Spinning, även om jag tycker att det sistnämnda är hur roligt som helst.

Micke och jag funderar eventuellt på en Uppsala-runda på måndag, då blir det IKEA, Gränby Centrum + Media Markt/Elgiganten. Jag är sugen på ett skåp till hallen, tavelramar, skolådor, skjutdörrar till sovrummet (hoppas bara att väggarna håller, måste undersökas!). Dessutom vore det trevligt med en ny tv-möbel, måste bara fundera ut mer exakt hur den ska se ut :)

Nu ska stänga ner datorn och börja packa gymväskan.
Önskar er en finfin onsdag :)


There's just you and me

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en bra helg! Både jag & Micke har jobbat hela helgen, så vi har knappt setts mellan arbetspassen. Men idag är jag ledig, så jag planerar att sno ihop en god middag till hjärtat när han slutar jobba :)

Planen för dagen är att städa hemma, ta en tur med cykeln till butiken och handla lite gott och bara chilla. Riktigt skönt! Vad hittar ni andra på idag?

Windfly jacket

Idag har jag sannerligen varit duktig. Som vanligt då ;)

Jag tog en promenix imorse till en VVS-firma och hämtade en badrumskatalog (nu är jag väldigt sugen på att sätta igång med renoveringen!), sedan gick jag hem och bytte om för att cykla iväg till Avancia och en timmes spinning, iväg hem igen och dusch + matlagning till mig och min snygging som var iväg på styrelsemöte.

Nu ska jag städa undan i köket innan det är dags att sova.
Förresten, kolla vilken fin jacka jag hittade på nelly.com. Jag letar efter en ny vindjacka och denna är sannerligen en god kandidat :)


ÖverkastEn sneakpeak på vårt nya överkast från Indiska, gillar verkligen mixen av de olika materialen & så är det ju så fantastiskt fint :)

Amazing

En lugn lördag i goda vänners lag, inte helt fel :) Jag, Camilla, Debbie och lilla Holly hann med en promenad på stan, kika i några butiker och luncha på Havtorn (där jag lyckades beställa världens största sallad, haha). När jag var "klar" med maten såg det bara ut som om jag hade tagit några tuggor på toppen. Majoriteten av salladen fick alltså följa med hem, så nu har jag en utmärkt lunchbox till imorgon!

Ikväll är det "Mello"-final också, just nu ser det ut som att det blir en lugn afton. Mamma har faktiskt bjudit över oss efter maten, men jag ska höra mig för lite mer innan vi sätter kurs någonstans :)
Jag håller faktiskt på Danny ikväll, tycker att hans låt är "Amazing", höhö.. Hans framträdande är även bättre än Loreens, fastän jag gillar henne skarpt ("My heart is refusing me" var en av mina favoriter ifjol). Men det ska bli spännande att se hur det går!

Vad gör ni andra ikväll?

Tonight it's just me and you

Fridens, alla läsare!

Idag är det fredag och fröken Daniela är på bättringsvägen! Lite snuva och hosta återstår, men det går nog över vilken dag som helst. Ser verkligen fram emot nästa Avancia-pass, i väntan på det följer jag sport från soffan :)

Hos oss blir det strax hämtmat, Coca Cola + Adam Live på tv! Riktigt nice!
Önskar er en finfin fredagskväll 

Sjukstuga

Nu är vi tillbaka på åländsk mark efter en trevlig vecka i Sundsvall hos Mickes föräldrar. Dock hade vi som vanligt ett oerhört oflax med sjukdomar. Svärmor blev influensasjuk strax innan vi kom upp, sedan trillade vi dit en efter en; svärfar, Micke, jag och slutligen Mickes lillebror. Typiskt, eller hur?

Status just nu är att jag eventuellt har drabbats av streptokocker och så visar febertermometern allt mer stigande siffror ju längre kvällen går. Jag överväger därför starkt att bädda ner mig småningom med en värktablett, Sköna Hem-tidning och en kopp té som sällskap :)

Hoppas att allt är bra med er, jag uppdaterar igen när jag känner mig lite piggare!


En ljuvlig vinterbild på E4'n på väg upp till Sundsvall, troligen tagen någonstans mellan Söderhamn och Hudiksvall.