Tidig julklapp?

Man ska skilja på cravings & cravings. Den här lägenheten ger mig CRAVINGS! Herre min skapare, precis såhär vill jag att vår blivande lägenhet ska se ut. Wow, wow, wow. Vad tycker ni andra, nån ålänning som kanske tom. vet vem som bor/har bott där? :)


Bild av hallen, lånad från fk.ax
Se fler bilder här!

Skisser för sommaren

Laaaaa lalalalalalaaaaaa.. Snart har en vecka av Rockoff avverkats & hittills har Kent lätt varit bäst. Punkt. Inget snack om saken. Detta var andra gången jag såg dem live, första gången var i Karlstad med Karin & Jens. Karin, vad tyckte du? Var denna gång bättre än i Karlstad? :)

Jag är nyligen hemkommen efter en tur med svärföräldrarna till Kantarellen, nu har vi bunkrat upp med mat till ikväll. Om en liten stund ska jag susa nerför backen till Fiskehamnen, där de säljer hallon. Hittade precis ett recept på
hallonkladdkaka, hur gott låter inte det då?!

Ha en fortsatt underbar vecka, för det ska jag ha! Tjipp!

4 o'clock in the morning

Efter gårdagens sjukdomsattack är jag uppe på fötterna idag igen :) Ska strax äta lite gröt & sen förmodligen bege mig till mamma & pappa för att lägga mig ute i solen & läsa lite.

Ikväll är jag på jobb & Salem Al Fakir spelar några kvarter bort. Jag tycker VERKLIGEN att alla ni andra borde bege er dit ikväll & kolla, den killen är förmodligen hur bra som helst live!

Önskar en trevlig fredag ♥

En sko för mig!

Mina designade sko på NELLY.COM


Släng in en röst på mina skor här!


Den där Tove

Jag vill bara tipsa om en helt fantastiskt bra liten låt med Tove Styrke. Denna låt är så jävla bra att jag får gåshud, ni måste bara lyssna om ni inte redan har hört den.

Hoppas att resten av hennes låtar fortsätter i samma stuk!


Blondare & kallare

Det börjar att bli dags att göra nåt åt min hår! Min frisör varnade för att allt solsken skulle göra färgen på mitt hår varmare & det är precis vad som har hänt.. I själva verket är jag mer intresserad av en färg a' la Gwen Stefani. Har sagt det förut & säger det igen - den bruden är grym!

Nu ska jag äta lite frukost & plocka upp lite här hemma, nästa vecka väntar besök från Sundsvall! Spännande!

 

Gwen med sitt fina hår

Du & jag, hjärtat

Godmorgon!

Solen skiner för fullt (som alla andra dagar..) & jag ska snart bege mig till stan för lite ärenden. Seeen ska jag hem till mamma & fika lite på hennes altan :) Mysigt!
Idag firar jag & Micke 5 år tillsammans & 1 års-förlovningsdag! Grattis till oss :) ♥ Ikväll ska vi fira oss!
Grattis även till Camilla & Joel!


Jag älskar dig, Michael!