Pie another day

Haha, jaa.. Nu tyckte jag att jag var allt fyndig med rubriken där ;D Hoho.

Fantastiskt väder även i S-vall idag. Dock ligger snön envist kvar & stör mitt öga, tycker den borde försvinna OMEDELBUMS! Yes. Svärmor har berättat att det tidigare år har legat snö kvar I SLUTET AV MAJ. Nee, meeer klimatförändringar så blir det nog bättre.. Typ.
Såg precis Al Gore, Rowan Atkinson & Sissela Kyle som gäster hos 'Stina', på SVT. Jävligt bra talk-show! Stort + att den dessutom är svensk!

Tidigare i veckan kontaktade en gammal brevkompis mig. Huvaligen, vi har nog inte hörts av på 8 år.. Lite lustigt hur man bara mitt i allt slutade skriva. & sen inte ett ljud från nån av oss.. Förräns nu.

'Depeche Mode - Goodnight Lovers'

Idag var jag, Micke & Maud i lägenheten i kikade. Micke & jag pratade med hyresvärden i fredags & nu har vi bestämt att vi ska lägga in laminatgolv, måla om alla rum & byta ut diverse saker, som t.ex. fönsterlåsen & elementen. Jag lovar, innan detta är klart kommer vi LÄTT kunna stoltsera med läckraste lyan i stan!

Arbetsintervju på måndag. Spänningen stiger.. Undrar hur det ska sluta, hoho.

image25
-------------->
Amerikansk citronpaj, en av mina absoluta favvoefterrätter. Tror det blir till att laga en imorgon, aningen för trött nu. För de nyfikna ska jag testa
detta recept. Såså.

Statoilbruuuden

Don't you worry babyy, I'm an expert. Nu har jag lärt mig det mesta som finns att lära sig på en bensinmack. Tycker själver att jag är hiimla duktig, ska faktiskt tänka över om jag inte är intresserad av lite wöörk hemma på Select : )

Idag har jag sett SIMON PÅVALS OKÄNDE TVILLINGBROR. Alltså. Det var fruktansvärt likt..... Enda skillnaden var att denna snubbe hade svart hår & pratade norrländska, men resten var identiskt! Haha, riktigt konstigt.

Imorgon ska my darling and I träffa vår hyresvärd. Vi ska diskulitera lite om hur renoveringen av lägenheten ska bli. Tack & lov så kommer även svärfar att komma med.
På måndag ska jag på sommarjobbsintervju till IKEA :D Faan va coolt. Hoppas, hoppaaas att jag får det. Jag har ju faktiskt varit i lokalerna tidigare (remember Bamse & Lille Skutt? haha)

Det har börjat droppa in lite intressanta jobb nu. Glitter, Coffee House, Kjell & Company (aldrig hört talas om, men det lär va identiskt med Clas Ohlson) & Carlings. Ge miiiig.

Åland möter Sundsvall

Ojoj, snacka om händelserik helg!

I fredags kom mamma & pappa hit & vi hade alla trott att det skulle bli en riktig "åka-runt-hela-stan-och-kolla-in-precis-allt" helg. Icke. Senare på kvällen insjuknade jag i magsjuka.. Låg sömnlös i princip hela natten.. På lördag kväll, då jag friskförklarade mig själv var det svärmors tur.. & hennes sjukdom hade exakt samma händelseförlopp som mig.. Jo, snacka om att jag har dåligt samvete. Undrar vad det var för en jävel på praktiken som smittade mig..

Well well, för en timme sen åkte päronen hem. Igår var de ut till Birsta med Maud. Idag var vi i city & shoppade lite till. Underbart väder, skulle kunna vara ute hela dagen!
Tror jag ska tjuva av min sista praktik & va hemma på Åland en hel vecka istället : ) Det vore så mysigt!

Ikväll ska jag ringa Camilla. Gosh, det var ju såå länge sen vi hördes av..!
Ne, nu ska jag dammtorka lite.

Visit

Yeye. Fredag, lördag & söndag kommer bli rätt hektiska. Mamma & pappa kommer nämligen på besök, & denna gång ska de få se hela stan (inkluderat både centrum & Birsta, där de bygger nytt heeela tiden!)

Jag har förresten köpt världens snyggaste skjorta idag! Den är vit, dras på uppifrån, prydd med knappar upptill och har 3/4 ärm. Köpte den för halva priset också, det ni! Vilket fynd.

Nu slagga, päronen kommer förbi stationen imorgon strax innan jag slutar. Gutgutigutgut.

Statoil

Stackars Micke har blivit riktigt dundersjuk. Tycker synd om honom & hoppas att han hinner bli frisk till helgen!

Första dagen idag ute på praktik. Denna gång är det Statoil, inte Willy's, som gäller. Bussen dit tar 10 min, så jag har varit duktig & köpt ett busskort som jag dessutom har laddat med cash. Jag trivs redan jättebra, hoppas att det fortsätter lika bra i 24 dagar till : )

Huj, jag vill ha en liten hundis.. kanske om några år. Kanske en
sån? Fast jag skulle hemskt gärna vilja ha en sån.. eller varför inte nån av dem?

Our house is a very, very, very fine house

Alla saker från förrådet är inflyttade i lägenheten. Jag & Micke fick hjälp av hans familj, & det är vi tacksamma för, annars hade det nog tagit mycket längre tid än bara 2½ timme. Så vi är & plockar lite i lägenheten på dagarna : ) Nästa helg kommer mamma & pappa på besök, de stannar från fredag till söndag. Inte illa! Jag har fått i uppdrag av pappa att skriva ner ALLT som vi kan tänkas behöva till lyan på en lapp. Inte särskilt enkelt :/ Jag lovar att jag kommer att komma på hälften av prylarna under natten till fredagen......

Max söker sommarpersonal! Jag behöver ett jobb. Så jag tänker anta utmaningen. Sen återstår det att se om de tycker jag passar.. Kanske blir så att jag får hålla alla tummar i världen för jobbet på IKEA istället..?

Sitter uppe med ett glas Cola & kikar på Conan O'Brien. Jag har inte alls sett många av hans program.. Ett som jag iaf sett var det där med han & Tarja Halonen, hahahaha. Det var så klockrent! Annars kikar jag oftast på Jay Leno, han är grym : ) Kan förstå att folk gillar Letterman också, han brukar ta över bra gäster. Men Lenos program kollar jag allra helst.

Oh, jag saknar mina Dieselskor. Jag har båda paren hemma på Åland. Jag borde verkligen rensa igenom skorna som jag har här.. Det ena paret läcker in jättemycket vatten & är fruktansvärt slitna i klacken.. det andra tycker jag himlans mycket om, men de är spruckna lite överallt.. Synd. Jag vill ha ett skoskåp, vilket jag aldrig kunde ha i Upsejl. Måste nog sätta igång & anteckna lite nu, natti.

Keys

Vi har fått nycklarna till lägenheten :D Wiii. Micke & jag var in & kikade idag & vi tror verkligen att det kommer bli toppenfint! Lite små saker som behöver fixas upp bara, annars är det nästintill inflyttningsbart.

Idag har jag varit ledig. Skönt! Firade med att gå ner på stan med sambon, fikade samt köpte läderputs.. Sen gick vi hem & städade soffan.. Vi kom inte såå långt, fläckarna på soffan är rätt knepiga att få bort.

Uuuuusch, Äckel-Måns från Idol på tv. Jag går aldrig & ser Grease på svenska igen.. & definitivt inte om han är med. Hoppas hans karriär går som alla andra idolers; upp som en sol, ner som en pannkaka. Muahaha.

På tal om pannkaka. Det blev våfflor till middag, ska bli spännande & se hur de är att tugga på till lunch imorn.

Sådärja

Nu börjar det likna nåt! Tror jag är klar nu! You've officially been pimped.. På tal om pimp, Tony & Merlyn var i Stockholm igår & kollade Snoop & Diddy, jag undrar ifall det var nåt att hänga i julgranen?..

Här har vi anledningen till att jag är drygt 250 spänn fattigare idag. Menmen, ska man köpa balsam så ska man.. & så råkar faktiskt Kerastases produkter va tokbra.. Once you pop you can't stop liksom. & så föll jag för den excellenta servicen. Haha, jag tror att man tänker mycket mer på sånt när man pluggar till butikssäljare än man annars skulle göra..

Snart slutar Micke. Nu ska jag ringa pappa. Snacka om att man får hemlängtan när man hör hur mycket lilla Madde börjat prata.. Hihih, det får bli en Ålands-trip snart tror jag. Ska se efter vilken helg jag kan offra.

Hähä

Här går det undan.

Nu har vi iaf köpt en soffa : ) Kanske inte världens drömsoffa, men den är helt klart schysst! Brun skinnsoffa som tydligen ska va riktigt skön att ligga i. & priset? 250 SPÄNN! Vilket jäkla fynd. Blocket.se is the shit.


Goddammit, jag vill verkligen ha en spis! Jag hade ju så schysta vitvaror i Uppsala, samtliga utbytta -04. Men jag hoppas verkligen att hyresvärden går med på att vi skaffar en (yes Sandy, annars vill jag ha en miniugn, precis en sån som Julia har).
Frys har vi iaf fixat, tror jag.


Baaaby I'm the worrying kiind. Hah, kul att de vann. Jag som har alla i The Arks autografer på en lapp hemma på Åland (status?). Kanske skulle testa & se hur mycket jag kan få för den på Tradera.. 10 kr, perhaps?

Filmkväll

I fredags var jag & Micke med hans bandpolare på filmkväll. Vi kollade på Talladega nights, & gissa om jag blev besviken! Jag hade ju tidigare sett Will Ferrell på Jay Leno show, där han satt & snackade om den & så var den ju så kass! Tilläggas bör att Sascha Cohen var med, & han är ju skitkul!

Igår sökte jag jobb på ICA Maxi, som ska öppna lite utanför stan.. Både på livsmedels- och specialsidan, där de har media, elprodukter etc. Vecka 12 ska jag praktisera på Statoil i Bredsand, 10 min från Sundsvall. Det kommer bli jäätteroligt, ser fram emot det : ) Bra mycket bättre än Willy's!
Haha, ser på monster.se att de letar efter en ny Fröken Sverige.. Vem intresserar sig för det längre?

Nu ska jag, Micke & Maud iväg & kolla soffa. Imorgon får vi flytta iiiin :D Hihi!
Pyss


Just fucking google it

Visst är det för underbart när datorer hänger sig när man sitter & skriver? Hade jag haft gott om stålar hade min lilla Acer Aspire för länge sen legat mosad nere på backen.. Men men, vad gör man.

För kung & fosterland, för kuung & fosterland. Jag & Maud satt & tittade på the Second Chance igår. Hennes favorit Sonja Aldén vann, min favorit Magnus Uggla gjorde inte det. Bah. Jag får hålla alla tummar i världen för The Ark på lördag istället.

Jag har funderat varför min blogg inte tidigare funnits att googla på, men alla andras. Men imorse hittade jag den där : ) Huj, vilket I-landsproblem.

Min nya Gina Tricot topp är superdupersnygg! Nu vet ni det.

Yves Rocher är onda. Fastän jag har avslutat mitt konto hos dem så envisas de med att fortsätta skicka hem reklam.. Skulle jag ha tyckt att de där små pysselbreven var så himlans roliga hade jag väl inte sagt upp mitt konto, right?

Jag vill ha:
¤ Två biljetter till Metallica i sommar.
¤ En ny dator
¤ Detta
vrålåk

Staden

Åh, äntligen fredag.

Idag slutade jag 11.30. Jag trodde jag skulle sluta 16. Sen gick jag på stan, till Försäkringskassan & frågade om bostadsstöd & till Kulturmagasinet & läste lite Elle. Jag vet, jag är snål. Men jag har inte råd att prenumerera eller köpa lösnummer.

En skum sak hände idag när jag gick till Myrorna. Jag mötte Dennis & han presenterade mig för en ny tjej i kassan.. Då vände sig tjejen till mig & sa "Jaha, vem är du då?" med nedlåtande röst. Jag blev helt paff, vilken jävla ohyfsad person!

Jag längtar efter Micke. Funderar på att bjuda honom på bio ikväll.. : )
& jag längtar efter att få börja renovera vår lägenhet.

När ska Chester, CC's (från Nanny) hund dyka upp i rutan nästa gång? När ska Lasse försvinna från Let's Dance? Vad är det som är så roligt med Lugna Favoriters reklam?

Jag ska snart boka klippningstid. Frågan är bara
hur mycket jag ska våga klippa.. topparna eller lite mer? Det finns ju såå många snygga frisyrer! Ett är iaf säkert, jag ska klippa mig på Åland!

Funderar på att gå till stan snabbt & hämta toppen som jag la undan på Gina Tricot.. Tror jag ska göra det! När jag är hemma igen är Micke nästan hemma : )