Live to win

Ikväll har Michael och jag varit hos storebror med familj. Det var rätt roligt hur vi hamnade där just ikväll, men trevligt hade vi hursomhelst. Tog med en liten påse godis till flickorna också, det har ju precis varit Halloween!

Bokade nyss in mig på ett Cxworx-pass imorgon och ett Spinning-pass på torsdag. Jag är särskilt nyfiken på Cxworx, har märkt att det är otroligt populärt bland alla som bokar..

På onsdag åker jag till Uppsala för att hälsa på Karin och på lördag sticker jag och Michael till Stockholm för att träffa hans föräldrar. Vi sover på hotell och åker sedan hem igen på söndag för att fira Tony som fyller år. Väldigt trevlig vecka, ser fram emot allt :)



Denna bok har jag precis börjat på och den kommer säkert att få hänga med till Sverige i veckan. Någon som har läst den och vad tyckte ni isf? Märkte rätt fort att han där Andreas verkar gilla att skryta iaf..

Fy på dig, Kråke!

Haha, jag var nära att totalförstöra kvällens middag genom att laga världens vidrigaste aioli, här har ni receptet om någon MOT FÖRMODAN blir sugen på att prova. Uuuusch, jag tyckte att den bara smakade olja och citron. Om någon sitter på ett superrecept på aioli så skicka gärna en länk ;)

Jag ska ta och koka kaffe nu och försöka glömma den där såsen. Kanske jag istället borde passa på och beställa det där skoskåpet från Ellos som jag har spanat in ett bra tag nu?


Apropå shopping så ligger denna finfina halsduk i ett paket på Posten och väntar på att jag ska hämta ut den!
Bild från asos.com

It's Halloween

Lördagkväll i soffan med godispåse och ett glas rött. Ska snart kasta in handduken och gå och lägga mig, jag jobbar imorgon så jag ska upp hyfsat tidigt.

Önskar er en Happy Halloween och glöm inte att ställa om klockorna!


Lördagens middag! Serranolindad oxfilé med rotfrukter och vitlökssmör. Mmm.. :)

Error code

Passet gick bra! Funderade ett tag på att ställa in, men jag kunde ju inte när jag hade lovat Debbie :) Har belönat mig själv med en superlunch och sitter nu och mumsar på en bit äppelkaka!

Appropå någonting helt annat; är det bara jag som har problem med hm.com? När jag har lagt mina varor i korgen och ska gå till kassan för att betala möts jag av felkoden "ERROR IN MESSAGE AUTHENTICATION CODE". Dessutom har H&M's kundtjänst inte har en aning om vad det beror på, snacka om störande.. Jag vill ju kunna beställa varor online och inte ringa in min beställning!

Nu ska jag lyssna på lite David Guetta och fixa mig iordning.

Tjingeling!


Här kommer ett bildbevis på att min orkidé fortfarande lever :) Love the colour!

Core

Morning, bloglovers!

Idag ringde klockan 9.30, jag har precis ätit frukost och sitter nu och tittar på Nyhetsmorgon. Snart ska jag göra mig iordning och sedan bär det av mot Avancia och ett core-pass. Det var alldeles för länge sen jag sist var där! Imorgon ska jag på spinning, så jag hoppas kunna komma iväg lite oftare!

Önskar er en finfin torsdag :)

Chill out

Jag har landat hemma i soffan efter lite födelsedagsfirande hos mamma och pappa. Jag och Micke satt länge och snackade med Tony och Merlyn, de ska åka till Göteborg imorgon för vara med i ett tv-program. Kan nog inte berätta så mycket mer om vad det gäller, men det ska bli spännande att se hur det går för Tony! Ni minns väl när han vann 'Singing Bee'?

Nu ska jag kika på lite 'X-factor' US och bara chilla. Imorgon blir det tidig uppstigning!


Fröken Debbie har efterlyst fler egna bilder på min blogg, så jag börjar med denna ;) Värmeljus från Sia och Ikea.

digster.se

Denna dag började inget vidare med både ryggont och huvudvärk. Den senare släppte under kvällen, men ryggontet har jag haft till och från sen igår kväll. Undrar om det är någon nerv som hamnat i kläm? Inte så mycket man kan göra åt det isf..

Registrerade mig ikväll på
DIGSTER.SE. Digster erbjuder färdiga playlists att lyssna på, så spelas de sedan upp via t.ex. Spotify. Kanon för mig som ändrar min spellista på Spotify hela tiden :) För er som är intresserade så hittade jag en värdekod för 6 månaders GRATIS Digster Premium, ange buzzador vid registrering!
Jag vill absolut prova Digster nästa gång jag ska ut och promenera :)


Livets dagar

Ikväll laddade vi upp ordentligt inför 'Idol', fredagsmyset blev som ett smörgåsbord med Geisha, Marabou, Gott & blandat + att jag hade creme brulee-choko i kylen IN CASE OF. Haha, jo tjena. Jag kände mig stolt som lyckades proppa i mig en hel Geisha!

Morgondagen är fortfarande ganska oklar. Pappa fyller år idag, så han ska ha kalas antingen imorgon eller på söndag. Hoppas på söndag, har hela dagen fri då! Ska försöka hinna ut på en promenad imorgon iaf!

Tittade på säsongsstarten av 'Hellenius hörna' ikväll. Jag tror faktiskt att jag lyckades missa HELA förra säsongen, fråga mig inte hur :) Men jag har hittat en godbit, David Hellenius som Mads Mikkelsen. Jag har sett klippet tre gånger nu och jag skrattar fortfarande!


Check, check!

Sådärja, nu kan jag checka av några punkter på veckans lista. Jag har fått iväg en del mail angående saker som inte fungerat (enormt irriterande, men väldigt skönt när det är klart!) och för en liten stund sedan skickade jag iväg en beställning till ASOS, en halsduk till mig och en t-shirt till Micke!

Oj, vilken god mat vi har ätit under veckan! De rätter som vi har tagit oss an har blivit väldigt lyckade; köttfärslimpa, renskav och kyckling med wokade grönsaker. Muuums!

Kvar att göra ikväll är att vika kläder och städa undan lite. Ska fixa en kanna té nu också!
Vad gör ni andra? :)

Busy lady

Det är mycket som händer just nu; vi försöker sälja bilen, jag plitar på en reklamation till ett resebolag, fixar med allt annat som ska ordnas hemma samtidigt som jag jobbar på dagarna. Så det blir lugnt på bloggfronten nu ett litet tag!

Återkommer när allt har lugnat ner sig en aning :)

5 saker ni inte visste om mig

Jag har fått i uppdrag av Debbie att svara på några frågor. It goes something like this:


"Nu följer några saker som man ska göra när man fått denna award; länka till den man fått den av, fullborda de 5 meningarna och skicka den till 5 andra bloggar."

1. När ingen ser eller hör mig.. Lägger jag igång radion via TV'n och sysselsätter mig med någonting; typ diska, städa, plocka.. Jag skrålar gärna med också!

2. Jag går aldrig hemifrån utan.. Handväskan! Haha, jag känner bar, naken, rädd och exposed utan min väska. Mobilen glömmer jag rätt ofta hemma, men väskan kommer i princip alltid med.

3. Min blogg heter som den gör för att.. Startade den något år efter att jag slutade lusse. Ville ha ett klatschigt namn som var lite udda. Ingen aning faktiskt hur jag kom på det!

4. Om jag vågade skulle jag.. Åka bergodalbana & fritt fall-deluxe i USA.

5. Om tio år kommer jag att.. Jag jobbar fortfarande med någonting som jag trivs med. Micke och jag har kanske tagit oss an något nytt byggprojekt! Jag hoppas att jag har hunnit se mig om i världen också :)


Jag vill att följande personer skall fullfölja meningarna:
1. Karin
2. Inger
3. Jessica
4. Emma
5. Sanne

5-årskalas?

Vuxenpoäng:
Jag kalkade av kaffekokaren för första gången idag! Näst på tur står diskmaskinen..

Okej, nu är jag precis hemkommen efter en träff med kära D & C :) Vi fikade gott och skrattade mycket, speciellt åt minnen från 18-årsåldern. Tänk vad mycket kul vi har hunnit med!

Snart blir det sänggång, jag ska bara invänta Micke som borde komma hem närsomhelst. Förresten, i november fyller bloggen 5 år. Haha, det kanske borde firas på något vis?.. Vad tycker ni, förslag? :)

Rammstein i Oslo i vår?


Åååh, idag när jag lyssnade på radio så spelade de Rammstein.. Mein Lieblingsband! SKA JAG ÅKA TILL OSLO I VÅR & SE DEM LIVE ELLER INTE?

Keep on bowling, baby

Precis hemkommen efter en väldigt ospännande bowlingmatch på Idrottsgården. Haha, K & S var mycket bättre än mig & Micke! De spelade i en annan liga än oss ;)

Lugn fredagkväll so far. Ska gå strax och städa undan resterna från kvällens dinner, ringde nyss mina föräldrar också som preciis har landat på Arlanda. Jag bjöd hit dem imorgon på middag, vet exakt vad det blir för mat!

Nu har jag bokat ett bankmöte också, måste ta itu med en sak som jag har gruvat mig över. Men till saken hör att jag har en deadline på mig också, så - just do it!

Vad gör ni andra ikväll? :)

Kusmi tea

Ikväll blir en lugn kväll, jag är hyfsat trött efter dagen med alla html-koder hit och dit :) Det var länge sen jag sist gjorde förändringar i bloggen! Ska kika på lampan och ett skoskåp från Ellos också. Micke jobbar vidare med sitt projekt, men snart ska vi pausa för lite tea-time. Mandelté it is!

Senare ska jag titta på 'Bonde söker fru'. Ha det fint!

Höstbukett & bordslampa

Nu när jag är ledig har jag testat en ny taktik för att få saker gjorda. Jag skriver upp i min kalender (som jag i princip alltid bär med mig, men aldrig använder!) allt som behövs göras och så bockar jag av punkterna en efter en.. Efter gårdagen kunde jag pricka av 2 ½ punkter (den halva punkten står för tvätt, har en del kvar). Men nu har jag iaf svart på vitt vad jag behöver göra, får prova veckan ut och se om det funkar :)

Jag är uppe med tuppen idag, telefonen ringer om en knapp halvtimme så det är ingen idé att försöka somna om. Kunde för övrigt absolut inte somna inatt, tror att jag låg vaken till ungefär 02.00.. Haha, jag försökte räkna får vid något skede men jag tröttnade vid 50..

Idag ska jag träffa Rosie och försöka komma ihåg att titta efter en höstbukett till hallbordet. Jag har redan funnit en superb bordslampa till samma bord, härligt när allting börjar ta form!

bild: ellos.fi

Isn't it looovely? Maria Montazami har valt ut den som en av sina favoriter hos Ellos, sa ju att jag blir mer och mer lik henne..

Burlesque

Idag har jag suttit på Bagarstugan med Debbie och lilla Holly, sen fick jag visa upp lägenheten för dem. Tack för idag, tjejer :)

Jag testade precis min nya läppenna, Burlesque från Make Up Store och tänkte visa resultatet. Jag gillar det, har aldrig haft röda läppar förut men kan definitivt tänka mig att ha det igen!

Nu ska jag planera middag!


I like it, like it.

You can try but never stop me

Lördagkväll och jag är home alone. Film på TV, godispåse på bordet och Macbooken i famnen. Ikväll tar jag tidig kväll, vill vara pigg när jag ska upp imorgon bitti!

Lite tankar om 'Idol' igår; bara jag som tycker att Molly och Amanda F leker med resten av motståndet? Herregud, man kan verkligen säga att det är brudarnas år i år!

Har lite funderingar på att åka till Sthlm eller Uppsala nästa helg, bara över dagen. Jag vill köpa ny halsduk, ansiktsrengöring och kanske någonting till i klädväg..? Men jag blir nog hemma istället, har lite hemmaprojekt som behöver fixas. Dessutom är det skönt att vila upp sig ordentligt!

Önskar en fortsatt fin lördag, oavsett om ni ska chilla som mig eller ut och dansa. ♥


Kasta inte kryp på blivande grannar

Jag måste dela med mig av en rolig sak som jag lyckades med i veckan. Jag var på väg på jobb, då jag hittade ett kryp i hallen. Godhjärtad som jag är så stängde jag in äckel-krypet i ett glas och kastade ut det från balkongen, istället för att förinta det på vår vita halltapet. Det var bara det att det landade på ett par som gick nedanför vår balkong, lägenheten under oss är nämligen till salu så de var förmodligen intressenter. Och det är väl då som man ska göra ett gott intryck! Haha, minen jag gjorde när jag såg att jag hade kastat krypet på dem var nog priceless! Sen började jag förklara mig.. "Ehm, ja.. jag hittade den där i hallen.. ville bara slänga ut den" medans de stod och flinade åt mig. Bra där!
Note to self: kasta inte kryp på eventuellt blivande grannar.

Nuu ska jag fundera lite på middagsmat! Lateeer.

Sekelskifteshus

Jag trivs bra i vår lägenhet, men en dag vill jag bo i ett hus med trädgård :)
Sekelskifteshus tycker jag att är helt otroligt vackra och jag älskade verkligen vår lägenhet på Trädgårdsgatan i Sundsvall! Högt i tak, stora ytor, kakelugnar och hela lägenheten badade i ljus!


Såhär såg huset ut som vi bodde i innan vi flyttade till Åland. De svarta luckorna uppe till vänster var våra!



Underbart kök!



Vardagsrum med stort fönster som släpper in massor med ljus.



Denna trappa skulle jag definitivt inte tacka nej till!

Bilder från dios.se och skonahem.se.

Dagens sanning


Så klockren!

Bild hittad i en av Mickes datortidningar, länk här.

Zookeeper & Guetta

Hemma igen efter kalas gånger två för mina brorsdöttrar! Vi kikade även på jättegamla bilder som fanns i Steffis album, hittade en bild på mig själv där jag hade rött hår, fönad page och pannlugg :) Såg ut att vara från femte klass..? Ganska olikt hur jag har det idag iaf!

Vi ska snart dra igång en film, det lutar nog åt Zookeeper! Imorgon är det full rulle igen, han från Ålands Persienn som var här och mätte fönster kommer hit och sätter upp persienner, så nu ska vi äntligen få sova med mörkt i rummet. Yeeey! Om jag hinner ska jag även sticka till Klipp Upp och köpa nytt värmeskydd, min gamla L'oréal-flaska är totalt värdelös.. Får se om de har några tips!

Förresten, han där David Guetta är inte så dålig trots allt. Även om han är polare med Akon och har gjort minst två låtar ihop med honom, haha :) Men 'Night of your life' med Jennifer Hudson är helt ok! Annars gillar jag 'Sweat' med Snoop och 'Without you' med Usher också!..


Vinterjackor i sommarvärmen

Godmorgon, bloglovers.

Vilken solig och fin lördagmorgon! Jag ska strax slänga i mig lite frukost och fixa mig iordning, sen blir det en liten cykeltur till staden. Jag ska åka och titta på vinterjackor (!), fast det är nästan 20 grader varmt ute.. Aja, ifjol kom snön i slutet av oktober så i år tänker jag vara förberedd :)

Senare idag ska jag iväg på jobb. Vad gör ni andra idag?



Slänger in en riktigt gammal bild på mig och finaste. Jag trooor att kortet är från sommaren 2006..? Har för mig att Micke inte hade långt kvar där tills han skulle rycka ut, han var nämligen i lumpen på den tiden.