Big nono till morgongympa på Stora Torget!

Måndag igen & ny vecka. Sitter hemma & njuter av en ledig timme innan jag ska äta lite tacos & dra iväg på jobb. Vi har varit igång sen 10-tiden imorse, men först nu är det tomt på agendan. Solen skiner utanför (igen!), men inte riktigt så starkt att jag vill traska ut & sola. Nee, mer än såhär ska det minsann krävas för att jag ska orka odla lite fräknar på nosen.

Ajustja, Gatufesten drar ju igång idag också. Det är svårt att missa den, bor ju faktiskt 100 meter från Stora Torget :) Så nog ska vi få höra musik denna vecka, var så säkra. Dock får de klara sig utan mig där i år, jobbar 5 nätter den här veckan..
NOOO, såg nu på deras hemsida att kl. 10 (!) på onsdagmorgon drar de igång Gold's Morgongympa. Borde det inte vara olagligt med sånt den tiden? Särskilt morgonen efter att vissa har jobbat natt.. Aja, ni vet vem som ringer snuten.. :)

Tjingeling!

Angående 'Confessions of a shopaholic' så var den inte alls särskilt bra.. Rätt fjantig faktiskt. Igår tittade vi på 'Monsters vs. aliens' - inte heller den var något att hänga i hatten. Nån har sett en BRA film på sistone?

Kommentarer
Postat av: sofia

Hihi hoppas du får några trevliga nätter/dagar med sömn den här veckan :P Been there, done that! Hmm..filmer...kan rekommendera Milk med Sean Penn, He's just not that into you, Proposal, Children of men... Och serien True Blood :) Är vad jag kommer på nu!

Postat av: Anonym

fin blogg:D

2009-06-30 @ 18:39:52
URL: http://dollhouse.devote.se

Kommentera inlägget här:

All reklam & förslag på Bloglovin'-byten raderas direkt.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback