Feuer frei!

WOHOOO! Gissa vem som fick tag i tickets till RAMMSTEIN imorse :) Oj vad kul..! Var tvungen att checka mitt bekräftelsekvitto flera ggr för att begripa att biljetterna ÄR bokade & de ÄR mina! Dessutom hade jag ett sånt jäkla flyt med platserna som är mittemot scenen - nästan exakt samma platser som på AC/DC. Jag är så nöjd, vi kommer att ha kanonbra sikt därifrån vi sitter. & lita på att jag tar med en kamera denna gång ;)

I lördags var Micke & jag över dagen till Täby & damn vad mycket folk det var där! Vi åkte först till Lahäll & köpte ett par monitorer till Micke, sen drog vi till Täby centrum & käkade på Taco bar. Mumsfilibabba! Vi handlade varsina förvaringsskålar (för Mickes plektrum & mina sminkborstar), ett par skitsnygga svarta skinnstövlar + skokräm, presenter till Steffi & Madde & förstås en jäkla massa mat på Willy's i Norrtälje. Väldigt välbehövt, men oj så trötta vi var på vägen hem..
Igår hade vi finbesök hemma av John, Ansku & Angelica samt Camilla :) På kvällen blev Micke & jag bjudna till Tony & Merlyn på finmiddag med entrecote, hasselbackspotatis & svampsås - mina smaklökar jublade av välbehag! Som grädde på moset fick vi italiensk glass & cappuccino till efterrätt. Snacka om en mysig söndag!

Nu ska jag fixa ihop lite lunch här hemma, har kvar en matlåda från förra veckan då vi lagade pasta med bacon & tomatsås - recept hittar ni
här!

 

Rammsteins shower gör nog ingen besviken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

All reklam & förslag på Bloglovin'-byten raderas direkt.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback