Här är vårt svenska vrål, woooh!

Sad news. Det blir inget Västerås för mig & Micke imorgon. Flera anledningar till det; det blir uppemot 100 mil för oss att köra (väldigt dyrt + tiden går mestadels åt till att sitta i bilen, inte träffa Angelica.) Först funderade vi på att åka dit över dagen, sen när vi märkte att det blev alldeles för jobbigt funderade vi på vandrarhem/hotell. Men det blev liksom aldrig av att boka, dessutom har vi ju 500-1000 spänn extra bara där..
Nej, med tanke på att vi ändå ska till Åland om TVÅ veckor så borde man kunna timea med deras besök, som faktiskt är samma helg.. Dagarna efter ska de flytta också, då kanske man kan haka på dit & hjälpa till? :) Så det löser ju sig ändå.. Även om det smärtade i hjärtat att ringa mamma & pappa & säga att det inte går just denna helg..

Snacka om att Micke & jag är slappa denna vecka :) Jay Leno & Conan varje kväll - slut runt kl. 02.00 - sitter uppe ännu en stund extra & huxflux visar klockan 03.00.. Men imorgon! Då har vi faktiskt tänkt gå & träna! Har bestämt att imorgon får bli en riktigt rolig dag, nu när vi inte kunde åka till Västerås.

Idag har vi haft en lugn dag, sovit lääänge, gått & handlat, ätit på Biteline & sen bara suttit hemma & slappat med TV'n på :) Imorgon spelar Sverige mot Spanien - kommer bli riiktigt spännande!
Förresten så jobbar jag på söndag igen, ska bli skönt att få jobba lite!

Ska kika på lite utbildningar nu.. Fortsatt trevlig lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

All reklam & förslag på Bloglovin'-byten raderas direkt.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback