Sveriges bästa kladdkakebagare - moi?

G'day mates!

Sitter & lyssnar på techno & läser Aftonbladet. Såg att de anordnar en tävling för 'Sveriges bästa kladdkaka', bl.a. kan man vinna en weekend på Utö värdshus med trerätters, boende & frukost inkluderat. Det innebär att jag måste ta mig i kragen & skicka in mitt favvorecept, fast i en lite annorlunda tappning då förstås! Måste ju göra den min :)

Kikar samtidigt på Youtube efter lite videor där de gör Smoky eyes, hittade en bra som jag måste öva på. Lite typiskt bara att jag har en vit & en svart ögonskugga hemma, men ej någon mellangrå. Kanske blir lite väl skarpt med svart istället för grått?
Here it iiis.



Ser ju inte såå svårt ut :)

För andra dagen på rad har vi blivit utan tidning, så jag ringde upp Distributionscentralen & gnällde lite. Vips så ringde dom tillbaka & sa att vår tidning låg utanför porten?! Snabbt som attan kubbade jag nerför trapporna för att möta en förvirrad tidningsbärare utanför dörren, hehe. Men nu har jag dagens tidning iaf!

Nej, om man kanske skulle ta itu med lite disk då. Sen blir det middag i form av lite rester från igår :) Lyx att slippa ställa sig vid spisen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

All reklam & förslag på Bloglovin'-byten raderas direkt.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback