Isadora Wonder Nail

För en dryg vecka sen gjorde jag misstaget att knappa in "Victoria Silvstedt" på Youtube & lyssnade på hennes något enformiga låt "Partyline". Hemska saker, imorse kom jag på mig själv & nynna på den.. Lyssna därför på egen risk!

Idag är första dagen på evigheter som det inte är brännhett ute. Jag ska alldeles strax inta lite frukost & sen invänta min mor som kommer över på besök. Igår var vi över till Norrtälje & storhandlade, alltid lika rogivande att öppna kylskåpsdörren & mötas av ett smockfyllt kylskåp! Mums!

Jag måste passa på & slänga in ett tips eftersom jag var in en sväng på H&M igår med mamsen. Jag hittade ett jättefint lack från Isadora, sådär mintgrönt som är så fint på sommaren :) Jag har ingen aning om de kanske säljs på andra ställen, men nu ska jag iaf jaga efter det rosa i samma serie. Snyggt!


Bild lånad från dn.se, Isadora Wonder Nail i färgerna Vintage Mint & Bardot Pink.

En plats i solen

Hälsningar från Ålands kanske soligaste balkong :) Har varit på språng hela dagen, så det är först nu jag har tid att landa på en solstol med ett glas smoothie i handen.

Helgen kom & försvann väldigt fort! Vi hade besök i form av Mickes föräldrar från fredag kväll till söndag förmiddag. Resten av söndagen var vi ute på biltur med Saaben. Micke & min svärfar har nämligen fått igång den, så vi firade med att åka "norra Åland runt". Vi körde genom Jomala, fortsatte genom Godby & vidare mot Tjudö där jag har en del av min släkt, gjorde en avstickare till Soltuna & provade deras plankstek (MUMS!) & besökte västra Geta och nånstans "där min pappa inte hade varit på 30 år" :), följde en avtagsväg tillbaka mot stan och passerade Kroklund innan vi landade i Kastelholm & deras underbart fina golfbanor. Jag kunde inte hålla mig, utan drog med familjen till utslagsplatsen där alla vana golfare övar på sina svingar :) Sedan återvände vi till Mariehamn & päronens uteplats för lite kaffe & glass i solen. En mycket bra dag!

Närsomhelst kommer nog Micke hem, önskar er fortsatt fin måndagskväll!


Bild över Kastelholms slott, lånad från marinas.com

Finbesök gånger två

Ett fullspäckat schema + soliga dagar betyder dåligt med uppdateringar. Lite nyfiken bara, vilka är ni som fortfarande kikar in här? :)

Idag är jag ledig, ska strax börja ta itu med städning hemma. Klockan 15.30 har jag tid hos optikern, MÅSTE kolla upp hur dålig min syn riktigt är. Det är så knepigt nämligen att vänster öga ser nästan exemplariskt, men höger blir bara sämre. Tur att det finns snygga brillor att köpa ;)
Dessförinnan måste jag ringa ett jätteviktigt samtal som jag gruvar mig en del inför. Men det är viktigt att det blir gjort så snart som möjligt, så det är väl bara att ta tag i det..!

Sist jag uppdaterade skrev jag att det var en liten brorsdotter på väg :) Nu är hon född (& har hunnit bli några veckor gammal) & i helgen kommer förhoppningsvis John & Ansku & hälsar på så man får träffa lillsystrarna! Mysigt! Dessutom kommer Mickes föräldrar hit i helgen, så det blir släktträff I guess!

Samtidigt gråter jag lite (okej, GANSKA MYCKET) inombords för att jag missar detta band när de kommer på Sverige-besök i helgen.
Buhuuuuu..