Christer

Verkar bli en riktigt slapp måndag. Skönt! Ev. lite disk, städ + matlagning. Har inte ätit hemlagad mat på evigheter! Hohoh :) Ska bli så gott!

"Christer" i P3 är så jävla roligt! Förra veckan ringde en kille in & berättade en historia om en hamster, som hans pappa & farbror hade knytit fast en "fallskärm" i. Sedan hade en av dem ställt sig på en balkong med hamstern i handen, släppt den & trott att den andre som stod på balkongen under skulle ta emot. Men saken var den att det blåste ganska mycket den dagen.. Så när han släppte hamstern FLÖG DEN IVÄG. Enligt han som berättade så flög hamstern från utkanten av Sthlm in till city.. (Kan det vara möjligt?) Iaf så fick historien ett bra slut då hamstern damp ner framför en liten flicka som kom gåendes med sin mamma.. (flickan hade tydligen önskat sig ett husdjur väldigt länge!)

Vår granne driver oss till vansinne.. Tror jag ska åka & kika på
det här i helgen..!
Nu ska jag fixa håret!

Kommentarer
Postat av: jessica

den där historien är ju gammal :S de berättade om den på vår utbildning för en månad sen ungefär..

2007-10-23 @ 03:07:27
Postat av: jessica

jag vet inte..de berättade om två pojkar i 10 års åldern som satte ett marsvin i en fallskärm som seglade iväg och landade framför en flicka som hade önskat sig ett djur länge..de här som berättade det hela jobbade på radion och det var för ett par år sedan det hände, en ganska känd historia, så det känns som konstigt =S

2007-10-23 @ 18:02:31

Kommentera inlägget här:

All reklam & förslag på Bloglovin'-byten raderas direkt.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback