En liten paus

Hej alla!

Tänker efterlysa en liten bloggpaus eftersom att jag nu har semester och därför vill passa på att umgås med Micke :)
Ni får ha en underbar vecka, så hörs vi igen till helgen.

Sköt om er!

Listen to the music

God afton, blogers!

Hoppas att allt är fint med er. Det är det med mig, har precis varit ner till tvättstugan ett varv och hämtat tvätt. Ska försöka få upp allt på en tvättställning, sen blir det att bädda ner sig och fortsätta läsningen av
"Live to win". Jag läste den tidigare, men lyckades glömma bort boken efter ett tag och då var det ganska svårt att hitta tillbaka till handlingen :)
Jag har haft en kanonvecka med mycket jobb men har även hunnit fika med både Camilla och Karin! Imorgon jobbar jag till, sen blir det semester i två veckor. Jag har lite smått och gott att fixa med under min ledighet, bl.a. ska jag försöka ta tag i målning av några stora spånskivor som ska upp på väggen. Det finns alltid något som behövs göras ;)

Förresten! Som vissa av er kanske vet så har jag skaffat Spotify Premium-konto. Därför har jag nu tagit tag i min playlist på allvar och gjort en lista som jag är riktigt nöjd med. Den har en salig blandning av pop, rap, dubstep, hårdrock, funk, dance.. ja, ALLT!

Via denna länk kommer ni till Spotify & min playlist ;)

I'm walking on sunshine


Denna måndag har bjudit på helt underbart väder, vilket har firats med en långpromenad!
Nu är det dags att fixa lite mellis & sen ska jag vika tvätt. Sköt om er 

I'm in love

Tjo!

Hoppas att ni har sovit gott :) Jag sysselsätter mig med tvätt, städa handfatet i badrummet, vika kläder och plocka undan saker som ligger framme. Ni vet, sånt där som måste göras!

Ikväll ska jag möta upp en tjej och göra min första affär genom Ålands Köp & Sälj (Facebook). Ingen stor affär, men nu har jag testat på det. Eventuellt ska jag sälja en taklampa och ett kryddset snart, fast jag kanske tar det på Marknaden istället.. :) Hm.

När jag är klar med tvätten ska jag möta upp fröken R för en promenix.
Nu ska jag stöka vidare så jag hinner klart med allt. Fredagspepp, oh yes :)

Steve Kardynal

Det finns folk och det finns Steve Kardynal. Haha, denna kille kan man lugnt säga att inte är rädd för att skämma ut sig själv! Titta själva om ni inte redan har sett hans framtåg :) Stackars matgäster säger jag bara..


Hafa & äventyr

Jaha, då var det dags att uppdatera lite igen :) Hoppas att allt är bra med er, mina få men tappra läsare!

Kom nyligen innanför dörren hemma, har varit till stan en sväng och strosat runt. Både idag och imorgon är jag ledig, sen kör jag jobb i helgen. Sen är det inte så länge kvar tills Micke och jag har vintersemester :) Då drar vi upp till Sundsvall och hälsar på hans familj. Det var lääänge sen vi var där nu!

Nee, nu ska jag sysselsätta mig med lite disk här. Efter det blir det matlagning och senare ska jag förhoppningsvis iväg på en rolig sak!
Önskar er en finfin torsdag kväll 


Passar på att posa lite snyggt med en Hafa-katalog :) Yes, vi har börjat planera inför badrumsrenovering.