PS3, Xbox 360 eller Wii?

Haha, jag känner mig inte som världens flitigaste uppdaterare nu. Fast, det har faktiskt inte hänt så mycket den senaste tiden, jag har faktiskt mest bara jobbat..

 

Imorgon jobbar jag dag & sen är jag ledig en vecka. Under den veckan ska Micke & jag försöka ställa iordning lite hemma, vi har ganska mycket saker som vi vill göra oss av med :) Om allt går enligt planerna köper vi en ny TV nästa helg! Wiii!

 

Appropå Wii, nån som läser min blogg som äger ett PS3, Xbox 360 eller Wii? Vad tycker ni, vilken är roligast? Själv skulle nog jag föredra ett Wii, fast Micke har säkert mer nytta av en Xbox 360. Fast jag tar jättegärna emot tips!

 

Nee, nu ska jag göra mig iordning & sen gå & sova.

Sweet dreams!


Ingen plats för Saaben?

Nog kan man bli irriterad.. Vi fick ett brev förra veckan från fastighetsägaren. Nu är det så att en aktieägare som bor invid vår parkeringsplats önskar hyra vår plats, så vår kommer att sägas upp. Istället får vi nöja oss med en annan p-plats, visserligen närmare oss, men som jag inte alls gillar.. Men vi har ju inte direkt nåt val? Tycker att det är väldigt ful stil att göra såhär, har aldrig varit med om det tidigare när vi har bott i Sverige..

Nog om det. Idag är jag ledig & jag passar på att få lite hemmasysslor gjorda. Så nu ska jag plocka ihop lite tvätt & springa ner till tvättstugan med en ny laddning :) Ha en fortsatt bra måndag!