Glada vappen!

Vill bara passa på & önska er en glad vappen (valborg)!
Íkväll jobbar jag, istället är jag ledig fredag till söndag. Ska bli riktigt, riktigt roligt.. Har Melody Club på lördag att se fram emot också :) På tal om dem, vet någon hur det är med biljetter dit? Köper man biljett direkt i dörren?

Ha're bra! & sup med måtta, hehe!


Hockey-night

Jag har glömt hur bekvämt det är att sitta i soffan med laptopen i famnen :) En burk Cola på det här så.. Haha!

SVEEEERIGE VAANN! Jäklar vilka snygga mål de bjöd på under tredje perioden! Riktigt, riktigt duktigt av dem.. Blir det någon duell mellan dem & Finland snart kanske?..
Istället för nationalsången drog jag igång Radio Seven :) Inte illa det heller.

Imorgon ska jag plocka ihop alla mina allergitabletter i ett kuvert & posta dem till storebror. Stackare som redan känner av pollensäsongen..!
Imorgon kväll jobbar jag nattpass, med andra ord SOVMORGON IMORGON. Underbart :)!



Janne Niinimaa här, jag äger faktiskt en finsk matchtröja med hans namn på ryggen. Den borde användas oftare :)

All work and no play

.. makes Johnny a dull boy..
Ikväll blev det hämtmat från Tandoori. Absoluut inget fel i deras hämtmat, men nästa gång vi går dit blir det nog tre-rätters (: Deras vitlökskyckling som vi åt ikväll ska jag nog testa & slänga ihop själv. Men det blir nog EFTER vi har skaffat en gryta.

Åh, bara ett dagpass & ett nattpass kvar tills jag är ledig i tre dagar. & en dag kvar till sovmorgon, WOHO!

Nää, nu måste jag snabba mig här. Har mat att fixa & ska alldeles strax sova.
Nighty night.

Nu är det klippt

Typiskt mig. När jag egentligen borde stå & laga middag hittar jag på annat.
Här är iaf resultatet av mitt hyss.


Jojomänsan, en lugg blev det. Jag hoppas att jag fortfarande ser någorlunda representabel ut :) Det var trots allt bara ett experiment, har faktiskt aldrig klippt en lugg förut. Eller jo, en gång. Men då blev den h-e-m-s-k, så jag var tvungen att vänta på att den skulle växa ut.

Nu blir det pannkakor, muuums!

I have a dream

Hola!

Det blev inget bloggande igår, fast gårdagen såg i princip ut som dagen innan. Vi gick ner till Mexicana & köpte billiga hamburgare på kvällen, det blev middagen :)

Dagpass 3 av 6 avklarat, pust. Gick en runda via Hemköp efter jobbet & köpte med mig lite gott till middagen ikväll. Tryckte i mig en halv Geisha direkt när jag kom hem.. men när jag såg klippet som Sofia hade hittat med Beyonce-dansen var det nära att den skulle komma upp igen, haha!

Om jag hinner ikväll ska jag försöka fixa en äppelsmulpaj eller äppelkanelmuffins. Imorgon börjar jag redan kl. 8, när klev jag egentligen upp 6.30 sist? Hehe! 

 



Jajamän, Britain's got talent!

Me so sleepy

Ojojoj, vad trött jag är. Micke & jag är nyligen hemkomna från middag hos svärföräldrarna med grillat, tzatziki & potatisklyftor. Ruskigt gott, men nu är jag också ruskigt trött.

Nää, nu ska jag nog gå & fixa lite krubb till jobbet imorgon. Sen ska jag sooovaaa. Eller nej, först ska jag lägga mig & läsa 'Självkänsla nu'.. Vet inte huur många ggr jag har börjat på den boken för att sen ta nån annan bok emellan.. Skärpning, Daniela!

Ska ordna en annan liten sak också. Inte roligt, men det måste tyvärr göras.

Sov gott alla!


Mustang & chokladmuffins



Vilket vrålåk!



Kvällsfika ;)

Go Frostie!


Den här dansanta pippin har gjort mig sugen på att skaffa en undulat eller en likadan :) För GUD så söt den är! Jag skrattade igår kväll så mycket att tårarna rann..
"Shake your tail feather.."


Working at the carwash

Morsning, korsning!

Hoppas ni haft en bra torsdag såhär långt! Micke & jag tog idag itu med nåt vi egentligen skulle ha gjort lite tidigare; BILTVÄTT. & jäklar vad bilen blev fin! Antar att det blir lite så när en lång vinter utan biltvätt får passera.. Nåja, nu är den ren & fin iaf :)

På tal om fina bilar såg jag precis en gul Mustang utanför fönstret, kanske jag kan få en sån av pappa i födelsedagspresent? :)

Ikväll släpps H&M's nya designkollektion & denna gång kommer jag INTE sitta uppe & köa. Dels så minns jag att sist jag satt uppe & väntade på en kollektion som skulle släppas fick jag vänta i 2 timmar på deras hemsida utan att komma in. Dels så ska jag faktiskt lägga mig tidigt ikväll. Oväntat, va?

Nee, nu är jag hungrig. Dags att gå & diska, sen blir det panikmiddag i form av skinkomelett.

Now put your hands up!



Hur häftigt vore det inte att vara med & dansa där? :)

Går du i giftastankar?

Isf har jag ett litet tips. Läste på Nya Ålands hemsida att tidningen Elle lottar ut ett drömbröllop på hotell Havsvidden på Åland. Otrooligt fint ställe, Micke & jag har varit DJ's där & det är helt otrolig utsikt över vattnet från hotellet. Jojomän. Det enda man skulle göra för att vara med & tävla var att svara på några enkla frågor (verkligen enkla,  t.ex. på vilken ö ligger Havsvidden? Åland, Gotland eller Öland..) + skriva en motivering på max 100 ord varför man ska vinna. Lätt att vi ska vara med!

På deras hemsida hittade jag förresten lite fakta för alla icke-ålänningar som läser min blogg:
Officiellt språk: svenska
Invånarantal: 26 923
Ålands enda stad: Mariehamn
Självstyre sedan: 1921
Valuta: EURO
Självstyrelsedag: 9 juni
Övrigt: Åland har 6757 öar och 379 sjöar

Oj, vad Ålands-centrerat det här inlägget blev.
Idag har vi varit ute i Birsta, det har varit alldeles underbart väder. Vi köpte nya glas, chaité, godis & varsin glass :) Smarrigt!

Nu snart blir det film, sen försöka lägga oss lite tidigare än igår :) Micke & jag har varit jättedåsiga idag, för mycket sömn kallas det nog..
Ciao!

Melody Club

Ajustja, jag läste på Jessicas blogg att Melody Club kommer till stan den 2:a maj :) & jag är ledig den dagen, klart som tusan att jag ska gå & se dem! Åååh, vad kul!

Om jag får bestämma måste de spela 'Boys in the girls room', 'Stranded love' & 'Palace station'. Fast det gör de väl?
Känns som att jag måste ha något högklackat på fötterna för att få se någonting överhuvudtaget av spelningen, fast hur bra balans har jag i såna sen då?..

Oj, vad roooligt det ska bliii :)

Heroes

En av få serier som jag faktiskt kollar på är 'Heroes'. (Har inte sett ett enda avsnitt av DH, The City, House, Lost, Grey's Anatomy, CSI, Prison Break.. listan kan göras lååång!)
Nu har jag ett nytt avsnitt att se fram emot - så jääkla spännande varje gång! Gissa om jag vart glad när jag hörde att de just nu slipar på säsong 4? Wunderbar!


En karaktär i serien som man aldrig tröttnar på är SYLAR. Gryyymt bra!

Jag har blivit lurad

Suck, så har man åter blivit lurad av en bilfirma. Är det verkligen rimligt att behöva lägga ut en herrans massa pengar på att byta en gummilist till fönstret & smörja en dörr? :/ Att vi var på plats med bilen 9.15 & fick tillbaka den 14.00 (!) gör ju inte direkt saken bättre heller.. Nee, Motorcentrum. Jag kommer inte att sakna er efter att ni har gått i konkurs.

Så, det var dagens sanning.
Nu ska jag äta gröt i 100 år tills jag har hittat en ny verkstad.

Everybody in the house of love

Såja, nu var jag äntligen klar med min uppgift. Den är även ivägskickad, så jag har ingen nytta av att sitta hemma & grubbla på den heller :)

Imorgon blir det hyfsat tidig uppstigning, 8.30. Vi ska iväg med Saaben på verkstad (inget farligt, bara en list som ska bytas ut.) Efter det blir det nog lite småshopping på City Gross & ev. en hamburgare på Frasses :) Deras sourcream&onionkrydda är verkligen huuur god som helst..!

Ska boka bussbiljetter till & från Åland nu, sen lägga mig & läsa lite.

Sov gott alla nattugglor!
 

Jäklar vad denna låt gick varm på alla skoldiscon i femman :)
På den tiden var jag blond med page, gick runt i magkorta toppar & Johns svarta, gamla skatarbrallor & tyckte att jag var häftigast i stan :) & det var jag!


Skriva, skriva, skriva

Howdie!
Plitade precis ihop ett mail till min gamla lärare i Organisation, ska strax lägga på lite tévatten & skriva på marknadsföringsarbetet tills det är klart. Inte det lättaste dock när solen skiner utanför fönstret.. Well well :)

'Da Vincikoden' såg vi klart igår, tyckte att själva filmen var riktigt bra.. Men slutet.. what? Jag förstod ingenting! Nee, såna slut tycker jag INTE om. Ikväll ska vi ev. se 'Australia' eller 'Burn after reading', nån som sett?

10 år idag sedan morden på Columbine High School. På tal om det kan jag passa på & rekommendera  'Zero Hour', en otroligt gripande dokumentär som steg för steg tar upp vad som egentligen hände för 10 år sedan. Förmodligen den bästa dokumentär jag sett.

Hoppas att ni alla får en toppenfin dag!



Söndagsparty

Fan vad synd! Jag hade verkligen hoppats på Filip & Fredriks nya program, "Söndagsparty", som inte motsvarade mina förväntningar. Synd, för i rätt program är de två bäst i Sverige. Kvällens program var lite väl slätstruket, jag hade hoppats på inslag som skulle få mig att trilla bak i soffan av skratt. Nee, hoppas att nästa avsnitt blir bättre.. Enda ljuspunkten var att Marilyn Manson var riktigt häftig även live!

Jag upptäckte nyss världens bästa sak, nämligen att mitt arbete inte ska vara inlämnat förrän IMORGON kväll! Det betyder alltså att jag har ett helt extra dygn på mig att skriva, wohooo!

Jag har slipat lite på bloggens utseende idag, tycker att det blev aningen bättre :) Men jag ska fundera vidare, när jag har tid ska jag dessutom installera Photoshop på datorn som jag har fått på skiva av Micke. Spännande!

Nu lite workwork, senare del två av 'Da Vincikoden', vars första del vi gillade!
See ya!

En alldeles perfekt söndag

Oj, vilken lugn söndag :) Inte mycket har hänt so far, ungefär som söndagar ska vara alltså. Micke & jag var nyss nere på stan & handlade.. Först gick vi till ICA, men när jag varken hittade ätbara avokados eller rödlök (!) där fick jag nog & gick till Hemköp. Knäppt att man inte kan få tag på såna basic saker, även om det är söndag & allt. Oh well.

Jag har förresten plockat upp mitt intresse för techno & chillout igen, några år sen sist. Carl Craig är en av favoriterna.


I'm in love with a fairytale

Jag har tur som har Micke & pappa som stöttar :) Var lite nere igår kväll, men de två vet hur man muntrar upp mig.

Vet ni? Jag tycker fortfarande att Norges Eurovisionlåt är överskattad, men sen första gången jag hörde den har jag gått runt & nynnat på refrängen. DAMN! Melodin är otroligt catchy, fast han sjunger den inte särskilt bra..

Nu har vi precis kollat halva Da Vinci-koden (den är ju så raskarns lång!), ska skriva vidare på arbetet nu.
Tack & godnatt :)

Say cheese!

Det vart en sväng ner mot staden tidigare, efter lite kikande på kläder & dylikt tog vi en take-away fika från Wayne's. Det är riktigt bekvämt att kunna köpa med sig fika hem & slippa alla högljudda fikagäster ;D Det blev en bit hallon/limecheesecake & devil's cake. Vilken som var bäst? Cheesecaken, 100 gånger om. Devil's caken var en besvikelse, kruttorr & en rejäl klick grädde var ett måste.

"Diiiirty deeds, done dirt cheap"

Ikväll ska vi laga pastasallad med halloumi, märkte nu att vi skulle ha behövt lite avokado & rödlök. Attans. Sen senare ska jag ta itu med det jäkla skolarbetet, suck. Aja, lika bra att göra det nu så man kan hitta på nåt roligare imorrn.

Ljuva lördag

Nu när vi ändå håller på med internetspel, hur snabba är ni på att skriva alfabetet?
Lyckades precis skriva det på 5,55 ^^

Nu snart ska vi ut & gå en sväng, behöver rensa tankarna från skolarbete. Suck & suck. Ha en bra lördag allihop!

Speedtest


38 words

 

Vad får ni?


Sovmorgon?

Vad klassar man egentligen som sovmorgon?
Speciellt när morgonen är förbi sedan länge? "Imorse" sov Micke & jag till 15.00 (!).. För att citera en klok själ på jobbet, det är faktiskt okej när du jobbar på det vis du gör. Men det känns fortfarande inte bra, funderar istället på att ha ett "rude wake-up call" imorgon bitti. Vad sägs om kl. 10.00?

Imorgon, lördag & söndag ska jag sitta hemma med plugg, första inlämningsuppgiften ska vara inne söndag natt. Har nu börjat plöja igenom kurslitteraturen också, måste faktiskt säga att första intrycket av boken är riktigt bra!
Vi får se om det ev. blir någon tur till Birsta i helgen :) Vi måste hitta på nåt skoj, både Micke & jag är ju lediga i helgen!

Sov gott alla!

We're all living in America

Willst du bist der Tot uns scheidet treuer sein für alle Tage?

Lite Rammstein, nånting att dricka & sällskap av min Micke kan bara sluta i en toppenkväll!
Måste skryta lite med kvällens middag, trerätters på Tandoori. Tack för tipset, Sofia! Underbart gott var det förstås - förrätt: friterade grönsaker med sallad, varmrätt: grillad kyckling, lamm & jätteräkor med grönsaker, ris & otroligt god sås, efterrätt: friterad banan med kolasås & glass. Hade gärna förgyllt inlägget med bildbevis, men ni tror mig nog ;) Mamma vart iaf otroligt sugen på att komma upp & äta när hon fick höra om middagen.. :)

Riktig myspysstämning hemma, sitter inlindad i kofta & filt & vaniljdoftljuset brinner på i ugnen intill. Man fryser definitivt inte ;D Nu ska jag kolla sista avsnittet av 'Project Runway', hoppas att nån av mina favoriter vinner! Hoppas, hoppas.

& visst funkar studera.nu bra ikväll? Skitsida. Hade ju tänkt logga in & kolla andra utbildningar förutom Miuns, men det kunde jag blankt glömma :) Äh, förhoppningsvis blir det fördröjt med någon dag till. Hoppas jag.


We'll be back :)

X3M

Det känns att man saknar Åland nu. Pratade nyss med pappa som sitter ute på altanen & solar samt lyssnar på "Radio X3M", finlandssvensk radio när den är som bäst. Slår både P3 & Rockklassiker med hästlängder. Hahaha, dagens "Nice eller bajs" är särskilt roande. Rekommenderas :)
Sen måste jag tillägga att de spelar väldigt varierande musik, inte bara Takida & sånt trist. Nee, nu snackar vi Melody Club, Tokio Hotel, Gwen Stefani.. UDDA musik helt enkelt! Sånt gillar vi!

Jaså, det är en ålänning som snackar just nu på X3M! Då blev det plötsligt ÄNNU roligare att lyssna!

Dagens lärdom:
"Finländarna dricker fortfarande mest kaffe i världen. Ifjol drack finländarna 9,9 kilo rostat kaffe per person, vilket är dubbelt mera än mellaneuropéerna."

Ikväll ska jag bestämma utbildning för hösten, det lutar åt ekonomistyrning och/eller personal & ekonomi. Låter väl helt okej? Nåja, jag har några timmar kvar innan jag måste bestämma mig.

Are you ready, Steve?

Sen uppdatering idag. Men det bjuder jag på.

Vad har hänt idag då? Hm, solen har skinit, det har varit riktig vårvärme & vad har jag gjort? Jo, suttit inne & lyssnat på allt brummande från motorcyklar utanför fönstret. Jag antar att så fort solen visar sig under sommarmånaderna så kommer det vara en jäkla massa brummande nere på gatan.
Men idag orkade jag mig inte ut, tyvärr. Jag var nog lite trött, skyller på det.

I veckan ska jag ta mig i kragen med mina skoluppgifter, det är så lätthänt att jag skjuter på det pga. jobb. No more :) Nee, from. imorgon är det skärpning med det!

Ballroom blitz.. trallalallalaaa..
Imorgon ska jag se 'Project Runway', oj vad spännande det ääär!

Sushi next?

Jajustja, glömde berätta att jag & Micke faktiskt åt middag på Sushibar igår! Jag var verkligen livrädd att det skulle bli en "Vinkeln-upplevelse", men det var faktiskt riktigt gott! Gissa om jag blev förvånad! Kanske, kanske vågar jag ta sushi nästa gång..?

Nu är biljetterna betalda! ROCKWEEKEND - HERE WE COME!

Avundsjuk, jag är så avundsjuk

Morning, allihop!
Gissa om jag är avundsjuk på Micke? Han skickade nyss ett MMS där han sitter & äter lunch med världens sötaste hund. Orättvist!

Det är nog många ålänningar som mår skit idag ;D Hehe.
Själv ska jag strax fixa mig iordning, dra ner på stan & handla lite behövligt för mitt presentkort på H&M, som deo & eyeliner. Sen om jag hinner ska jag köpa biljetter till Kilafors i sommar! Hur häftigt är det inte att The Darkness ska spela på festivalen? ;)

Nee, nu ska jag snabba mig. Ikväll blir det jobbelijobb hela natten.
See ya!

Smaskens



Snacka om lyckad påskmiddag!

Långfredag

Hoppas ni haft en bra påskhelg såhär långt!

Idag är det helt underbart väder i Sundsvall (ÄNTLIGEN!), vi kom nyligen hem från ett besök i Birsta :) På IKEA hittade jag lite smått & gott i form av skohorn, doftljus & en glasskål, som jag har tänkt ha matris i :)

Nee, nu blev jag sugen på glass. INTE nån Ben & Jerry's Wich, fyy. Den är verkligen inte god :/ Nee, Daimstrut ska det vara!

Påskelipåsk

Hjärtat överraskade mig med att komma hem 2½ timme tidigare än planerat! Vi har nyss delat på en matlåda med currykyckling & avokado från igår, jättegott!

Nu ska jag sätta igång med att baka en rulltårta, spännande! Måste ha varit flera år sen senast :) Sen ska vi ev. åka över till svärföräldrarna som kommer tillbaka från Helsingfors ikväll.

So long!

Dream a little dream of me

Spotify ftw! Lite klent utbud på vissa fronter bara, men de kanske bättrar sig snart :)

Jag gillar inte att Du är vad du äter krockar med Rent hus på torsdagar, men men. Ska se RH till helgen istället, kanske blir lite städning i samband med det också :) Vuxenpoäng till mig som ikväll kokade min disktrasa i lite vatten & diskmedel på spisen. Det ni!

Hurraaa, det regnar ute! Då kanske den sista snön utanför fönstret försvinner snart..
Nu ska jag drömma mig bort en stund.. :)
Mmm..


Min nästa "walk-in-closet"?

Bild: Residence Fastighetsmäkleri

Prima ballerina

Hemkommen efter en stressig tur på ICA Nacksta. Skärgårdssill, påskmust, rödbetssallad & persikor till min påskdessert var bara några av alla måsten. Vi sprang på vår gamla granne mellan hyllorna också, tror inte att vi har sett honom sen vi flyttade ut i november..

Tror att jag nu ska ta itu med lite disk, sen fika lite (köpte hem Ballerinas med mintsmak, tjohoo!).. Eller så skippar jag disken & bara fikar :) Hehe!

Show must go on

Oj, vad många svar jag fick i föregående inlägg! Tack som tusan allihop :)

Nyvaken (!) sitter jag & bläddrar igenom ICA Kvantums blad på nätet. Alla gånger orkar man inte dra ut till Birsta, då tycker jag att Kvantum funkar finemang!

Nu är jag ledig onsdag, torsdag & fredag. Ååh, vad jag är avundsjuk på svärföräldrarna som just nu är i underbara Helsingfors :) Det MÅSTE bli en tur dit i sommar!

Hörs senare, nu blire frukost & en ev. tur på stan!

Hit eller miss?

Jag tror att jag är lite för insnöad på Subway, Max & Sibylla. Lite synd när man faktiskt har Restaurangchansen-kuponger hemma.. Samtidigt vill man ju äta nånting gott & då väljer man gärna det säkra före det osäkra.

Nån som har ätit på BK, Tandoori House, Saigon, Viktoria eller Chaow Praya River & kan rekommendera / avråda mig från nån särskild restaurang? Skulle vara jättetacksamt, då jag gärna vill testa nån ny :)
Vill gärna inte gå på samma nit som när vi provade Vinkeln.. USCH & FYYY!

Tacka vet jag Uppsalas Studentkår..

Ååh, vad jag blir irriterad på Studentkåren!
Igår skickade jag in ett mail till dem om att jag FORTFARANDE inte fått något inbetalningskort till medlemsavgiften. Hon som bevakade tentan häromveckan sa att jag skulle vänta på att DE skulle höra av sig till mig. & förstås så dimper idag en betalningspåminnelse ner i postlådan.. Jag blev lika förbannad som när Mitthem skickade en betalningspåminnelse till oss ang. en parkeringsavgift som inte fanns med på avin men som vi ändå skulle ha betalat. Nåväl, hon på inkassoföretaget som jag pratade med skulle prata med Studentkåren & sen återkomma. Suck.

Ska strax hoppa i duschen, äta lite kiwi & sen sticka på jobb.
Ser nu att de har väntat kanonväder till påsk, myyys :) Jag har redan börjat småplanera en liten påskbuffé, hihi.

Shiny happy people holding hands

Det var först tänkt att jag skulle ligga hemma & såsa hemma dagen, istället blev det jobb från 16 till 01.30. Mycket bättre det, så kommer jag upp nån gång :) Ska strax kila ner på ICA & handla lite gott, typiskt att jag hittade ett recept på american pancakes på blogg.se's framsida. Så jag funderar på det till frukost imorgon, not bad huh?

Ang. "Marley och jag", som vi såg igår, så blev jag helt såld. Jättejättejättebra film, ååh vad mysig den var! REKOMMENDERAS! Borde verkligen köpa boken också.

Nu: piff ---> ICA ---> hem & ta en snabb fika ---> jobb!

Will we live or will we die?



Jag har alltid gillat denna låt; Seal's "Killer". Under alla effekter döljer sig faktiskt en riktig kanonlåt. Därför blev jag jätteglad när världens bästa Northern Kings gjorde en cover på denna! & resultatet lyder..



..SÅHÄÄÄR :)
Marco, som sjunger andra versen, sprang vi (jag, Micke & pappa) på i Helsinki :) De är otroliga sångare alla fyra!

Aldrig mer välja té efter namn

Sitter åter vid datorn med en stor kopp "jordgubbar & grädde"-té :( Tyvärr måste man ju dricka upp det, har inte hjärta att slänga bort det. Längtar dock efter tésorterna som svärföräldrarna köpte till oss i London.. DE är goda!

Ikväll har jag fått tag i "Marley och jag", det ska bli roligt att se filmen utan att ha läst boken.. Ofta brukar ju boken vara bättre än filmen, vi får helt enkelt se vad jag tycker.

Först ett avsnitt av "Talang 2009", sen blire film.

Changes

Åter igen en liten nattuppdatering :)

Både igår & idag har vi kollat film, 'Slumdog millionaire' & 'Crank'. Väldigt speciella filmer, den sistnämnda kan nog klassas som en riktigt "kill-film". Jag rekommenderar verkligen den första, vääldigt bra handling :)
Annars har vi mest bara slappat hittills under denna helg. Igår åt vi utsökt fläskfilé, ikväll vart det hämtmat från Sibylla. Dessutom har vi putsat upp hemma (inbillar mig att jag är som
Marlene & Marie-Louise). Annars har vi suttit hemma & snackat, är det inte märkligt hur personer ibland förändras radikalt när det kommer in nån ny i bilden? Särskilt trist när det är till det sämre.. Men vad kan man själv göra? Inte mycket.
Imorgon kommer svärföräldrarna över, vi ska nämligen försöka få upp lite speglar & tavlor på väggarna :) Vad fint det kommer att bli! Jag har lovat mig själv att städa upp ett skrivbord & plugga imorgon.

Oh well. Sängen kallar. Sov gott alla!

Miu miu lookie

Idag fick jag hem klänningen som jag köpte av Therez :) Den motsvarade absolut mina förväntningar & så doftade den ljuvligt eftersom hon packade ner den i doftpapper ;) Jag kan lugnt säga att det är den snyggaste klänningen jag äger. Nöjdare kan man inte vara!



Mmm, vad snygg den är.. :)
Tyvärr kan jag inte byta bort mina pass nästa helg. Alltså är jag bara ledig torsdag-lördag, så jag hinner inte komma över till Åland över påsk. Det svider att inte kunna åka, men samtidigt är det faktiskt roligare att åka tillsammans med Micke som själv är väldigt busy nästa vecka. Så ta en drink för mig med, vetja ;D

Nu ska vi strax kolla på film här hemma. 'Slumdog millionaire' blir det nog. Hoppas att den är bra..!
Ciaoo.

What to do?

Dags att ta tag i dagen, fredag är det också! Wohoo!
Håller på att tanka hem testversionen av OneSwarm, hoppas det funkar bra! Micke & jag ska snart på promenix till skolan, för jag ska lämna tillbaka lite böcker, rättare sagt fyra tjockisar. Pust.

Min ev. resa till Åland nästa vecka hänger fortfarande lite i luften, ska se om jag kan lösa det.. Nää, hög tid att sätta fart nu. Ha en bra fredag allesammans!


Time will tell

Ikväll är jag på jobb. Ska messa E senare & kolla ifall hon vill/kan byta pass med mig nästa vecka. Isåfall blir det en tur till Åland, om inte kommer jag inte att gråta :)
I annat fall blir det Åland helgen runt min födelsedag, fyller faktiskt på en fredag i år ser jag. How passligt!

Över & ut.


Acrobat

En liten kort update såhär nattetid mitt i veckan.

Vi har haft en jättebra dag, dagen började med en tur till Birsta city, IKEA, Boom & Bauhaus. Boom hade för övrigt världens skönaste liggfåtölj som efter lite funderingar nog skulle passa jäkla bra in i vår lägenhet, antingen i vardagsrummet eller datarummet. Tänk att ligga i
den här & spela tv-spel.. Mmm :)
Efter en middag från Sibylla (som för övrigt var ruskigt god, Chicky meal är verkligen inte fy skam!) åkte vi över till Mickes föräldrar & firade lite i efterskott hans pappa som fyllt år!

Ikväll har vi suttit (jag, Micke & Ante) & bara snackat. Som sagt, overall en jäkla bra dag :)
Men nu är det nog dags att säga hello till John Blund & sussa lite.

Sov gott allihop!



Glada, lilla jag :)