Instamonths

Godmorgon, lördag!
 
Hoppas att allt är bra med er. Ett nytt år har vi framför oss och mycket har hänt på sistone. Jag har sagt upp mig från Casinot och tagit mig an nya utmaningar. Med detta har jag även bytt natt/skiftesarbete mot tidiga morgonar och nya ansikten. Kan ärligt säga att jag trivs bra, mina nya arbetsuppgifter är definitivt annorlunda mot tidigare!
 
Eftersom att jag numera jobbar mer regelbundna tider vaknade jag upp pigg med Micke klockan 8 imorse utan några vidare planer på att somna om. Ska strax gå till köket och fixa frukost, lite senare ska jag ringa Debbie så ska vi ta en lördagsprommis ihop.
 
Jag har inte varit särskilt aktiv på bloggen, men på Instagram händer det desto mer. Följ mig där! :) Här följer lite bilder på vad jag har haft för mig på sistone!
 
 
En mycket rolig middag med fina Karin på Texas Longhorn, prova deras margaritas! // Deras valnöt&chokladbrownie går inte heller av för hackor // Väntan var lång, men jag fick tag i ROBBIE WILLIAMS-plåtar till sist! // Tjejkväll hos Mariana, chokladfonduen var fenomenal // Vardagslyx med rödavinbärssaft, jordgubbschoklad och tända ljus 

Kommentarer
Postat av: Sofie

Ha en fin tisdag:)


Kommentera inlägget här:

All reklam & förslag på Bloglovin'-byten raderas direkt.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback