See you!

Nu har vi precis packat klart efter en lång dag, snacka om att vi har haft mycket att göra :) Snart äre dags att krypa till kojs, för imorgon väntar ännu en busy day! Rosella på morgonen, sen bil till Arlanda & sen lyfter planet mot Thailand vid 15! Wiii, vad det kommer att bli roligt!

Ha det så fint här hemma, så hörs vi om två veckor.
Ciao, amigos!


Keep on walking

Melodifestivalen slutade för en stund sen & tom. jag - som innan ikväll bara hade sett Andra Chansen - hade en artist som jag höll en extra tumme för. Nu vann ju Anna Bergendahl & inte Salem Al Fakir som jag då hade hoppats på, men jag undrar verkligen hur det kommer att gå för Sveriges del i Oslo i år. Egentligen höll inte nån av låtarna måttet, men hey! Det gör verkligen inte Finlands låt heller, så man kan verkligen säga att vi sitter i samma båt. Haha!

Herregud, nu är det bara TRE DAGAR KVAR tills vi åker på semester! & när ska jag egentligen hinna packa? AAAH, galet :)

Walk in the park

Söndag eftermiddag har vi & det är dags för lite städning här hemma. Därefter ska Micke & jag promenera ner till hamnen & äta middag på Draken. Vår Saab har inte gått igång på hela helgen & nu är batteriet dött också.. Great.

Imorgon börjar jag jobba igen & sen är det bara en vecka kvar tills vi åker bort. För er som inte vet/glömt bort så är det
hit vi ska åka :) Sweet!

Jäklar, vad lite ni kommenterar nuförtiden. Kom igen, jag ser ju att ni läser ;)
Kan passa på att ge ett litet filmtips, ett svenskt sådant också. För er som inte har sett Sommaren med Göran - gör det! Överraskande rolig :)

 

Klart sevärd!
Bild lånad från moviezine.se

Sjukstuga

Stackars Micke som har blivit sjuk! Så idag agerar jag servitris :) Ska snart börja klura på vad det blir för middag, det lutar åt bakpotatis - en av mina favoriter!

Nu ska jag göra mig iordning, så kanske vi drar igång en film snart. Australia?

Ha en finfin torsdag!

Cupcakes

Hade som sagt en ledig dag igår, så jag bakade cupcakes :) Receptet till muffinsen är busenkelt & går fort att göra! Det är hämtat från en barnbok som jag fått för säkert 10 år sedan.. :)
Frostingglasyren googlade jag fram, eftersom jag hade philadelphia som jag ville använda. Tyvärr hade jag inget strössel hemma, men nästa gång så!


Inte så tokiga för att vara första gången jag bakar cupcakes, eller hur?
Smaskiga är de också!

District 9

Måndag eftermiddag, wohooo. Idag är jag helt ledig, därför får det bli en lugnlugn dag :) 'American Idol' blir det snart, i väntan på det spanar jag efter cupcakes-recept. Har nämligen en ask med Philadelphiaost i kylen som sjunger på sin sista refräng..

Igår kväll styrde jag & Micke upp en spontanmiddag med K&R, hur mysigt (& framför allt GOTT) som helst :) Det blev färsk pasta med räkor, fetaost, soltorkade tomater, strimlade grönsaker & tzatzikibröd till som jag hade köpt från Willy's! Rekommenderas ;)

På kvällen tittade jag & Micke på film - District 9. En science fiction-film som är regisserad av Peter Jackson, samma som gjort Sagan om Ringen-trilogin. Filmen hade en otroligt bra story & måste ha tagit lång tid att göra.. Hur som haver, klart sevärd om man gillar hans tidigare filmer!


Bild lånad från moviezine.se