TGIF

Åh, vad skönt med fredag! Denna vecka har Michael och jag knappt hunnit ses, så nu inväntar jag att min älskling ska sluta jobba för dagen så jag hinner få några kramar innan jag senare smiter iväg på jobb :)

Nästa helg ska vi och mina föräldrar kryssa med Birka Paradise till Stockholm tur & retur, jag vet att Micke inte har åkt med den ännu så det blir nog riktigt bra! Hoppas vi har tid att besöka spat ombord & taxfree-shoppa förstås.

Nee, nu ska jag stänga ner datorn och istället dammsuga. Tänkte bara slänga upp en bild på våra nya ljushållare som vi har fått av mamma och pappa, de fick direkt hedersplatsen vid balkongfönstret :) Så fina så!

Happy fredag allihopa


Finns
här för den som undrar, såg nu att de är på rea också!

Waiting for a sunny day

Gomorgon, bloglovers!

Hoppas ni har sovit gott, för det har jag. Det var ett tag sen jag sist uppdaterade, under tiden har jag jobbelijobbat och hjälpt till att montera en ny garderob hemma. Jag & Micke gjorde hälften av monteringen, sen tog vi hjälp av Johns svärfar. Jag är otroligt nöjd med resultatet, för nu har vi faktiskt en HALL och inte ett vardagsrum som man kliver rakt in i. Vi håller även på att städa gästrummet och när vi har fått bort resterande saker som ligger utspridda över golvet ska vi ringa en kille som ska måla taket, dra bort tapeter, spackla, tapetsera om och sist men slutligen lägga nytt golv. Oh, så fint det kommer att bli :)

Nu ska jag strax springa ner till tvättstugan med två kassar, sen blir det att spana runt på nätet efter en liten present till Michael :)
En annan sak som jag har gjort sen sist är att jag har besökt Klipp Upp för att slinga & klippa håret. Jag säger då det - de kan trolla där! Se själva:


Före min makeover....& såhär ser jag ut nu :)

Dagens frukost


Såhär såg morgonens frukost ut som givetvis intogs framför TV'n. "Top Model", "Project Runway" och nu "Gordon Ramsey's Cookalong Live". Nice :)

The Social Network

Jag älskar smoothies och brukar dricka det till frukost så ofta jag har tid och ork. Nu har jag dock kört fast lite med samma smak varenda gång (banan, hallon, apelsinjuice och en skvätt tranbärsjuice). Då är det bra att kika in på Blueberrys hemsida för nya idéer, vad sägs om en BIKINI (jordgubbar, ananas, banan, ingefära och äppeljuice) eller varför inte en FRUIT SALAD? (apelsin, ananas, mango, äpple, röda druvor, citron och lönnsirap). Nomnom :)

Denna vecka är det mycket på gång. Micke och jag är båda lediga från torsdag tom. måndag. På torsdag ska Micke på julfest på jobbet och så ska vi lämna in bilen på service, på fredag drar vi till Uppsala och handlar möbler, lördag kväll har han spelning och jag ska på fää till miss Debbie och söndag/måndag är ännu oplanerade. Rolig vecka, gillar när det är mycket som händer :)

Igår tittade vi på "The Social Network", en film som jag gillade väldigt mycket. Den var spännande från första stund och innan jag visste ordet av var den slut :) Hela historien kring Facebook är otroligt intressant, långt efter att filmen var slut satt jag uppe med Micke och snackade om den!
Har ni sett den och isf, vad tyckte ni om den?Bilder lånade från imdb.com