Bredbandskollen.se

Ibland undrar man vad vissa tänker med (om de tänker överhuvudtaget). Som med vårt hyresbolag, Mitthem. Micke ringde imorse för att checka att allt var ok med nya hyresgästen som ska flytta in, fick till svar att denne flyttar in 1/12 istället för 1/11 som vi redan kommit överrens om. När vi pratade med fru Nilsson som är vår kontaktperson svarade hon snäsigt att "nya hyresgästen har bett om att få flytta in 1/12 & tänker därför göra det då". Morr. Dessutom sa hon att det inte är deras skyldighet att kontakta oss när de fått tag i en ny person som ska flytta in, även om inflyttningen, som i detta fall, är en månad försen.. Seriöst?
En liten detalj har vi ännu inte nämnt för Mitthem. Svärfar checkade häromdagen hastigheten på vårt bredband (
bredbandskollen.se rekommenderas varmt för den som är nyfiken!) & märkte att vi i ett års tid betalat för 100/10, men fått 10/10 ! Vilken skillnad! Om vi ska pröjsa dubbel hyra borde vi åtminstone få tillbaka pengar som vi lagt ut för bredband som vi aldrig fått..

Nu ska vi nog ut till Birsta en runda :) Måste till IKEA & handla nya lampor. Ikväll MÅSTE jag kolla på 'Singing Bee', även om inte brorsan är med ikväll. 10:e oktober, skriv upp i almanackan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

All reklam & förslag på Bloglovin'-byten raderas direkt.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback